توضیحات:
یکی از معروفترین غذاهای ژاپنی که با برنج و ماهی تهیه میشود، سوشی نام دارد. این غذا یکی از معروفترین فینگرفودهای ژاپنی است که در اغلب جشنها و مراسمها از آن استفاده میکنند. البته محبوبیت سوشی، تنها به ژاپن محدود نمیشود؛ چراکه امروزه این غذا در سراسر جهان از جمله ایران طرفدار دارد.
جالب است که بدانید، سوشی در گذشته، مثل امروز به عنوان غذای لوکس شناخته نمیشد و اغلب مورد استفاده کارگران و کشاورزان قرار میگرفت. درواقع سوشی یک میانوعده ارزان و سریع برای قشر ضعیف و متوسط ژاپن بود که کاربردی شبیه به پففیل در زمان تماشای فیلم و تئاتر را داشت. همچنین در آن دوران، سوشی را با ترب ژاپنی درست میکردند؛ چراکه ترب خاصیت انگل و میکروبزدایی برای غذاهای دریایی دارد. با این حال، امروزه در ژاپن سوشی را با ترب کوهی و پودر خردل درست میکنند و رنگهای مصنوعی را به آن میافزایند.
در این ویدیو، یکی از بهترین مدرسان آشپزی؛ نواب ابراهیمی طرز تهیه سوشی را به شما آموزش میدهد و نکات مهمی را برای طبخ بهتر این غذا در اختیارتان قرار میدهد. بنابراین، با تماشای این ویدیو و رعایت نکات آن میتوانید با پخت سوشی، دوستان خود را غافلگیر کنید و از خوردن این غذای بینالمللی محبوب لذت ببرید.
آموزش های پیشنهادی
دیدگاه کاربران
محمد رضوانیان
1402-12-07 ساعت 10:35:53
جالب بود