کیک یخچالی شکلاتی چگونه آماده میشود؟
اگر به دنبال تهیه کیکی راحت و در عین حال خوشمزه هستید، کیک یخچالی شکلاتی بهترین گزینه برای شما خواهد بود. این کیک علاوه بر اینکه یک میان وعده عالی است، یکی از انتخابهای عالی برای مراسمات و مهمانیهای مختلف به شمار میرود. این کیک با دستور پخت راحتی که دارد، توجه بسیاری از بانوان را به خود جلب کرده است. درصورتیکه تا حالا کیک یخچالی را امتحان نکردهاید، به شما توصیه میکنیم که آن را تهیه کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.
این کیک بهترین انتخاب برای افرادی به حساب میآید که به شکلات علاقمند هستند. برای تهیه این کیک تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی
برای تهیه این کیک خوشمزه لازم است تا مواد اولیه آن را در اختیار داشته باشید که این مواد عبارتاند از:
شکر: 1 پیمانه
شیر: 2 پیمانه
بیسکوییت پتیبور: 2 عدد
کره: 50 گرم
پودر کاکائو: 3 قاشق غذاخوری
آرد سفید: 3 قاشق غذاخوری
موز: 1 عدد
وانیل: 2/1 قاشق چایخوری
برای تهیه کیک یخچالی شکلاتی خوشطعم بایستی مراحل زیر را دنبال کنید:
1. در ابتدا پودر کاکائو و آرد و وانیل را در یک ظرف ریخته و الک نمایید تا دانههای پودر کاکائو و آرد باز شوند. در ادامه شکر را به مواد خشک افزوده و هم بزنید. شیر را داخل قابلمه ریخته و تا گرم شدن آن شروع به همزدن نمایید و مواد خشک را به این مخلوط بیفزایید.
2. در این مرحله باید برای جلوگیری از بریده بریده شدن مواد، بهطور مرتب آن را هم بزنید. هنگامی که مواد به خوبی حل شد، کره را به آن افزوده و باز به هم زدن ادامه دهید تا مواد غلیظ شود. درنهایت شعله را خاموش کرده و تا پیش از حل نشدن کره، به همزدن خود ادامه دهید تا مواد به خوبی مخلوط شوند.
3. یک قالب مستطیلی انتخاب کرده و درون آن یک نایلون قرار دهید. موزها را به صورت حلقهای برش بزنید و کف قالب یک لایه بیسکوییت بگذارید و کمی از مواد را روی آن بریزید. سپس موزها را روی لایه شکلاتی قرار دهید. در این مرحله میتوانید به این مواد گردو نیز اضافه نمایید.
4. در این مرحله به تکرار لایهها ادامه دهید تا زمانی که ظرف شما پُر شود و در انتها بیسکوییت را روی قالب قرار دهید و روی آن مایع شکلاتی بریزید. همچنین میتوانید روی آن کمی بیسکوییت خرد شده بریزید و ظرف را در یخچال قرار دهید تا بافت آن نرمتر شود. پس از گذشت چند ساعت، کیک شما آماده است و میتوانید آن را نوش جان نمایید.
بسته جامع آموزشی
صفر تا صد کیک پزی
نکات کلیدی تهیه کیک یخچالی شکلاتی
برای تهیه کیک یخچالی لازم است تا نکات مختلفی را رعایت کنید که در ادامه به آنها میپردازیم:
• نایلون باید به صورتی داخل قالب قرار بگیرد که کمی از آن از قالب بیرون باشد تا در زمان خارج کردن دسر از قالب به عنوان دسته عمل کند.
• برای رفع بوی خامی آرد و کاکائو، مواد را روی حرارت ملایم هم بزنید.
• میتوانید در بین لایههای این کیک از انواع مغزها استفاده کنید.
• در صورت تمایل میتوانید از پودر کاسترد به جای آرد و نشاسته استفاده کنید.
• چنانچه به نشاسته ذرت علاقهای ندارید، میتوانید از نشاسته گندم استفاده کنید.
• برای پختن بهترین کیک یخچالی شکلاتی باید مواد را با قاشقهای استاندارد اندازهگیری نمایید تا مقدار مواد دقیق باشد.
• برای تهیه این کیک میتوانید از بیسکوییتهای دو رنگ استفاده کنید و یا بیسکوییتهای یکسان را به صورت افقی بر روی سطح پودینگ بچینید و این کار را تا لایه آخر ادامه دهید.
• پودینگ باید بلافاصله بعد از برداشتن از روی حرارت، مورد استفاده قرار بگیرد؛ زیرا حرارت آن منجر به نرم شدن بیسکوییتها خواهد شد. بنابراین هرگونه وقفه بین کار میتواند بر روی نتیجه کار تاثیر منفی بگذارد.
• برای برش دادن این کیک هر بار چاقو را با دستمال تمیز کرده و مجددا برای برش آن اقدام کنید. در این حالت برشهای کیک تمیز خواهند بود.
• غلظت پودینگ یا مواد تاثیر زیادی در کیفیت کیک یخچالی دارد. چنانچه غلظت آن زیاد شد، میتوانید کمی شیر به آن بیفزایید.
• درصورتیکه وانیل زمان زیادی در معرض حرارت باشد، طعم آن تلخ خواهد شد.
مشکلات رایج در تهیه کیک یخچالی شکلاتی
در برخی از مواقع ممکن است حتی با رعایت کامل دستور تهیه کیک یخچالی شکلاتی، مشکلاتی به وجود بیاید که شما را متعجب کند. با توجه به مواردی که در ادامه به آنها اشاره میکنیم، میتوانید از بروز این مسائل جلوگیری نمایید.
علت چسبنده شدن روی کیک یخچالی چیست؟
• کیک پیش از سرد شدن از داخل قالب خود خارج شده است.
• مایه کیک شما بیش از اندازه رقیق بوده است.
• از وانیل بیش از اندازه استفاده شده است.
چرا کیک خرد میشود؟
• استفاده بیش از حد از شکر منجر به خرد شدن کیک یخچالی شکلاتی میشود.
• مواد کیک بیش از اندازه هم زده شده است.
کیک یخچالی شکلاتی یکی از دسرهای بینظیر و پُرطرفدار است که بسیاری از افراد علاقمند به تهیه آن هستند. به همین دلیل ما در این مطلب دستور تهیه این کیک شگفتانگیز را به شما ارائه کردیم و به تمام نکات مربوط به آن نیز پرداختیم. کیک یخچالی را میتوانید به عنوان میان وعده با انواع نوشیدنیهای گرم یا سرد میل کنید و از طعم عالی آن در کنار خانواده و دوستانتان لذت ببرید.
نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس
ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزههای پرطرفدار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.
تاریخ انتشار: 11-02-1403
0%
87 نفر
برچسب ها:
دیدگاه کاربران
نظری ثبت نشده است.ثبت دیدگاه
وبلاگ های مشابه