888
تصویر دوره

صفر تا صد کیک پزی

کیک و شیرینی پزی یکی از مشاغل پُر درآمد در جامعه امروز می‌باشد که می‌توان با کمترین امکانات ممکن آن را شروع کرد. بسیاری از خانم‌ها و حتی آقایان در منزل خود این حرفه را شروع کرده و توانسته‌اند بعد از مدت کوتاهی کارگاه، قنادی یا کافه خود را راه‌اندازی کنند و بصورت حرفه‌ای این مسیر را ادامه دهند. حتی شما می‌توانید در آشپزخانه منزل خود سفارشات بسیاری از مشتریان دریافت کنید و آن‌ها را به بهترین نحو آماده کنید.

4,000,000 تومان

1,998,000 تومان

صفر تا صد کیک پزی

درباره دوره:

شما با مشاهده این دوره علاوه بر یادگیری مهارت تهیه، تزیین و سرو انواع کیک‌ها به روش حرفه‌ای و اصولی، با شرکت و قبولی در آزمون‌های کتبی و عملی سازمان فنی‌وحرفه‌ای کشور می‌توانید مدرک بین‌المللی دوره کیک پزی را از سوی این سازمان دریافت نمایید.

شرکت در این دوره به شما این امکان را می‌دهد که بتوانید به صورت رسمی کارگاه کیک پزی خود را تاسیس نمایید و اشتغال‌زایی داشته باشید. همچنین شما می‌توانید با در دست داشتن مدرک بین‌المللی کیک پزی که مورد تایید سازمان فنی‌وحرفه‌ای می‌باشد، حتی در سایر کشورها نیز مشغول به کار شوید؛ چرا که مدرک فنی‌وحرفه‌ای قابلیت ترجمه دارد و حتی در سایر کشورها نیز معتبر شناخته می‌شود.

در این دوره ابتدا شما را با طرز تهیه کیک‌های پایه آشنا کرده و در ادامه به شما می‌آموزیم که چگونه و با استفاده از چه ابزارهایی باید کیک هایی که در نهایت هنر و سلیقه آماده کرده‌اید را به بهترین شکل ممکن تزیین کرده و سرو نمایید.

ما در این دوره سعی کرده ایم تا علاوه بر سرفصل‌های سازمان فنی‌وحرفه ای، به آموزش صفر تا صد کیک پزی و دوره تخصصی تزیین کیک نیز بپردازیم. در این دوره آموزشی شما با بیش از ۱۸ نوع کیک ساده، کیک مجلسی و کیک تولد آشنا خواهید شد که تماما از بهترین و به روزترین کیک‌ها می‌باشد.

لازم به ذکر است که در این دوره علاوه بر آموزش کیک، به آموزش تخصصی تزیین کیک نیز پرداخته خواهد شد. در این قسمت از دوره به بسیاری از فنون جالب تزئین کیک مثل آموزش خامه کشی، کار با ماسوره‌ها، رایس پیپر و موارد دیگر پرداخته خواهد شد.

آنچه را که خواهید آموخت

پخت کیک پایه


خامه کشی


کیک فوندانتی


انواع تزئینات کیک


6 ساعت و 31 دقیقه
دوره‌ 100٪ آنلاین
ویدئو‌ها به صورت آنلاین در اختیار شما قرار می‌گیرند.
سطح دوره: مقدماتی
برای یادگیری مفاهیم این دوره نیاز به پیش نیاز نخواهید داشت.
11 فصل

درباره استاد

با مدرس این دوره بیشتر آشنا شوید

شیما آقامحسنی

مدرس دوره‌های کیک و شیرینی

دارای مدرک کیک ساز ترساز از سازمان فنی حرفه‌ای
دارای مدرک بین المللی در زمینه انواع کیک از انگلستان
مدیر و موسس کافه ماشا
مدیر کافه رستوران پاتیل
برگزاری دوره های آموزشی غذا، شیرینی، کیک و دسر در آموزشگاه بهرنگ
برگزاری دوره های آموزشی انواع دسر و شرینی‌ها در سرای محلات تهران

تصویر مدرس

سرفصل های دوره

شناخت ابزار و لوازم مورد نیاز

9 دقیقه

پخت کیک اسفنجی پایه

14 دقیقه


برش اصولی کیک جهت فیلینگ گذاری

35 دقیقه


آسترکشی و کاور نهایی

17 دقیقه


نحوه استفاده از رنگ‌های پودری و ژله‌ای

4 دقیقه


کیک‌های آتشین

4 دقیقه


کیک رنگین کمانی و کارتونی

42 دقیقه


کیک دو طبقه با تزئین اسنسیل

11 دقیقه

درست کردن گوی یا بمب شکلاتی

26 دقیقه

کاسه‎ ایزومالتی و انواع آبنبات

7 دقیقه

درست کردن رایس پیپر

5 دقیقه


تزئین کیک با کاسه ایزومالتی و رایس پیپر

7 دقیقه

کار با انواع ماسوره ها

16 دقیقه

نحوه کار با ایربراش

12 دقیقه

درست کردن انواع پاپسیکل

13 دقیقه

مرنگ ایتالیایی

16 دقیقه

فوندانت کشی انواع ماکت

21 دقیقه


درست کردن گاناش برای پایه فوندانت

2 دقیقه


روش گاناش‌کِشی

20 دقیقه


فوندانت کشی روی کیک

31 دقیقه


کار با انواع مالد و تپانچه

33 دقیقه

کیک هویج

10 دقیقه


کیک دبل چاکلت

7 دقیقه


کیک سیب

8 دقیقه


چیزکیک توت فرنگی

12 دقیقه


چیزکیک نوتلا

9 دقیقه

دستاوردهای دوره

تصاویر زیر، دستاوردهای حاصل از گذراندن پکیج صفر تا صد کیک پزی هستند.
دستاوردهای دوره
دستاوردهای دوره
دستاوردهای دوره
دستاوردهای دوره
دستاوردهای دوره
دستاوردهای دوره

فیلم معرفی دوره

شما می توانید نمونه آموزش این دوره در بخش زیر مشاهده کنید.
جهت مشاهده نمونه ویدئو های آموزشی دوره روی دکمه زیر کلیک کنید

خرید امن و محصول با کیفیت دغدغه هر مشتری در هنگام خرید است. ما ریسک را برای شما به صفر رسانده ایم. اگر تا 5 روز پس از خرید هر کدام از محصولات آموزشی از کیفیت آن راضی نبودید، می توانید فقط با یک تماس آن را مرجوع کنید و وجه خود را پس بگیرید.

سوالات متداول

موارد مهمی که ممکن است دغدغه شما باشد.

خیر نیازی به آموزش قبلی نیست؛ شما در این دوره به صورت کامل از صفر تا صد کیک پزی را آموزش خواهید دید.

بله بعد از گذراندن دوره و کسب تجربه در این زمینه به راحتی می‌توانید از طریق ثبت سفارش به درآمدزایی برسید و در منزل، قنادی و یا کارگاه‌ها مشغول به کار شوید.

این دوره به گونه‌ای طراحی شده که بعد از گذراندن آن به راحتی به پخت و تزئین انواع کیک‌های خامه‌ای، فوندانتی و کیک‌های کافه‌ای مسلط خواهید شد.

گنبدی شدن کیک به دلیل دمای بیش از اندازه فِر و یا زیاد بودن میزان بکینگ پودر است.

این موضوع دلایل مختلفی می‌تواند داشته باشد از جمله: دمای فِر کمتر از میزان لازم بوده، زمان پخت کیک کافی نبوده، اندازه قالب نسبت به حجم مواد کم بوده، درب فِر زیاد باز و بسته شده.

نظرات

ثبت دیدگاه
آواتار
06***099415

1403-03-27 ساعت 10:08:49

بسته خوبی بود. دستتون درد نکنه


آواتار
زهره فاطمی

1403-03-30 ساعت 14:21:18

آموزش خانم محسنی کامل و عالی بود. دستشون درد نکنه فقط اگه میشه بگن که چجوری باید این مسیر رو شروع کنیم!

آواتار
مدیر سایت
1403-03-30 ساعت 14:24:40

هدف نازلیکس آموزش تا کسب درآمد هست؛ به همین خاطر ما با خانم محسنی مصاحبه هایی رو ضبط کردیم که به شما عزیزان کمک کنه تا مسیر کسب درآمد از این راه رو هم بیاموزید. لطفا پیج اینستاگرام نازلیکس رو دنبال کنید تا از این مصاحبه ها استفاده کنید.


آواتار
50***091872

1403-03-03 ساعت 18:01:43

بسته خیلی خوبی بود. مخصوصا برای ما که شهرستان هستیم و اینجا از این دوره ها نیست خیلی مفید بود دست گلتون درد نکنه

آواتار
مدیر سایت
1403-03-03 ساعت 18:03:22

خوشحالیم که تونستیم بسته های مفیدی رو برای شما تولید کنیم. منتظر بسته های بعدی ما باشید!


آواتار
96***093846

1403-03-07 ساعت 12:50:01

من یه هفته هست که این بسته رو خریدم و تقریبا هر 3 روز یکبار یکی از کیک هایی که خانم محسنی آموزش دادن رو دارم میپزم تا یاد بگیرم. انصافا خیلی راحت درس دادن و راحت میشه درستشون کرد. اگه میشه بسته شیرینی پزی رو هم با خانم محسنی ضبط کنید

آواتار
مدیر سایت
1403-03-07 ساعت 12:55:03

سلام دوست عزیز خوشحالیم از اینکه از این بسته راضی بودید. پیشنهاد شما رو به خانم محسنی ارائه میدیم تا انشاالله بسته شیرینی پزی رو هم با ایشون تولید کنیم. ممنون که همراه ما هستید!

صفر تا صد کیک پزی

4,000,000 تومان

1,998,000 تومان