صفر تا صد کیک پزی
کیک و شیرینی پزی یکی از مشاغل پُر درآمد در جامعه امروز میباشد که میتوان با کمترین امکانات ممکن آن را شروع کرد. بسیاری از خانمها و حتی آقایان در منزل خود این حرفه را شروع کرده و توانستهاند بعد از مدت کوتاهی کارگاه، قنادی یا کافه خود را راهاندازی کنند و بصورت حرفهای این مسیر را ادامه دهند. حتی شما میتوانید در آشپزخانه منزل خود سفارشات بسیاری از مشتریان دریافت کنید و آنها را به بهترین نحو آماده کنید.
4,000,000 تومان
1,998,000 تومان
صفر تا صد کیک پزی
درباره دوره:
شما با مشاهده این دوره علاوه بر یادگیری مهارت تهیه، تزیین و سرو انواع کیکها به روش حرفهای و اصولی، با شرکت و قبولی در آزمونهای کتبی و عملی سازمان فنیوحرفهای کشور میتوانید مدرک بینالمللی دوره کیک پزی را از سوی این سازمان دریافت نمایید.
شرکت در این دوره به شما این امکان را میدهد که بتوانید به صورت رسمی کارگاه کیک پزی خود را تاسیس نمایید و اشتغالزایی داشته باشید. همچنین شما میتوانید با در دست داشتن مدرک بینالمللی کیک پزی که مورد تایید سازمان فنیوحرفهای میباشد، حتی در سایر کشورها نیز مشغول به کار شوید؛ چرا که مدرک فنیوحرفهای قابلیت ترجمه دارد و حتی در سایر کشورها نیز معتبر شناخته میشود.
در این دوره ابتدا شما را با طرز تهیه کیکهای پایه آشنا کرده و در ادامه به شما میآموزیم که چگونه و با استفاده از چه ابزارهایی باید کیک هایی که در نهایت هنر و سلیقه آماده کردهاید را به بهترین شکل ممکن تزیین کرده و سرو نمایید.
ما در این دوره سعی کرده ایم تا علاوه بر سرفصلهای سازمان فنیوحرفه ای، به آموزش صفر تا صد کیک پزی و دوره تخصصی تزیین کیک نیز بپردازیم. در این دوره آموزشی شما با بیش از ۱۸ نوع کیک ساده، کیک مجلسی و کیک تولد آشنا خواهید شد که تماما از بهترین و به روزترین کیکها میباشد.
لازم به ذکر است که در این دوره علاوه بر آموزش کیک، به آموزش تخصصی تزیین کیک نیز پرداخته خواهد شد. در این قسمت از دوره به بسیاری از فنون جالب تزئین کیک مثل آموزش خامه کشی، کار با ماسورهها، رایس پیپر و موارد دیگر پرداخته خواهد شد.
آنچه را که خواهید آموخت
پخت کیک پایه
خامه کشی
کیک فوندانتی
انواع تزئینات کیک
دوره 100٪ آنلاین
ویدئوها به صورت آنلاین در اختیار شما قرار میگیرند.سطح دوره: مقدماتی
برای یادگیری مفاهیم این دوره نیاز به پیش نیاز نخواهید داشت.درباره استاد
با مدرس این دوره بیشتر آشنا شوید
شیما آقامحسنی
مدرس دورههای کیک و شیرینی
دارای مدرک کیک ساز ترساز از سازمان فنی حرفهای
دارای مدرک بین المللی در زمینه انواع کیک از انگلستان
مدیر و موسس کافه ماشا
مدیر کافه رستوران پاتیل
برگزاری دوره های آموزشی غذا، شیرینی، کیک و دسر در آموزشگاه بهرنگ
برگزاری دوره های آموزشی انواع دسر و شرینیها در سرای محلات تهران
سرفصل های دوره
دستاوردهای دوره
تصاویر زیر، دستاوردهای حاصل از گذراندن پکیج صفر تا صد کیک پزی هستند.
فیلم معرفی دوره
شما می توانید نمونه آموزش این دوره در بخش زیر مشاهده کنید.
جهت مشاهده نمونه ویدئو های آموزشی دوره روی دکمه زیر کلیک کنید
خرید امن و محصول با کیفیت دغدغه هر مشتری در هنگام خرید است. ما ریسک را برای شما به صفر رسانده ایم. اگر تا 5 روز پس از خرید هر کدام از محصولات آموزشی از کیفیت آن راضی نبودید، می توانید فقط با یک تماس آن را مرجوع کنید و وجه خود را پس بگیرید.
نظرات
ثبت دیدگاه
06***099415
1403-03-27 ساعت 10:08:49
بسته خوبی بود. دستتون درد نکنه
زهره فاطمی
1403-03-30 ساعت 14:21:18
آموزش خانم محسنی کامل و عالی بود. دستشون درد نکنه فقط اگه میشه بگن که چجوری باید این مسیر رو شروع کنیم!
مدیر سایت
1403-03-30 ساعت 14:24:40هدف نازلیکس آموزش تا کسب درآمد هست؛ به همین خاطر ما با خانم محسنی مصاحبه هایی رو ضبط کردیم که به شما عزیزان کمک کنه تا مسیر کسب درآمد از این راه رو هم بیاموزید. لطفا پیج اینستاگرام نازلیکس رو دنبال کنید تا از این مصاحبه ها استفاده کنید.
50***091872
1403-03-03 ساعت 18:01:43
بسته خیلی خوبی بود. مخصوصا برای ما که شهرستان هستیم و اینجا از این دوره ها نیست خیلی مفید بود دست گلتون درد نکنه
مدیر سایت
1403-03-03 ساعت 18:03:22خوشحالیم که تونستیم بسته های مفیدی رو برای شما تولید کنیم. منتظر بسته های بعدی ما باشید!
96***093846
1403-03-07 ساعت 12:50:01
من یه هفته هست که این بسته رو خریدم و تقریبا هر 3 روز یکبار یکی از کیک هایی که خانم محسنی آموزش دادن رو دارم میپزم تا یاد بگیرم. انصافا خیلی راحت درس دادن و راحت میشه درستشون کرد. اگه میشه بسته شیرینی پزی رو هم با خانم محسنی ضبط کنید
مدیر سایت
1403-03-07 ساعت 12:55:03سلام دوست عزیز خوشحالیم از اینکه از این بسته راضی بودید. پیشنهاد شما رو به خانم محسنی ارائه میدیم تا انشاالله بسته شیرینی پزی رو هم با ایشون تولید کنیم. ممنون که همراه ما هستید!