پخت کیک هویج بدون فر + نکات پخت
یکی از خوراکیهای پُرطرفدار در جهان که اغلب در فصل پاییز و زمستان به همراه چای و قهوه مصرف میشود، کیک هویج است. این کیک در ایران نیز محبوبیت بسیاری داشته و تاریخچه مصرف آن به دوران قدیم برمیگردد. شواهد نشان میدهند که این کیک از کشورهای غربی به ایران راه پیدا کرده است. از سوی دیگر کیک هویج یک دسر مقوی نیز به حساب میآید و میتواند گزینهای ایدهآلی برای میان وعده کودکان و ورزشکاران باشد. لازم به ذکر است که امکان پخت این کیک بدون نیاز به فر نیز وجود دارد؛ به همین دلیل در این بخش دستور پخت کیک هویج بدون فر را برای شما عزیزان آماده کردهایم.
طرز تهیه کیک هویج بدون فر
این کیک به خاطر داشتن هویج، از بافت نرم و لطیفی برخوردار است و عطر دارچین در آن، هوش از سر هر آدمی میبرد! خوشبختانه تهیه این کیک بسیار راحت بوده و به تجهیزات کمی نیاز دارد. به عبارت دیگر شما میتوانید با استفاده از یک قابلمه ساده این کیک را پخته و از طعم آن لذت ببرید. برای این منظور مواد اولیه زیر را تهیه نمایید.
تخم مرغ: 4 عدد
آرد: 2 پیمانه
هویج ریز رنده شده: 2 پیمانه
روغن: 4/3 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
گردو نگینی: 4/1 پیمانه
دارچین: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: به مقدار کم
بکینگ پودر: به مقدار کافی
1. برای تهیه کیک هویج بدون فر در ابتدا وانیل، تخم مرغ و شکر را با همزن مخلوط میکنیم تا کشدار و کرم رنگ شود. سپس به این مواد روغن را اضافه کرده و مخلوط میکنیم. آرد، دارچین و بکینگ پودر را مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و بعد اینکه در سه مرحله آن را به مواد کیک اضافه کردید، با یک لیسک این مواد را به صورت دورانی هم میزنیم.
2. در این مرحله از تهیه کیک هویج بدون فر، گردو نگینی و هویج رنده شده را با آرد مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم. در ادامه قالب را چرب کرده و مواد کیک را داخل آن میریزیم.
3. برای این مقدار مواد، قابلمه سایز بزرگی را انتخاب کرده و آن را روی حرارت ملایم قرار میدهیم. همچنین کف این ظرف یک پایه مناسب میگذاریم.
4. در مرحله چهارم از پخت کیک هویج، آن را روی پایه گذاشته و نصف لیوان آب کف قابلمه میریزیم تا بافت کیک نرم شود. پس از گذشت 30 الی 40 دقیقه میتوان با خلال دندان از پخته شدن کیک اطمینان حاصل کرد. بهطوریکه اگر مواد کیک به خلال دندان چسبید، باید مدت بیشتری روی حرارت قرار بگیرد.
بسته جامع آموزشی
صفر تا صد کیک پزی
نکات طرز تهیه کیک هویج بدون فر
برای تهیه این کیک محبوب لازم است تا نکات مختلفی را مدنظر قرار دهید که در ادامه به آنها میپردازیم:
• آب درون قابلمه باید به اندازه باشد.
• باز نکردن در قابلمه در 40 دقیقه اول ضروری است، درغیر اینصورت کیک هویج پف نخواهد کرد.
• زمان پخت کیک با توجه به عواملی همچون سایز شعله، اندازه قابلمه و حجم مایه کیک متفاوت است.
• علت پف نکردن کیک میتواند به دو دلیل رخ دهد. چنانچه در قابلمه را خیلی زود بردارید، کیک هویج شما پف نخواهد کرد. همچنین برای درست کردن مواد اولیه این کیک باید به ترتیب ذکر شده در این مطلب پیش بروید.
• برای چرب کردن کف قابلمه از روغن جامد یا کره استفاده کنید و بعد کمی آردپاشی کرده و مواد را داخل قابلمه بریزید.
با خواص شگفتانگیز کیک هویج آشنا شوید
هویج یکی از گیاهان ارزشمند است که در رده خوراکیهای مفید قرار میگیرد؛ ازاینرو استفاده از آن در کیک مزایای بسیاری به همراه دارد که در ادامه به آنها میپردازیم:
• ویتامین: پیش از پختن کیک هویج بدون فر، بهتر است بدانید که با خوردن این کیک انواع ویتامینها را به بدن خود میرسانید؛ زیرا هویج سرشار از ویتامینهای A، B، K1، پتاسیم و غیره میباشد.
• آنتیاکسیدان: هویج دارای آنتیاکسیدان است که با رادیکالهای آزاد در بدن شما مقابله کرده و به حفظ سلامت سلولهایتان کمک میکند؛ درنتیجه کیک هویج نیز این فواید را به بدن شما میرساند.
• افزایش سطح انرژی: یکی از مهمترین فواید کیک هویج، افزایش سطح انرژی است؛ بنابراین این کیک انتخاب مناسبی برای میان وعده ورزشکاران به حساب میآید. البته درصورتیکه شیره انگور را جایگزین شکر کنند!
سخن پایانی
کیک هویج به عنوان یکی از کیکهای محبوب به شمار میرود که میتوان آن را بدون فر نیز آماده کرد. در این مطلب نحوه پخت کیک هویج بدون فر را به شما ارائه کردیم تا با توجه به نکات گفته شده، بتوانید به راحتی این کیک بینظیر را آماده کرده و از خواص بیشمار آن بهرهمند گردید.
نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس
ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزههای پرطرفدار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.
تاریخ انتشار: 22-02-1403
0%
210 نفر
برچسب ها:
دیدگاه کاربران
نظری ثبت نشده است.ثبت دیدگاه
وبلاگ های مشابه