51
کیک و شیرینی
|مدت زمان مطالعه: 8 دقیقه

طرز تهیه کیک نارگیلی + خواص بینظیر آن

کیک‌ها از عصرانه‌ها و دسرهای دلپذیر و خوشمزه در سراسر دنیا محسوب می‌شوند که در مدل‌های متنوعی وجود دارند و هر کدام از آن‌ها دارای طرفداران خاص خود هستند. یکی از انواع کیک‌های پُرطرفدار، کیک نارگیلی است که یک انتخاب عالی برای افرادی به شمار می‌رود که به طعم و عطر نارگیل علاقه دارند. این کیک به دلیل داشتن خامه؛ گزینه ایده‌آلی برای پذیرایی از مهمانان نیز محسوب می‌شود. درصورتی‌که شما نیز به عطر و طعم نارگیل علاقمند هستید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید؛ زیرا می‌خواهیم طرز تهیه کیک ساده نارگیلی را به شما ارائه کنیم.

معرفی کیک نارگیلی خانگی

کیک نارگیلی

همانطور که از نام این کیک مشخص است، برای پختن آن نیاز به میوه‌ای به نام نارگیل می‌باشد. درخت نارگیل به صورت گسترده در مناطق گرمسیر رشد کرده و به دلیل روغن، شیر، آب و گوشت خوشمزه‌ای که دارد، دارای محبوبیت بالایی است. به همین دلیل از نارگیل در پخت بسیاری از شیرینی‌ها، کیک‌ها و خوراکی‌ها استفاده می‌کنند.

پیش از تهیه کیک نارگیلی لازم است تا با فواید ارزشمند این کیک آشنا شوید که در زیر به آن‌ها اشاره کرده‌ایم:

• سلامت قلب: میوه نارگیل دارای مقدار زیادی اسیدهای چرب بوده که هضم آن را برای بدن راحت‌تر می‌نماید. این چربی‌ها با بهبود سطح کلسترول، خطر بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهند. همچنین این میوه از پتاسیم بالا نیز برخوردار است.
• هضم راحت غذا: کیک نارگیل در دسته کیک‌های حاوی فیبر قرار دارد و به هضم غذا کمک می‌کند. از سوی دیگر فیبر به عنوان تنظیم‌کننده طبیعی در بدن عمل کرده و مانع از بروز یبوست می‌شود.
• بهبود عملکرد مغز: یکی‌دیگر از فواید کیک نارگیلی، بهبود عملکرد مغز است. این کیک به دلیل برخورداری از تری گلیسیریدها می‌تواند انرژی لازم را برای مغز فراهم کرده و سبب افزایش تمرکز و تقویت ذهن شود.
• کاهش وزن: این کیک یکی از گزینه‌های مناسب برای ورزشکاران به شمار می‌رود؛ چراکه چربی‌های سالم موجود در نارگیل، احساس سیری را افزایش داده و وسوسه خوردن بیشتر را کاهش می‌دهند.
• سلامت پوست: بدون‌شک خاصیت محافظت از پوست در این کیک برای بسیاری از بانوان اهمیت دارد. نارگیل با داشتن مقدار زیادی ویتامین E از پوست در برابر آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌نماید.
• تقویت سیستم ایمنی: یکی‌دیگر از خوص کیک نارگیلی مربوط به تقویت ایمنی بدن است. از آنجایی که نارگیل دارای خواص ضد میکروبی می‌باشد، می‌تواند سیستم ایمنی بدن را با مبارزه با میکروب‌ها تقویت نماید. این کیک حاوی اسید لوریک است و از خود، خواص ضد قارچی و ضد ویروسی نشان می‌دهد.

کیک پزی

بسته جامع آموزشی

صفر تا صد کیک پزی

طرز تهیه کیک نارگیلی

کیک نارگیلی

احتمالا شما نیز با اطلاع از خواص این کیک و همینطور چشیدن طعم بی‌نظیر آن تمایل به پختن آن در منزل دارید. خوشبختانه این کیک دستور پخت آسانی دارد و به راحتی می‌توانید آن را در خانه تهیه نمایید. برای این کار در ابتدا مواد لازم زیر را تهیه کنید:

تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 1 لیوان
آرد: 2 لیوان
روغن مایع: 1 لیوان
شیر: 1 لیوان
پودر نارگیل: 1 لیوان
پودر دارچین: 1 قاشق غذاخوری
بکنیگ پودر: ¼ قاشق غذاخوری
وانیل: ½ قاشق چای‌خوری

بعد از تهیه مواد لازم می‌توانید پخت کیک را با توجه به مراحل زیر شروع کنید:

1. در ابتدا ظرفی را انتخاب کرده و درون آن تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر با دور تند همزن مخلوط می‌کنیم تا بافت کش‌دار و روشنی پیدا کند. در ادامه شیر و روغن مایه را به این مواد افزوده و مجددا به هم زدن ادامه می‌دهیم.
2. پس از یکدست شدن مواد، بکینگ پودر و آرد را 3 بار الک کرده و به ترکیب خود اضافه می‌کنیم. حالا نوبت به استفاده از لیسک و هم زدن دورانی این ترکیب می‌رسد. همچنین در این زمان فر را روشن کرده و دمای آن را روی 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم می‌نماییم.
3. در مرحله سوم از پخت کیک نارگیلی، پودر نارگیل و پودر دارچین را با مواد افزوده و به صورت دورانی هم می‌زنیم تا به خوبی با مواد اولیه ترکیب شوند.
4. دیواره‌ها و کف قالب مورد نظر را با کره چرب کرده و مایه کیک را درون قالب می‌ریزیم. سپس قالب را برای خروج هوای ما بین آن، چند مرتبه به میز کار می‌کوبیم. سپس قالب را به مدت 45 دقیقه داخل فر قرار می‌دهیم. پس از گذشت این مدت می‌توانیم قالب را از فر خارج کرده و برای تزیین کیک، از پودر نارگیل استفاده کنیم.

کیک نارگیلی

ویدیوی آموزش رایگان

کیک نارگیلی

نکات تهیه کیک نارگیلی به روش‌های مختلف

جالب است که بدانید، کیک نارگیلی جزو کیک‌هایی است که به روش‌های متنوعی تهیه می‌شود. در ادامه شما را با انواع روش‌های پخت این کیک آشنا می‌کنیم.

پخت کیک نارگیلی بدون فر

بسیاری از افراد تمایل به پخت این کیک بدون فر دارند. خوشبختانه امکان تهیه این کیک بدون استفاده از فر نیز مقدور است، البته برای این کار به یک قابلمه نچسب نیاز خواهید داشت. کف و دیواره‌های این قابلمه را چرب کرده و مواد را داخل آن بریزید. سپس آن را با استفاده از یک شعله پخش‌کن بر روی حرارت ملایم قرار دهید.

پخت کیک نارگیلی شربتی

کیک نارگیلی شکلاتی

همانطور که اشاره شد، امکان پخت این کیک محبوب به روش‌های مختلفی وجود دارد که کیک نارگیلی شربتی یکی از پُرطرفدارترین آن‌ها محسوب می‌شود. برای تهیه این کیک خوشمزه به یک لیوان شکر و یک و نیم لیوان آب نیاز دارید. در ابتدا آب و شکر را در ظرفی ریخته و آن را تا زمانی که به جوش بیاید، روی حرارت قرار دهید. این شربت را تا زمانی که خنک شود، کنار بگذارید.
پس از اینکه کیک شما آماده شد، شربت را روی آن ریخته و کیک را به مدت سه ساعت داخل یخچال قرار دهید تا شربت به خوبی به خورد کیک برود. پس از گذشت این زمان می‌توانید کیک را از یخچال خارج کرده و نوش جان فرمایید.

پخت کیک نارگیلی با ماست

اگر به کیک‌های خیس علاقمند هستید، با استفاده از خامه و یا ماست می‌توانید کیک نارگیلی خیس درست کنید. برای تهیه این کیک هیجان‌انگیز به یک و نیم پیمانه ماست نیاز دارید. در ابتدا ماست را در شیر حل کرده و آن را به مواد اولیه خود اضافه می‌کنید همچنین می‌توانید در صورت تمایل، خامه را جایگزین ماست نمایید.

سخن آخر
امروزه بسیاری از افراد تمایل دارند که انواع کیک را در منزل خود تهیه نمایند. در میان انواع کیک‌هایی خوشمزه و محبوبی که در سراسر جهان وجود دارند، کیک نارگیلی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. این کیک علاوه بر طعم عالی دارای فواید بی‌نظیری نیز می‌باشد. با توجه به موارد گفته شده در این مطلب می‌توانید این کیک بی‌نظیر را برای خود و عزیزانتان تهیه کرده و از طعم خوب آن لذت ببرید.


تیم نویسندگان نازلیکس

نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس

ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزه‌های پرطرف‌دار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.

تاریخ انتشار: 25-02-1403


0%

1150 نفر



دیدگاه کاربران

نظری ثبت نشده است.

ثبت دیدگاه