طرز تهیه کیک خیس ترکیه ای + نکات پخت
کیک و شیرینی از دسرهای پُرطرفدار و پُرفروش در سراسر جهان به شمار میروند که بسیاری از افراد تمایل دارند آنها را در منزل خود تهیه کنند. در میان انواع دسرهای موجود، کیک خیس ترکیه ای از جایگاه ویژهای برخوردار است. این کیک بینالمللی دارای بافت نرم و لطیفی بوده و در کشور ایران نیز محبوبیت زیادی دارد. به همین دلیل در این مطلب قصد داریم که طرز تهیه این دسر خوشمزه را به شما ارائه کنیم.
طرز تهیه کیک خیس ترکیه ای
برای تهیه این کیک نیاز به مواد اولیه دارید که شامل موارد زیر میشوند:
آرد: 2 پیمانه
شکر: 1 پیمانه
تخم مرغ: 3 عدد
شیر: 1 پیمانه
وانیل: 1 قاشق چایخوری
پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 1 پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
برای تهیه کیک خیس ترکیه ای باید مراحل زیر را انجام دهید:
1. فراموش نکنید که برای آماده کردن هر کیکی، لازم است تا از نیم ساعت قبل، مواد اولیه را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. سپس یک ظرف مناسب را انتخاب کرده و روغن، شکر، شیر و پودر کاکائو را درون آن بریزید و این مواد را به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند. در ادامه از مواد شکلاتی به اندازه یک لیوان برداشته و کنار میگذاریم تا آن را در مرحله آخر برای ایجاد خیسی در کیک به کار ببریم.
2. در مرحله دوم از تهیه کیک خیس ترکیه ای بکینگ پودر و آرد را چند بار از صافی عبور میدهیم تا کیک پفدار شود و این مواد را به خوبی مخلوط میکنیم.
3. بکینگ پودر و مخلوط آرد را در چند مرحله به مواد شکلاتی اضافه کرده و هم میزنیم. سپس وانیل را نیز به این مواد افزوده و تخم مرغها را نیز یکی یکی اضافه میکنیم. در ادامه این مواد را با استفاده از یک همزن به خوبی هم میزنیم تا آماده شوند.
4. در مرحله چهارم پخت این کیک خوشطعم، قالب مناسبی را انتخاب کرده و کف آن را چرب میکنیم. همچنین مقدار آرد را به سطح قالب میپاشیم تا امکان چسبیدن کیک به قالب وجود نداشته باشد. سپس کیک را درون قالب گذاشته و درون فر قرار میدهیم. فراموش نکنید که فر را با دمای 175 درجه تنظیم کرده و 45 دقیقه برای پخت کیک منتظر بمانید.
5. لازم به ذکر است که در نیم ساعت اول پخت، بههیچعنوان نباید در فر را باز کنید؛ زیرا کیک پف نخواهد کرد. برای اطمینان از پختن کیک نیز میتوانید بعد از گذشت نیم ساعت، با استفاده از یک خلال دندان از پخت کامل آن مطئمن شوید.
6. کیک را از فر خارج کرده و بعد از آنکه سرد شد، شروع به برش زدن آن کنید. حالا کیک خیس ترکیه ای آماده صرف شدن است.
بسته جامع آموزشی
صفر تا صد کیک پزی
نکات تهیه کیک خیس ترکیه ای
برای تهیه کیک خیس همانند سایر کیکها و شیرینیها نیاز به رعایت نکات مختلفی است که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
• در زمان اضافه کردن آرد به مواد از هم زدن زیاد آن خودداری کنید؛ زیرا این کار از پف کردن کیک جلوگیری میکند.
• پیش از شروع پخت کیک، باید فر را گرم کنید.
• تا نیم ساعت پس از گذاشتن قالب داخل فر، از باز کردن در فر خودداری کنید.
• از مواد اولیه درجه یک برای تهیه این کیک استفاده کنید تا کیک شما خوشمزه شود.
سخن آخر
کیکها جزو هیجانانگیزترین میان وعدهها در دنیا شناخته میشوند که با صرف آنها در کنار چای و قهوه میتوانید لحظات لذتبخشی را برای خود و عزیزانتان رقم بزنید. در این مطلب طرز تهیه کیک خیس ترکیه ای را به شما ارائه کردیم. این کیک یکی از محبوبترین دسرها در کشور ما محسوب میشود؛ به همین دلیل بانوان زیادی تمایل به پخت آن در منزل دارند. با توجه به نکات گفته شده در این بخش میتوانید این کیک را پخته و آن را نوش جان کنید.
نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس
ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزههای پرطرفدار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.
تاریخ انتشار: 20-02-1403
0%
699 نفر
برچسب ها:
دیدگاه کاربران
نظری ثبت نشده است.ثبت دیدگاه
وبلاگ های مشابه