38
کیک و شیرینی
|مدت زمان مطالعه: 8 دقیقه

طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون فر و نکات پخت

طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون فر و نکات پخت

کوکی شکلاتی یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌هایی است که در سراسر جهان وجود دارد. خوشبختانه پختن کوکی شکلاتی با ماهیتابه امکان‌پذیر است و شما می‌توانید بدون استفاده از فر برای تهیه این شیرینی خوشمزه اقدام کنید. با وجود اینکه کوکی‌ها در انواع کافه‌ها و شیرینی‌فروشی‌ها به فروش می‌رسند، اما بسیاری از افراد تمایل دارند که خودشان این شیرینی خوشمزه را تهیه کرده و به عنوان میان وعده و دسر به همراه چای یا قهوه میل کنند.

درصورتی‌که شما نیز به دنبال آموزش کوکی شکلاتی با ماهیتابه هستید، تا انتهای این مطلب ما را همراهی کنید.

طرز تهیه کوکی شکلاتی بدون فر

کوکی بدون فر

برای آموزش کوکی شکلاتی با ماهیتابه در ابتدا باید مواد لازم آن را تهیه کنید که در زیر به آن‌ها اشاره کرده‌ایم:

تخم مرغ: 1 عدد
آرد: 4/1 پیمانه
شکر: 6 قاشق غذاخوری
روغن مایع: 8 قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر: 2/1 قاشق غذاخوری
وانیل: 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
آب جوشیده سرد شده: 1 قاشق غذاخوری
گرد: به مقدار لازم
شکلات چیپسی: به مقدار لازم

1. برای تهیه کوکی شکلاتی تمام مواد را به مدت نیم ساعت در دمای محیط قرار دهید و بعد با استفاده از یک قاشق غذاخوری مواد را اندازه‌گیری نمایید. سپس یک تابه دوطرفه را روی حرارت قرار داده و 15 دقیقه منتظر بمانید. چنانچه قصد استفاده از فر را دارید، آن را روی دمای 180 درجه تنظیم نمایید.

2. در مرحله دوم می‌توانید تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن برقی مخلوط کنید تا کشدار و کرمی رنگ شوند. همچنین در نظر داشته باشید که کاسه شما دورگیری شود و مواد شما بوی زهم تخم مرغ به خود نگیرد. درادامه لازم است تا بیکینگ پودر و روغن را به مواد اضافه کنید تا آنقدر هم بزنید تا موادتان یکدست شود.

3. در مرحله سوم از آموزش کوکی شکلاتی با ماهیتابه، آب سرد شده را به مواد اضافه کرده و پودر کاکائو را پس از الک کردن، به مواد اضافه کنید. همچنین آرد را نیز الک کرده و به آن اضافه نمایید و هم بزنید. البته آرد باید طی چند مرحله به مواد افزوده شود. در نهایت اگر مواد شما چسبنده شد، می‌توانید آن را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید.

4. در این مرحله دست‌های خود را برای برداشتن مواد و قرار دادن آن داخل تابه، چرب کنید. فراموش نکنید که روی کوکی‌ها را با گردو و شکلات چیپسی تزئین کنید و بعد درب تابه را به مدت 20 دقیقه بگذارید تا کوکی شکلاتی شما آماده شود.

کیک پزی

بسته جامع آموزشی

صفر تا صد کیک پزی

نکات مهم در تهیه کوکی شکلاتی با ماهیتابه

کوکی شکلاتی

در آموزش کوکی شکلاتی با ماهیتابه لازم است تا با نکات کلیدی آن نیز آشنا شوید:

• به جای شکر سفید می‌توانید از شکر قهوه‌ای استفاده کنید.
• حتما از پودر کاکائوی مرغوب استفاده کنید تا کوکی شما خوش‌رنگ شود.
• حتما از شعله پخش کن برای ایجاد حرارت ملایم استفاده نمایید.
• درصورتی‌که مقدار آب کم و یا زیاد شود؛ کوکی شکلاتی شما خشک خواهد شد.

تاریخچه کوکی

پخت کوکی بدون فر

اگر شما نیز از علاقمندان به کوکی هستید، احتمالا اطلاع از تاریخچه آن برای شما جذاب خواهد بود. همانطور که اشاره شد، کوکی به عنوان یکی از شیرینی‌های محبوب در بین مردم جهان شناخته می‌شود، تا جایی که پای ثابت اغلب مهمانی‌ها و مراسم‌ها است.
این شیرینی برای نخستین بار در شهر سیستان پخته شد. صنعتی شدن قند و شکر موجب گردید تا پخت انواع کوکی در سراسر جهان متداول‌تر شود. جالب است که بدانید، پخت کوکی به صورت اتفاقی کشف شد. در زمانی که نان‌ها داخل تنور پخته می‌شدند، یک تکه از نان را داخل تنور می‌انداختند تا از گرم شدن تنور مطمئن شوند. بعد از پخت نان این خمیر کاملا برشته شده و طعم خوبی داشت. پس از آنکه کاکائو و شکر نیز وارد صنعت آشپزی شدند، این تکه از خمیر نیز رنگ و طعم بهتری پیدا کرد و به عنوان کوکی خلق شد.
کوکی‌ها پس از اولین دوره از پخت خود در ایران نیز همانند سایر کشورها طرفداران بسیاری پیدا کردند. کوکی در ایران به عنوان یک کلوچه کوچک معرفی می‌شود. در کشورهای دیگر نیز کوکی را با نام‌های مختلفی می‌شناسند.
کوکی با شکلات چیپسی یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌ها در ایالات متحده آمریکا است. دستور پخت این کوکی توسط فردی به نام روس در سال 1930 میلادی ارائه شد. او به همراه همسرش مسافرخانه‌ای را راه‌اندازی کرد و با ارائه غذاهای خانگی موفق شد در یک سال محبوبیت زیادی در سراسر آمریکا بدست آورد.
کوکی شکلاتی یکی از شیرینی‌هایی بود که روس با دستور پخت خودش آماده می‌کرد و به مسافران خود ارائه می‌داد. برای پخت این کوکی نیاز به مخلوط شکلات تخته‌ای آب شده و مواد بیسکوئیت بود. در یکی از روزها روس متوجه می‌شود که برای پخت این کوکی، شکلات تخته‌ای ندارد؛ ازاین‌رو تصمیم گرفت از شکلات نستله‌ای استفاده کند که فردی به نام اندرو نستله به عنوان نمونه به او داده بود.
روس تصور می‌کرد که با این شکلات‌ها می‌تواند همان کوکی همیشگی را بپزد، در حالی که شکلات نستله در فر آب نشد و به صورت تکه‌ای بر روی شیرینی باقی ماند. جالب اینجاست که کوکی جدید با استقبال زیادی روبه‌رو شد. از همان زمان روس و اندرو نستله با یک‌دیگر قرارداد بستند که در این حالت دستور این کوکی به شرکت نستله داده شد و روس نیز تا آخر عمر به صورت رایگان از محصولات نستله استفاده کرد.
کوکی، شیرینی با طعم بی‌نظیر و دلچسب است که امکان استفاده از آن برای مهمانی‌ها، دورهمی‌ها و مراسم‌های مختلف وجود دارد. این شیرینی‌ با توجه به شکل ظاهری خود به دسته‌های مختلفی تقسیم می‌شود که از آن‌ها می‌توان به کوکی رولی، کوکی مغزدار، کوکی یخچالی، کوکی بیسکوئیتی، کوکی فانتزی و غیره اشاره کرد. البته کوکی شکلاتی محبوبیت بیشتری در مقایسه با سایر کوکی‌ها دارد؛ به همین دلیل آموزش کوکی شکلاتی با ماهیتابه را در این مطلب به شما ارائه کردیم.

سخن آخر

کوکی یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین شیرینی‌ها در جهان است که انواع مختلفی دارد. در این مقاله به آموزش کوکی شکلاتی با ماهیتابه پرداختیم. با توجه به نکات گفته شده در این قسمت می‌توانید بدون نیاز به فر کوکی خوش‌طعم و دلچسبی را برای خود و عزیرانتان آماده کرده و آن را به همراه چای یا قهوه میل کنید.


تیم نویسندگان نازلیکس

نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس

ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزه‌های پرطرف‌دار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.

تاریخ انتشار: 05-02-1403


0%

210 نفر


برچسب ها:


دیدگاه کاربران

نظری ثبت نشده است.

ثبت دیدگاه