طرز تهیه قطاب عسلی خانگی+ نکات پخت
قطاب یکی از شیرینیهای محبوب و خوشطعم است که از انواع شیرینیهای سنتی ایرانی محسوب میشود. این شیرینی دارای انواع متنوعی است که یکی از محبوبترین آنها قطاب عسلی نام دارد. با وجود اینکه این قطاب در اغلب شیرینی فروشیها به فروش میرسد، اما بسیاری از افراد تمایل دارند که آن را به صورت خانگی تهیه کنند. چنانچه شما نیز قصد تهیه این شیرینی خوشمزه را دارید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
طرز تهیه قطاب عسلی
برای تهیه این شیرینی خوشطعم در ابتدا باید مواد لازم زیر را آماده کنید:
• ماست: 100 گرم
• زرده تخم مرغ: 2 عدد
• بکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
• روغن جامد ذوب شده: 100 گرم
• آرد: 200 گرم
مواد میانی قطاب
• پودر بادام: 125 گرم
• پودر قند: 60 گرم
• گلاب: 1 قاشق چایخوری
• پودر هل: 1 قاشق چایخوری
مواد لازم برای شربت
• عسل: 1 قاشق چایخوری
• شکر: 250 گرم
• آب: یک دوم پیمانه
• گلاب: دو قاشق سوپخوری
برای تهیه این قطاب در ابتدا مواد میانی آن را آماده میکنیم. برای این منظور مراحل زیر را دنبال کنید:
1. در ابتدا پودر قند، پودر بادام و پودر هل را داخل ظرفی ریخته و با هم ترکیب میکنیم. سپس گلاب را به این ترکیب اضافه میکنیم تا حالت خمیری پیدا کنند.
2. ماست را به همراه زرده تخم مرغ داخل کاسهای میریزیم و با همزن مخوط میکنیم تا مواد یکدست شوند. سپس روغن را به همراه بکینگ پودر با مواد دیگر ترکیب میکنیم.
3. در این مرحله از طرز تهیه قطاب عسلی، آرد را الک کرده و با مواد مخلوط میکنیم تا خمیر جمع شود. زمانی که خمیر آماده شود، آن را درون سلفون میپیچیم و به مدت 2 تا 3 ساعت داخل یخچال قرار میدهیم.
4. پس از گذشت این زمان، خمیر را به اندازه یک گردو برداشته و با وردنه باز میکنیم. سپس مقداری از مواد میانی را وسط خمیر قرار میدهیم و آن را همانند پیراشکی جمع میکنیم.
5. لبههای خمیرها را فشار میدهیم تا به هم بچسبند. فر را روشن کرده و با دمای 175 درجه سانتیگراد تنظیم میکنیم. سپس خمیرها را داخل سینی میچینیم.
6. سینی را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار میدهیم تا قطابها آماده شوند. در این مدت شکر و آب را داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود. در ادامه گلاب و عسل را به آنها اضافه میکنیم.
7. مواد باید چند بار جوش بزنند و بعد شربت را روی حرارت قرار میدهیم. سپس قطابها را از فر خارج کرده و شربت را به آنها اضافه میکنیم.
بسته جامع آموزشی
صفر تا صد کیک پزی
نکات تهیه قطاب عسلی
برای تهیه این قطاب خوشمزه باید نکاتی را مد نظر قرار دهید تا شیرینی شما به بهترین شکل ممکن آماده شود. این نکات عبارتند از:
• برای استفاده از روغن حتما باید ابتدا آن را ذوب کنید.
• خمیر را بیش از حد ورز ندهید.
• برای سرو قطابها میتوانید روی آنها شربت سرد بریزید تا جلوه براقی به این شیرینی بدهند.
قطابها یکی از شیرینیهای سنتی و محبوب در بین ایرانیان محسوب میشوند که انواع مختلفی دارند که یکی از لذیذترین آنها قطاب عسلی است. این قطاب طرز تهیه آسانی دارد و شما میتوانید آن را در منزل آماده کنید؛ به همین دلیل در این مطلب طرز تهیه این قطاب را به شما ارائه کردیم. با پخت این شیرینی سنتی میتوانید خانواده و دوستانتان را خوشحال کنید و از سرو آن در کنار چای و یا دمنوش لذت ببرید.
نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس
ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزههای پرطرفدار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.
تاریخ انتشار: 17-03-1403
0%
114 نفر
برچسب ها:
دیدگاه کاربران
نظری ثبت نشده است.ثبت دیدگاه
وبلاگ های مشابه