49
کیک و شیرینی
|مدت زمان مطالعه: 6 دقیقه

طرز تهیه شیرینی قرابیه گردویی + نکات مهم پخت

قرابیه یکی از سوغاتی‌های شهر تبریز است که در شهرهای دیگری همچون قزوین، اردبیل، ارومیه و زنجان نیز تهیه می‌گردد. این شیرینی در انواع مختلفی پخته می‌شود که نوع گردویی یکی از محبوب‌ترین آن‌ها است. ازاین‌رو هر فردی با توجه به ذائقه خود می‌تواند نوع مورد علاقه شیرینی قرابیه را برای خود تهیه نماید. در این مطلب قصد داریم طرز تهیه شیرینی قرابیه گردویی را به شما ارائه دهیم، پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه شیرینی قرابیه گردویی

قرابیه گردویی

اگر شما نیز به این شیرینی خوشمزه و اصیل علاقمند هستید و تمایل به پخت آن در منزل دارید، در ابتدا لازم است که مواد زیر را تهیه نمایید:

مغز گردو: 400 گرم
سفیده تخم مرغ: 12 عدد
شکر: 800 گرم
آرد برنج: 1 قاشق غذاخوری
سرکه: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: نصف قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر: 2 قاشق چای‌خوری
پودر کیک: 300 گرم
بادام و پسته خرد شده: به میزان کافی

برای پخت شیرینی قرابیه گردویی مراحل زیر را دنبال کنید:

1. در مرحله اول از پخت قرابیه، فراموش نکنید که باید مواد را از 30 دقیقه قبل، از یخچال خارج کرده باشید تا به دمای محیط برسد. همچنین فر را روی دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.
2. در ادامه مغز گردو، پودر کیک، شکر و نصف سفیده تخم مرغ را با یک‌دیگر ترکیب نمایید. برای این کار از چرخ‌گوشت استفاده کنید.
3. در این مرحله خمیر شیرینی را چرخ کرده و نصف دیگر سفیده‌های تخم مرغ را به آن اضافه کنید.
4. در مرحله چهارم از تهیه شیرینی قرابیه گردویی، مواد را درون یک قابلمه ریخته و آن را روی گاز قرار دهید تا به حدی داغ شود.
5. سرکه، آرد برنج و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و هنگامی که مواد روی حرارت قرار دارند، شروع به هم زدن کنید.
6. در این مرحله قابلمه را از روی گاز برداشته و به آن وانیل اضافه کنید و منتظر بمانید تا ترکیب خنک شود. چنانچه مواد غلیظ بود، سفیده تخم مرغ را به آن اضافه نمایید.
7. در ادامه خمیر را به مدت 1 تا 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
8. سینی فر را در این مرحله با کره چرب کرده مخلوط را داخل قیف بریزید. سپس آن را با فاصله بر روی سینی به یک اندازه قرار دهید. درصورتی‌که قیف ندارید، می‌توانید از یک قاشق گود کوچک استفاده کنید.
9. کوکی‌ها را با بادام و مغز پسته تزیین کرده و سینی را داخل فر بگذارید. مدت زمان لازم برای پخت قرابیه گردویی، 25 دقیقه است.
10. پس از گذشت این زمان، فر را خاموش کرده و برای 5 دقیقه اجازه دهید تا شیرینی داخل فر بماند. پس از این مدت زمان، شیرینی را با کاردک از سینی جدا کنید.

کیک پزی

بسته جامع آموزشی

صفر تا صد کیک پزی

نکات مهم در طرز تهیه شیرینی قرابیه گردویی

قرابیه گردویی

برای تهیه این شیرینی باید نکات مهمی را در نظر بگیرید که در ادامه به آن‌ها اشاره کرده‌ایم:

• به جای استفاده از قیف، برای شکل دادن به شیرینی، می‌توانید خمیر را داخل قالب بریزید.
• درصورتی‌که خمیر شیرینی قرابیه بیش از حد شل شده است، می‌توانید یک قاشق غذاخوری آرد به آن بیفزایید.
• برای نگهداری این شیرینی، باید آن را در ظرف چیده و درب آن را محکم ببندید و ظرف را در جای خشک و خنک قرار دهید.

سخن پایانی

پخت کیک و شیرینی در منزل، یکی از کارهای لذت‌بخش برای بسیاری از افراد محسوب می‌شود. در این مطلب طرز تهیه قرابیه گردویی را به شما ارائه دادیم. این شیرینی اصیل تبریزی را می‌توانید به راحتی در خانه درست کرده و آن را به همراه چای در کنار خانواده و دوستانتان نوش جان کنید. از اینکه تا انتهای این بخش همراه ما بودید، از شما تشکر می‌کنیم.


تیم نویسندگان نازلیکس

نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس

ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزه‌های پرطرف‌دار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.

تاریخ انتشار: 23-02-1403


0%

177 نفر



دیدگاه کاربران

نظری ثبت نشده است.

ثبت دیدگاه