60
کیک و شیرینی
|مدت زمان مطالعه: 6 دقیقه

طرز تهیه شیرینی خامه ای مجلسی خانگی


یکی از جذاب‌ترین و لذیذترین قسمت‌های یک دورهمی یا مهمانی خانوادگی و دوستانه، سرو شیرینی خامه ای مجلسی است. حتی نام این شیرینی نیز خیلی از افراد را خوشحال می‌کند. شیرینی خامه‌ای همانند رولت خامه‌ای و لطیفه خامه‌ای دارای طرفداران بسیاری است. با وجود اینکه کالری این شیرینی زیاد است، اما برخی از افراد که رژیم‌های لاغری دارند، نمی‌توانند از مصرف آن صرف‌نظر کنند. از سوی دیگر بسیاری از بانوان تمایل دارند که این شیرینی خوش‌طعم را در منزل و با مواد اولیه درجه یک تهیه نمایند. به همین دلیل در این بخش قصد داریم که طرز تهیه این شیرینی را به شما ارائه دهیم تا در کنار خانواده و عزیزانتان از خوردن آن لذت ببرید.

طرز تهیه شیرینی خامه ای مجلسی خانگی

شیرینی خامه ای مجلسی

درصورتی‌که شما هم از علاقمندان به شیرینی خامه ای مجلسی هستید، برای تهیه آن به مواد لازم زیر نیاز دارید:

کره: 50 گرم
خامه: 350 گرم
بکینگ پودر: یک چهارم چای‌خوری
تخم‌مرغ: 4 عدد
آرد: 125 گرم
شیر: 200 گرم
شکر: یک قاشق چای‌خوری
وانیل: یک پنجم چای‌خوری

برای تهیه این شیرینی خوشمزه می‌توانید مراحل زیر را دنبال کنید:
1. شکر را آب کنید
در ابتدا قابلمه‌ای مناسب انتخاب کرده و کره را در آن بیندازید تا آب شود. شکر را پس از آب شدن کره اضافه کنید و این مخلوط را مدام هم بزنید تا یکدست شود. سپس شیر را اضافه کنید و منتظر بمانید تا به جوش بیاید. مواد را مدام در حین جوش دادن هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
2. آرد را اضافه کنید
در مرحله دوم از تهیه شیرینی خامه ای مجلسی، آرد را سه بار الک کنید تا حباب‌های اضافی آن گرفته شود. در ادامه آرد را به مخلوط شیر و کره خود بیفزایید. مخلوط را با قاشق مدام هم بزنید و بعد از گذشت پنج دقیقه که خمیر شکل گرفت، آن را در یک طرف ظرف جمع نمایید.
3. تخم مرغ را اضافه کنید
در این مرحله خمیر را ار روی حرارت بردارید و به ظرف دیگری انتقال دهید. برای خنک شدن خمیر نیز می‌توانید آن را توسط کفگیر باز کنید. تخم مرغ‌ها را در ظرفی جداگانه ریخته و با همزن شروع به هم‌زدن آن‌ها کنید. تخم مرغ‌ها باید در چهار مرحله به خمیر اضافه شوند. همچنین در این مرحله دقت کنید که خمیر نان خامه‌ای حالت شکننده‌ای پیدا نکند. در ادامه بکینگ پودر و همینطور وانیل را به مواد اضافه کرده و هم بزنید.
4. خمیر را درون قیف بریزید
در این مرحله از تهیه شیرینی خامه ای مجلسی باید خمیر آماده‌شده را با استفاده از یک قاشق درون قیف بریزید. بهتر است که برای تهیه نان این شیرینی از ماسوره بامیه استفاده کنید. البته ماسوره‌های ساده به شیرینی شما شیاری نمی‌دهند. در ادامه کاغذ روغنی را داخل سینی فر گذاشته و خمیر را با فاصله از هم به شکل دایره قیف بزنید.
5. سینی را داخل فر بگذارید
در این مرحله فر را روی دمای 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده و سینی را داخل طبقه اول فر قرار دهید. برای آنکه حجم نان خامه‌ای دو برابر شود، 30 دقیقه منتظر بمانید. این شیرینی بعد از پخت تغییر رنگ می‌دهد؛ بنابراین پس از حدود 30 دقیقه که نان خامه‌ای طلایی شد، سینی را از فر بیرون بیاورید و تا خنک شدن آن صبر کنید.
6. خامه را آماده کنید
در این مرحله از تهیه شیرینی خامه ای مجلسی نوبت به آماده کردن خامه می‌رسد. برای این منظور خامه را با دور تند همزن برقی به خوبی هم بزنید تا حالت پفکی پیدا کند. ته نان‌ها را کمی سوراخ کرده و خامه را داخل قیف بریزید. همچنین توسط یک ماسوره، کف نان‌ها را از خامه پُر کنید. سپس آن‌ها را در ظرف مدنظرتان چیده و با خرده‌های پسته تزیین کنید.

کیک پزی

بسته جامع آموزشی

صفر تا صد کیک پزی

فوت و فن های طرز تهیه شیرینی خامه ای مجلسی

شیرینی خامه ای مجلسی

برای تهیه شیرینی خامه ای مجلسی لازم است که به چند نکته زیر توجه فرمایید:
• قبل از پخت این شیرینی، کره را از یخچال بیرون بیاورید تا به دمای محیط برسد.
• درصورتی‌که خمیر بیش از حد حرارت ببیند، در فر تغییر شکل می‌دهد.
• تخم مرغ‌ها را به خمیر ولرم بیفزایید تا به خوبی به خورد خمیر بروند.
• قبل از قرار دادن سینی داخل فر، باید فر را گرم کنید.

جمع بندی
شیرینی خامه ای مجلسی یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌ها در ایران محسوب می‌شود که طرفداران بسیاری در سنین مختلف دارد. در این مطلب شما را با طرز تهیه این شیرینی خوشمزه آشنا کردیم تا بتوانید آن را برای خانواده و عزیزانتان آماده کرده و از صرف این شیرینی در کنار چای لذت ببرید.


تیم نویسندگان نازلیکس

نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس

ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزه‌های پرطرف‌دار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.

تاریخ انتشار: 16-03-1403


0%

157 نفر



دیدگاه کاربران

نظری ثبت نشده است.

ثبت دیدگاه