طرز تهیه شیرینی بادامی و فواید شگفت انگیز آن
یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه ایرانی که از طعم منحصر بهفردی برخوردار است، شیرینی بادامی نام دارد. هیچ چیز لذتبخشتر از خوردن یک فنجان چای یا قهوه با این شیرینی اصیل ایرانی نیست. بسیاری از بانوان کدبانو علاقه دارند که این شیرینی محبوب را در خانه و برای ایام عید آماده کنند. البته شیرینی بادامی به دلیل فوایدی که دارد، انتخاب عالی برای میان وعده کودکان نیز محسوب میشود. برای تهیه شیرینی بادامی تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
طرز تهیه شیرینی بادامی
اگر جزو افرادی هستید که به کیک و شیرینی علاقه دارید، تهیه این شیرینی خوشمزه را به شما توصیه میکنیم. شیرینی بادامی یکی از انواع شیرینیهای خشک است که با ترکیب بادام درختی، پودر قند، روغن و آرد پخته میشود. البته برای تهیه این شیرینی خوشطعم باید مواد زیر را تهیه فرمایید:
آرد سفید قنادی: 150 گرم
پودر قند: 50 گرم
پودر بادام: 50 گرم
روغن جامد: 100 گرم
زرده تخم مرغ: 1 عدد
وانیل: 4/1 قاشق چایخوری
برای تهیه شیرینی بادامی لازم است تا مراحل زیر را دنبال کنید:
1. برای تهیه این شیرینی در ابتدا روغن جامد آب شده را به دمای محیط برسانید و داخل یک ظرف بریزید، سپس وانیل و پودر قند را به آن اضافه کنید. این مواد را با استفاده از یک همزن برقی به خوبی هم بزنید تا روشن و شفاف شود. در ادامه تخم مرغ را به این مواد افزوده و سه دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید.
2. در مرحله دوم تهیه شیرینی بادامی، پودر بادام را به آن افزوده و هم بزنید. آرد را کم کم به مواد اضافه کنید تا خمیر شکل یکدستی گرفته و نرم شود.
3. خمیر را روی میز کار پهن کرده و با آن را با کاتر به صورت دلخواه درآورید. شیرینیها را با فاصله داخل سینی فر چیده و سینی را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
4. برای پختن این شیرینی باید 15 دقیقه منتظر بمانید. درنهایت سینی را از فر خارج کرده و تا خنک شدن آن منتظر شوید. شیرینی را داخل پودر قند غلتانده و در ظرف سرو بچینید.
بسته جامع آموزشی
صفر تا صد کیک پزی
نکات مهم مربوط به تهیه شیرینی بادامی
بدونشک برای پخت شیرینی بادامی نیز مانند هر شیرینی دیگری باید نکات مختلفی را مدنظر قرار دهید که در ادامه به آنها اشاره کردهایم:
• دمای پخت در فرهای مختلف، متفاوت است؛ ازاینرو دمای دقیق پخت شیرینی بادامی در هر فری میتواند متفاوت باشد. برای جلوگیری از سوختن شیرینی توصیه میکنیم که آن را هر چند دقیقه یکبار چک کنید.
• درصورتیکه میخواهید با شیرینی بادامی از مهمانان خود پذیرایی کنید، پس درآوردن آنها از فر منتظر بمانید تا سرد شوند و بلافاصله برای جدا کردن آنها از فر اقدام نکنید.
• تهیه پودر بادام از شیرینی فروشیها امکانپذیر است. اما چنانچه تمایل داشته باشید، میتوانید آن را در منزل نیز آماده کنید. برای این منظور بادامها را در آب جوش بریزید و بعد پوست آنها را جدا نمایید، سپس بادام را خشک کرده و آسیاب کنید. پس از الک کردن، این پودر برای مصرف آماده است.
خواص شیرینی بادامی
برای تهیه شیرینی بادامی لازم است تا با خواص بینظیر آن نیز آشنا شوید. این شیرینی افزون بر داشتن طعم عالی از مواد مغذی فراوانی نیز برخوردار است که در ادامه به توضیح آنها میپردازیم.
این شیرینی منبع غنی فیبر، چربیهای غیراشباع و ویتامین E است. همچنین از مواد معدنی همانند فسفر، منیزیم و کلسیم نیز برخوردار میباشد. با مصرف شیرینی بادامی میتوانید از ویتامینهای فراوان آن بهره برده و سیستم ایمنی بدن خود را نیز تقویت نمایید.
نکات مربوط به مواد اولیه تهیه شیرینی بادامی
یکی از نکات مهمی که در تهیه هر شیرینی اهمیت مییابد، تهیه مواد اولیه مرغوب است. برای این منظور لازم است تا با نکات مربوط به هر یک از این مواد آشنا شوید:
1. نکات مربوط به روغن در تهیه شیرینی بادامی: برای پخت این شیرینی توصیه میشود که از روغنهای مخصوص شیرینی استفاده کنید؛ زیرا چربی آنها مخصوص شیرینی است. درصورت عدم دسترسی به این روغن، میتوانید از روغن جامد استفاده نمایید. همچنین استفاده از روغنهای صاف قنادی منجر به خشکی بیش از حد شیرینی میشود؛ بنابراین تا جای ممکن از استفاده از این روغن خودداری فرمایید.
2. نکات مربوط به آرد در پخت شیرینی بادامی: کیفیت آرد نقش مهمی را در کیفیت شیرینی بادامی ایفا میکند. از سوی دیگر آردها با کیفیتهای مختلفی در بازار موجود هستند که ممکن است در زمان خرید شما را سردرگم نمایند. نکته دیگری که در رابطه با استفاده از آرد در تهیه شیرینی بادامی وجود دارد، مقدار دقیق آرد است. استفاده از مقدار کمتر یا زیادتر از مقداری که در دستور پخت این شیرینی گفته شد، میتواند منجر به سفتی آن شود. همچنین اگر مواد شما به غلظت مطلوب نرسید، باید آرد بیشتری به آن اضافه نمایید.
3. نکات مربوط به پودر قند در تهیه شیرینی بادامی: به خاطر داشته باشید که پودر قند حتما باید از قند تهیه شده باشد. برای این کار قند را پودر کنید. لازم به ذکر است که شکر آسیاب شده بههیجوجه نرمی پودر قند را نخواهد داشت. پودر قند مرغوب باید به نرمی آرد باشد. البته درصورتیکه این پودر مدت زیادی داخل کیسه بماند، سفت میشود. بنابراین، قبل از استفاده از پودر قند، آن را با گوشتکوب کوبیده و بعد الک نمایید.
سخن پایانی
پخت شیرینی یکی از کارهای لذتبخش است که بسیاری از بانوان به آن علاقمند هستند. تهیه شیرینی در منزل نهتنها میتواند اوقات خوشی را برای شما رقم بزند، بلکه امکان خوردن خوراکی سالم را نیز برای شما فراهم میکند. در این مطلب طرز تهیه شیرینی بادامی را به شما ارائه کردیم. این شیرینی جزو محبوبترین دسرها در ایران به حساب میآید و ماندگاری بالایی دارید. بدین ترتیب شما میتوانید شیرینی بادامی را برای عید نوروز و یا میان وعده عصرانه آماده نمایید.
نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس
ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزههای پرطرفدار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.
تاریخ انتشار: 27-02-1403
0%
126 نفر
برچسب ها:
دیدگاه کاربران
نظری ثبت نشده است.ثبت دیدگاه
وبلاگ های مشابه