طرز تهیه باسلوق خانگی + نکات پخت
با وجود اینکه تهیه و پخت انواع شیرینیها در منزل کار چندان سادهای نیست، اما برخی از این مدل شیرینیها به راحتی در منزل قابل پخت هستند. همچنین بسیاری از بانوان تمایل دارند که بسیاری از خوراکیها را در خانه و با مواد اولیه درجه یک تهیه نمایند، در این حالت علاوه بر ایجاد یک طعم عالی، میتوانند از سلامت این خوراکیها نیز آسودهخاطر باشند. برای این منظور ما در این مطلب میخواهیم طرز تهیه باسلوق خانگی را به شما ارائه کنیم که یکی از محبوبترین شیرینیها در ایران به حساب میآید. چنانچه به تهیه کیک و شیرینی در منزل علاقمند هستید، تا انتهای این بخش با ما همراه باشید.
آشنایی بیشتر با شیرینی باسلوق
باسلوق یکی از محبوبترین محصولات غذایی و نوعی سوغاتی محسوب میشود که بسیاری از افراد آن را به عنوان میانوعده میل میکنند. این شیرینی محلی، سوغاتی چند شهر از جمله مراغه، اراک، ملایر و ساوه در ایران است. البته طرز تهیه این شیرینی در تمامی شهرها یکسان بوده و تنها اندکی تفاوت در پخت آنها وجود دارد.
همانطور که اشاره شد، طرز تهیه باسلوق خانگی کار چندان دشواری نیست و تنها موردی که منجر به سختی پخت این شیرینی خوشمزه میشود، زمان تهیه آن است.
بسته جامع آموزشی
صفر تا صد کیک پزی
طرز تهیه باسلوق خانگی
در این قسمت میخواهیم طرز تهیه این شیرینی خوشطعم و خوشمزه را به شما ارائه کنیم. مواد لازم برای پخت باسلوق شامل موارد زیر است:
شکر: 200 گرم
روغن: یک قاشق چایخوری
نشاسته: 100 گرم
مغز گردو: 100 گرم
گلاب: نصف لیوان
برای تهیه این باسلوق در ابتدا باید نشاسته را داخل قابلمه ریخته و روی آن دو لیوان آب سرد بریزید. در ادامه قابلمه را روی شعله ملایم قرار دهید و تا زمانی که نشاستهها کاملا در آب حل شوند، به هم زدن ادامه دهید. در ادامه گلاب، شکر و روغن را نیز به این مواد بیفزایید و مجددا به هم زدن ادامه دهید تا مواد شما غلیظ شوند. به عبارت دیگر این مواد باید به صورت خمیر دربیایند.
در ادامه خمیر را از روی شعله گاز برداشته و به آن مغز گردو اضافه کنید و بعد خمیر باسلوق را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت این مدت، دست خود را کمی چرب کرده و شروع به ورز دادن این خمیر کنید و آن را به ابعاد 3 سانتیمتری در بیاورید. همچنین در آخر میتوانید باسلوق خانگی خود را با مغز گردو و پودر نارگیل تزیین کنید.
نکات مهم در طرز تهیه باسلوق خانگی
برای تهیه شیرینی باسلوق نیز همانند سایر شیرینیها باید به نکات و موارد مختلفی توجه کنید که در ادامه به آنها اشاره میکنیم:
• قابلمهای که قصد دارید باسلوق را در آن تهیه کنید باید از جنس قابلمههای نسوز و تفلون باشد و امکان تهیه این شیرینی در قابلمههای روحی وجود ندارد.
• در زمانی که نشاسته را در قابلمه میریزید و به آن آب اضافه میکنید، آن را به طور مرتب هم بزنید تا گلوله گلوله نشود. برای هم زدن این مواد نیز بهتر است از قاشق چوبی استفاده کنید.
• برای خوشطعمتر شدن این شیرینی میتوانید مقداری زعفران را به مخلوط نشاسته اضافه کنید.
• با حل کردن نشاسته در آبمیوه سرد به جای آب، باسلوق شما طعم بهتری پیدا میکند.
سخن پایانی
طرز تهیه باسلوق خانگی بسیار ساده بوده و هر فردی میتواند آن را به راحتی در خانه آماده کند. همچنین این شیرینی خوشمره نیازی به فر ندارد و با استفاده از قابلمه پخته میشود. در این مطلب روش ساده تهیه باسلوق را به شما ارائه کردیم. با توجه به نکات گفته شده در این مطلب میتوانید این شیرینی خوشمزه را برای خود و عزیزانتان تهیه نمایید.
نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس
ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزههای پرطرفدار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.
تاریخ انتشار: 07-03-1403
0%
759 نفر
برچسب ها:
دیدگاه کاربران
نظری ثبت نشده است.ثبت دیدگاه
وبلاگ های مشابه