43
کیک و شیرینی
|مدت زمان مطالعه: 6 دقیقه

طرز تهیه انواع کاپ کیک + نکات پخت

یکی از راحت‌ترین و خوش‌طعم‌ترین کیک‌های مجلسی که بسیاری از افراد، علاقمند به پخت آن هستند، کاپ کیک نام دارد. این کیک خوشمزه در قالب‌های مخصوص و در طعم‌های متنوع در شیرینی‌فروشی‌ها و حتی برخی از کافه‌ها به فروش می‌رسد. جالب است که بدانید، کاپ کیک‌ها جزو شیرینی‌های بین‌المللی هستند و محبوبیت جهانی دارند؛ ازاین‌رو تصمیم گرفتیم در این مطلب طرز تهیه کاپ کیک را به شما ارائه دهیم. درصورتی‌که تمایل دارید در مهمانی‌ها و دورهمی‌ها دسر متفاوتی را برای مهمانان خود آماده کنید و یا به دنبال تهیه یک میان وعده ایده‌آل برای عصرانه هستید، تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

کاپ کیک شکلاتی

کاپ کیک شکلاتی

بدون شک، شکلات یکی از طعم‌های پُرطرفدار است و بسیاری از افراد تمایل دارند در تهیه دسرهای خود از شکلات استفاده کنند. کاپ کیک شکلاتی نیز یکی از خوشمزه‌ترین دسرها محسوب می‌شود که برای تهیه آن به مواد اولیه زیر نیاز دارید.

تخم مرغ: 3 عدد
شکر: 1 پیمانه
شیر: 1 پیمانه
روغن مایع: نصف پیمانه
آرد: 2 پیمانه
پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
شکلات چیپسی: 1 کاسه کوچک

برای تهیه کاپ کیک شکلاتی می‌توانید مراحل زیر را انجام دهید:

1. در مرحله اول فر را روشن کرده و دمای آن را روی 170 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید؛ زیرا فر باید قبل از گذاشتن کیک در آن به خوبی داغ شده باشد.
2. در ادامه تخم مرغ‌ها را شکسته و آن‌ها را به همراه شکر داخل یک ظرف بریزید و این مواد را با یک همزن برقی به خوبی هم بزنید تا مخلوطی کشدار و کرمی بدست آید.
3. در این مرحله شیر و روغن مایع را به تخم مرغ افزوده و در ادامه با دورِ کندِ همزن، مواد را مخلوط کنید.
4. بکینگ پودر، آرد، وانیل و پودر کاکائو را 3 مرتبه الک کنید تا مواد گلوله نشوند. سپس آن‌ها را داخل کاسه ریخته و با استفاده از یک لیسک هم بزنید. هم زدن این مواد باید به صورت دورانی و آرام انجام شود.
5. پس از یکدست شدن مواد، باید کاپ‌ها را پُر نمایید؛ پس مواد کیک را به اندازه دو سوم کاپ پُر کنید. همچین در این مرحله می‌توانید شکلات چیپسی را برای تزئین کاپ کیک استفاده کرده و آن‌ها را داخل سینی فر قرار دهید.
6. کاپ کیک‌ها برای مغز پخت شدن باید 30 دقیقه داخل فر قرار بگیرند. همچنین می‌توانید یک خلال دندان را داخل کیک فرو کنید تا از پخت آن اطمینان حاصل نمایید. درصورتی‌که مواد به خلال دندان چسبید، یعنی کیک شما هنوز نپخته است.

کیک پزی

بسته جامع آموزشی

صفر تا صد کیک پزی

کاپ کیک ردولوت

کاپ کیک ردولوت

یکی‌دیگر از کاپ کیک‌هایی که طرفداران زیادی دارد، کاپ کیک ردولوت است. این کیک خوشمزه و قرمز رنگ گزینه ایده‌آلی برای تولد و مراسمات نیز به حساب می‌آید. برای تهیه این کیک به مواد اولیه زیر نیاز دارید.

تخم مرغ: 3 عدد
آرد سفید قنادی: دو و نیم پیمانه
شکر: یک و نیم پیمانه
روغن مایع: یک دوم پیمانه
پودر کاکائو: 1 قاشق چای‌خوری
باترمیلک: 1 پیمانه
وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
بکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری سر پُر
سرکه سفید: 1 قاشق مرباخوری
رنگ قرمز خوراکی: به مقدار لازم

برای تهیه کاپ کیک ردولوت مراحل زیر را دنبال کنید:

1. در ابتدا برای تهیه باتر میلک لازم است که یک لیوان شیر را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود و یک قاشق مرباخوری سرکه سفید نیز به آن بیفزایید. سپس بکینگ پودر و آرد را مخلوط کرده و سه بار الک نمایید.
2. وانیل و تخم مرغ را به مدت دو دقیقه با همزن هم بزنید و بعد شکر را به این مخلوط اضافه کنید.
3. مخلوط را پنج دقیقه با دور تند هم بزنید تا کشدار شود، سپس باتر میلک را به آن اضافه نمایید و مجددا هم بزنید و بعد روغن را به آن بیفزایید.
4. در نهایت رنگ خوراکی را با مواد مخلوط کنید. همچنین آرد و بکینگ پودر را بیفزایید و با دور کند همزن، تا حد یکدست شدن مواد به هم زدن ادامه دهید.

کاپ کیک لیمویی

کاپ کیک لیمویی

یکی‌دیگر از کیک‌های خوشمزه، کاپ کیک لیمو نام دارد که برای درست کردن آن به مواد زیادی نیاز ندارید. برای تهیه این کاپ کیک به مواد زیر نیاز است.

تخم مرغ: 2 عدد
کره: 50 گرم
شکر: 2/1 پیمانه
ماست: 3/1 پیمانه
بکینگ پودر: 1 قاشق چای‌خوری
زست لیمو: 1 قاشق چای‌خوری
آرد: 1 پیمانه سرخالی

برای تهیه کاپ کیک لیمویی بایستی مراحل زیر را دنبال کنید:

1. کره و شکر را در ظرفی ریخته و به مدت یک دقیقه با همزن هم بزنید تا شکر و کره به خوبی با یک‌دیگر مخلوط شوند.
2. دو عدد تخم مرغ را افزوده و دو دقیقه هم بزنید و زست لیمو را به آن اضافه کنید.
3. ماست را افزوده و آرد و بکینگ پودر الک شده را کم کم به مواد اضافه کنید.
4. کپسول‌هایی که برای تهیه کاپ کیک خریداری کرده‌اید را داخل قالب آن قرار دهید. در ادامه مواد کیک را با قاشق داخل کپسول بریزید.
5. دو سوم قالب‌ها باید از مواد پُر شوند. درنهایت قالب را در فر با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه قرار دهید تا کاپ کیک شما آماده شود. البته مدت زمان دقیق پخت کاپ کیک در هر فری متفاوت است؛ ازاین‌رو به پف کردن و طلایی شدن آن دقت نمایید.

نکات مهم برای تهیه کاپ کیک

انواع کاپ کیک

برای تهیه کاپ کیک نیز همانند سایر شیرینی‌ها باید نکات مهمی را رعایت کنید که در ادامه به آن‌ها اشاره کرده‌ایم:

• توجه به دمای مواد
• هم زدن به اندازه
• تهیه مواد اولیه مرغوب
• توجه به مدت زمان پخت
• تهیه کپسول مرغوب

سخن آخر

کاپ کیک یکی از بهترین دسرها در سراسر جهان به شمار می‌رود که امکان پخت آن در طعم‌های متنوعی وجود دارد. در این مطلب طرز تهیه کاپ کیک را به شما ارائه کردیم تا با توجه به نکات گفته شده بتوانید این کیک خوشمزه را برای خود و عزیزانتان آماده کرده و از صرف آن لذت ببرید. از اینکه تا انتهای این مطلب همراه ما بودید، از شما سپاسگزاریم.


تیم نویسندگان نازلیکس

نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس

ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزه‌های پرطرف‌دار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.

تاریخ انتشار: 12-02-1403


0%

114 نفر



دیدگاه کاربران

نظری ثبت نشده است.

ثبت دیدگاه