انواع شیرینی تر محبوب ایرانی ها
انواع شیرینی تر محبوب + بهترین شرایط تهیه آنها
شیرینی تر یکی از دوست داشتنیترین شیرینیها در دنیا محسوب میشود که از زمانهای گذشته مورد علاقه اغلب مردم قرار داشته است.
این شیرینیها با ظاهر جذاب و طعم دلچسب خود انتخاب ایدهآلی برای دسر و همینطور میان وعده به شمار میروند. از سوی دیگر بیشتر افراد ترجیح میدهند تا این شیرینیها را برای پذیرایی از مهمانان خود در مراسمهای مختلف و دورهمیها تهیه کنند. البته تنوع بالای شیرینیهای تر باعث شده است که انتخاب آنها برای بسیاری از افراد دشوار باشد. اگر میخواهید با انواع شیرینی های تر آشنا شوید، تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
انواع شیرینی تر محبوب ایرانی ها
شیرینی تر جزو شیرینیهای خامهای است و بسیاری از افراد تمایل دارند تا از این شیرینیها برای مهمانیهای دوستانه و فامیلی خود استفاده کنند. لازم به ذکر است که برای پذیرایی از مهمانان باید بهترین نوع این شیرینی خریداری شود.
شیرینیهای تر در برشهای کوچکی مشابه کیکهای خامهای با طعمهای مختلفی تهیه شده و با انواع میوهها و مغزها تزئین میشوند.
ظاهر جذاب این مدل از شیرینیها، آنها را به انتخاب عالی برای مراسمهای رسمی تبدیل میکند. همچنین شما میتوانید یک جعبه از این شیرینی محبوب را در زمان رفتن به منزل دوستان و عزیزانتان خریداری نمایید.
بهطورکلی، لازم است تا با انواع شیرینی های تر آشنا شوید تا بتوانید بهترین نوع آن را برای پذیرایی از مهمانان خود انتخاب کنید.در این مقاله با انواع شیرینی تر محبوب + بهترین شرایط تهیه آنها آشنا میشویم.
بسته جامع آموزشی
صفر تا صد کیک پزی
بانوفی پای
یکی از شیرینیهای تر است که اصلیتی بریتانیایی دارد. مواد اولیه بانوفی پای را موز، خامه و شیر تشکیل میدهند. جالب است که بدانید این شیرینی توسط سرآشپز انگلیسی بهطور اتفاقی به وجود آمد.
تیرامیسو
یکیدیگر از شیرینیهایی است که باید با آن آشنا شوید. تیرامیسو جزو دسرهای ایتالیایی است که مواد اولیه آن را بیسکوییت، شکر و زرده تخم مرغ تشکیل میدهند. این شیرینی پس از آماده شدن باید به مدت 24 ساعت در یخچال قرار بگیرد.
نان خامه ای
یکیدیگر از شیرینیهای تر که محبوبیت زیادی در بین ایرانیان دارد، نان خامهای است. این شیرینی ظاهری شبیه به توپ داشته و خمیر آن نیز پفی میباشد. نان خامهای را با پودر قند، سس شکلات و کارامل تزئین میکنند.
رولت
رولت یکی از شیرینیهای تر است که در اغلب مراسمها برای پذیرایی از مهمانان مورد استفاده قرار میگیرد. این شیرینی در طعمهای متنوعی از جمله شکلاتی، نسکافه، میوهای و ... تهیه میشود و طرفداران بسیاری دارد.
لطیفه
از دیگر شیرینیهایی که باید دراین مقاله باآن اشنا شوید، شیرینی لطیفه است که محبوب همگان است. این شیرینی دارای دو نان نرم و لطیف است که وسط آن را خامه تشکیل میدهد و طعم بینظیری دارد.
نکات مربوط به تهیه شیرینی تر
از آنجایی که شیرینیهای تر طرفدارن زیادی دارند، در اغلب مهمانیها و دورهمیها برای پذیرایی استفاده میشوند. ازاینرو لازم است تا با نکات مهم در رابطه با تهیه این شیرینی آشنا شوید.
1. کیفیت شیرینی
یکی از مهمترین ویژگی شیرینیهای تر، کیفیت آنها است. درصورتیکه این نوع از شیرینیها از کیفیت لازم برخوردار نباشند، طعم مطلوبی نخواهند داشت و نمیتوان از خوردن آنها لذت برد!
همچنین نان شیرینی و اسفنج آن باید لطیف و تازه باشند؛ چرا که اسفنج مانده بر روی طعم شیرینی تاثیر زیادی گذاشته و طعم خوب آن را کاهش میدهد.
2. توجه به خامهی شیرینی
یکیدیگر از نکاتی که در مطلب با انواع شیرینی های تر آشنا شوید باید مورد بررسی قرار بگیرد، توجه به خامه شیرینی است. همانطور که میدانید، خامه یکی از مهمترین عناصر شیرینی تر محسوب میشود و حتما باید از بافتی منسجم برخوردار باشد. خامههای شُل نهتنها کیفیت شیرینی تر را کاهش میدهند، بلکه بر روی طعم آن نیز تاثیر منفی میگذارند. بنابراین با خرید شیرینی تر از شیرینی فروشیهای معتبر میتوانید از کیفیت خامه آن اطمینان حاصل کنید. همچنین توصیه میشود که شیرینیهای تر را در منزل تهیه کنید تا از کیفیت آن خاطرجمع باشید.
3. نگهداری شیرینی تر
شیرینی تر جزو شیرینیهایی است که باید نهایت دقت را در نگهداری آنها به خرج دهید. برای این منظور آنها را در ظرف دربسته و داخل یخچال قرار دهید تا احتمال فاسد شدن این شیرینی کاهش پیدا کند. البته بهترین حالت مصرف شیرینی تر این است که به صورت تازه مصرف شود.
4. نحوه سرو
از آنجایی که شیرینیهای تر جزو شیرینیهای خیس هستند، برای جلوگیری از هرگونه آلودگی توصیه میشود که آنها را با چنگال از جعبه خارج کرده و میل کنید.
سخن پایانی
درصورتیکه با انواع شیرینی های تر آشنا شوید، میتوانید نوع دلخواه آن را برای خود و عزیزانتان تهیه نمایید. شیرینیهای تر جزو محبوبترین شیرینیهایی هستند که نهتنها به عنوان دسر و میان وعده با چای و قهوه سرو میشوند، بلکه یکی از بهترین گزینهها برای پذیرایی ازمهمانان به حساب میآیند.
فراموش نکنید که شیرینیهای تر دستور پخت آسانی دارند؛ بنابراین اگر آنها را در منزلتان تهیه کنید، از بابت کیفیت مواد اولیه آسوده خاطر خواهید بود.
نویسنده: تیم نویسندگان نازلیکس
ما، تیم نویسندگان نازلیکس در اینجا کنار هم هستیم تا سعی کنیم، مطالب آموزشی متنوع در حوزههای پرطرفدار را برای مخاطبین عزیزمون به زبان ساده آماده کنیم تا در مسیر پیشرفت از اون استفاده کنند.
تاریخ انتشار: 02-02-1403
0%
46 نفر
برچسب ها:
دیدگاه کاربران
نظری ثبت نشده است.ثبت دیدگاه
وبلاگ های مشابه