طرز تهیه پیتزاهای مثلثی با پیاز، پنیر و زیتون
مواد لازم:
مخمر: 30 گرم
آب: 2 پیمانه
آرد: 450 گرم
پیاز: 4 عدد
روغن زیتون: 4 قاشق سوپخوری
رُزماری: یک قاشق سوپخوری
آویشن: یک قاشق سوپخوری
نمک: به میزان لازم
فلفل: به میزان لازم
زیتون سیاه: 4 قاشق سوپخوری
پنیر خامه ای: 310 گرم
برای این مدل غذا اگر خمیر پیتزا را خودتان آماده کنید بهتر است اما میتوانید از خمیر پیتزاهای آماده نیز استفاده کنید. پیاز را پوست کنده و به صورت خلالی خرد کنید به همراه 3/4 پیمانه آب و 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون، آویشن و رزماری روی حرارت متوسط در یک ماهیتابه مناسب به مدت 5 الی 10 دقیقه تفت دهید، به مقدار لازم نمک بزنید تا طعم مناسبی به خود بگیرد بعد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. فر را روشن کنید و در دمای 450 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) قرار دهید تا گرم شود. سینی بزرگ فر را چرب کرده و آماده بگذارید. زمانی که خمیر پیتزا فرم گرفت و جا افتاد، خمیر را بر روی سطحی که از آرد پوشانده اید بگذارید تا نچسبد و به راحتی جدا شود بعد به کمک وردنه آن را به ضخامت 3 میلیمتر باز کنید. سپس خمیر خود را به اشکال مثلثی تقسیم کنید و روی هر تکه خمیر کمی پنیر، زیتون و مخلوطی که تهیه کرده بودید بریزید و اگر لازم بود نمک و فلفل سیاه آسیاب شده نیز به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید که میتوانید به جای پنیر خامه ای از پنیر موزارلا یا پنیر گوسفندی نیز استفاده کنید. مقداری روغن زیتون روی آنها ریخته و تکههای مثلثی شکل را در سینی فر که آماده کرده بودید بگذارید. به مدت حدود 15 دقیقه مواد را بپزید به طوری که رنگ آنها طلایی شود و همه طرف مواد غذایی کامل پخته شود سپس از فر بیرون آورید داغ یا نیمه گرم نوش جان کنید.