972

طرز تهیه پیتزا کلزونه

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
قارچ: 250 گرم
سوسیس: 100 گرم
فلفل دلمه ای: یک عدد كوچك
پیاز: یک عدد
پنیر پیتزا: 100 گرم
سس کچاپ: به ميزان دلخواه
خمیر مایه: یک قاشق غذاخوري
شکر: یک قاشق غذاخوري
نمک: به ميزان دلخواه
آرد سفید: به میزان لازم
آب گرم: یک چهارم لیوان
شیر: نصف لیوان
آب: یک لیوان
کره: 2 قاشق غذاخوري
روغن: به میزان لازم
زرده تخم مرغ: یک عدد


مرحله اول تهيه پيتزا كلزونه:
طرز تهیه خمیر: پودر مایه خمیر، شکر و یک چهارم لیوان آب گرم را با هم مخلوط کرده می گذاریم حدود یک دقیقه بماند تا پف کند.


مرحله دوم تهيه پيتزا كلزونه:
داخل کاسه ای بزرگ مایه خمیر پف کرده، شیر، و یک دوم لیوان آب را با هم مخلوط می کنیم. آرد را الک کرده و کم کم و به صورت متناوب به آن اضافه کرده و مخلوط می کنیم. کره آب شده را نیز اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم. و حدود ده دقیقه آن را ورز می دهیم. آرد باید قدري به مایه اضافه گردد که خمیر به دستمان نچسبد. خمیر را چانه کرده و درون کاسه بزرگی می گذاریم و روی آن را با کره چرب می کنیم. روی کاسه را با سلفون و پارچه اي تميز می پوشانیم و حدود 2 ساعت در محیط آشپزخانه مان قرار می دهیم تا ور آمده و پف كند.


مرحله سوم تهيه پيتزا كلزونه:
طرز تهیه مواد گوشتی داخل پیتزا کلزونه: در طی این 2 ساعت مواد گوشتی داخل پیتزا را آماده می کنیم. یک عدد پیاز را رنده کرده در کمی روغن تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده را نیز به آن اضافه و تفت می دهیم. سپس سوسیس و فلفل دلمه ای و قارچ اسلایس شده را که از قبل سرخ و روغن گیری شده اند را نیز به گوشت اضافه می کنیم. فقط توجه داشته باشید مواد داخلی نباید آب یا روغن داشته باشد و روغن آنها باید کاملاً گرفته شود.


مرحله چهارم تهيه پيتزا كلزونه:
بعد از دو ساعت استراحت خمیر، روی تخته آشپزخانه را آرد مي پاشيم و خمیر را روی آن می گذاریم و با وردنه پهن کرده و روی آن سس کچاب میزنیم، سپس مواد گوشتی را روی نیمی از خمیر ریخته روی آنها پنیر پیتزا می ریزیم.
 

مرحله پنجم تهيه پيتزا كلزونه:
حال سمت خالی خمیر را روی مواد برمی گردانیم و دور آن را با انگشتان چین می دهیم. ده دقیقه به آن استراحت می دهیم و سپس روی آن زرده تخم مرغ مالیده و رویش کمی پنیر پیتزا و فلفل دلمه ای خردشده می پاشیم.

سپس آن را داخل فر، طبقه وسط با دمای 180 درجه به مدت 20 دقیقه می گذاریم. در آخر کمی آن را با گریل طلايي مي كنيم. نوش جان.