طرز تهیه پیتزا قارچ و اسفناج (وگان)
مواد لازم:
قارچ: 150 گرم
پنیر: 3/4 فنجان یا 75 گرم
پنیر خامه ای: 2/3 فنجان یا 150 گرم
اسفناج: 200 گرم
خمیر پیتزا: 220 گرم
سیر: 3 حبه
روغن: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
دانه کاج: 2 قاشق غذاخوری
مرحله اول تهیه پیتزا قارچ و اسفناج (وگان)
برای 2 عدد خمیر عالی پیتزا شما بدین ترتیب عمل کنید. در ابتدا در یک کاسه کوچک 350 میلی لیتر آب ولرم یا شیر بدون لبنیات ، 20 گرم مخمر تازه 1/2 مکعب (یا کمتر از 2 قاشق چایخوری مخمر خشک) و 2 قاشق چایخوری شکر را با هم خوب مخلوط کنید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه استراحت کند یا تا زمانی که کف کند. در یک کاسه بزرگ، 500 گرم آرد همه منظوره یا املا یا آرد بدون گلوتن و 2 قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. در مرکز آن یک قالب درست کنید، سپس مخلوط مایه کف دار و 2-3 قاشق غذا خوری روغن زیتون را در آن بریزید. با قاشق چوبی یا چاپستیک مخلوط کنید تا مخلوط شوند. سپس روی سطح کار آردپاشی شده منتقل کنید و با دست (یا از همزن) حدود 10 دقیقه ورز دهید تا خمیر صافی به دست آید.
مرحله دوم تهیه پیتزا قارچ و اسفناج (وگان)
خمیر را به شکل توپ درآورده و در ظرفی که کمی روغن زده شده قرار دهید. روی آن را بپوشانید و بگذارید حداقل یک ساعت در جای گرم بماند. وقتی حجم خمیر دو برابر شد، آن را به دو قسمت تقسیم کنید. دوباره روی آن را بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه دیگر ور بیاید. فر را با یک سنگ پیتزا یا ورقه پخت روی 428 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید.فر را با یک سنگ پیتزا یا ورقه پخت روی 428 درجه فارنهایت (220 درجه سانتیگراد) گرم کنید. خمیر را کشیده و روی سطح کار آردپاشی شده پهن کنید تا ضخامت آن حدود 0.6 اینچ (1.5 سانتی متر) باشد.
مرحله سوم تهیه پیتزا قارچ و اسفناج (وگان)
فر خود را روی 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. خمیر پیتزا خود را با وردنه باز کنید. خمیر پیتزا را روی یک ورقه پخت که با کاغذ روغنی پوشانده اید قرار دهید. (می توانید از تابه پیتزا یا سنگ پیتزا هم استفاده کنید). اگر از اسفناج منجمد استفاده می کنید، به سادگی مایع را ذوب کرده و فشار دهید.اگر از اسفناج تازه استفاده می کنید، آب نمک را در قابلمه ای بجوشانید. اسفناج را اضافه کنید و 1-2 دقیقه تفت دهید تا شروع به نرم شدن کند. سپس اسفناج را خوب فشار داده تا آب اضافی توی بافت سبزی خارج شود و بعد درشت خرد کنید.
مرحله چهارم تهیه پیتزا قارچ و اسفناج (وگان)
در یک تابه کوچک روغن را گرم کنید و سیر را به مدت 30 ثانیه تفت دهید و در حالی که هم بزنید. سپس پنیر خامه ای را به همراه اسفناج اضافه کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. مخلوط خامه اسفناج را روی خمیر پیتزا و سپس پنیر گیاهی بریزید.پیتزا را حدود 10-15 دقیقه بپزید تا پنیر آب شود. در این فاصله قارچ ها را با مقداری روغن به مدت 6 تا 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. کمی نمک به مزه اضافه کنید. آجیل کاج را در تابه ای دیگر بدون اضافه کردن روغن تفت دهید. وقتی پیتزای شما تمام شد، در صورت استفاده، قارچ و مغز کاج را روی آن قرار دهید.
مرحله پنجم تهیه پیتزا قارچ و اسفناج (وگان)
برای درست کردن رویه (پخت) با خامه اسفناج شروع می کنم. این به سادگی از اسفناج تازه (اسفناج یخ زده نیز درست می شود)، پنیر خامه ای وگان (شما می توانید ریکوتا بادام هندی خود را درست کنید) ساخته شده است. مقداری ادویه جات ترشی جات. این مخلوط یک پایه خامه ای روی پیتزای شما قبل از رفتن به فر ایجاد می کند. من هم چنین سیر برشته شده را به پنیر خامه ای اضافه کردم که طعم شگفت انگیزی به پیتزای شما می دهد! البته من دوست دارم مقدار زیادی سیر اضافه کنم، اما وقتی سیر را تفت میدهید، طعم آن بسیار ملایمتر میشود. از استفاده بیشتر سیر در این دستور غذا نترسید، مگر اینکه سیر را دوست نداشته باشید. در حالی که پیتزا در حال پخت است، قارچ ها را در تابه سرخ کنید. راستش من قارچ پخته رو زیاد دوست ندارم چون وقتی تازه میپزی معمولا خشک و بی مزه میشوند.
مرحله ششم تهیه پیتزا قارچ و اسفناج (وگان)
از خمیر پیتزای مورد علاقه خود استفاده کنید یا نان تست را جایگزین کنید و از نان، باگت یا نان تست به عنوان پایه پیتزا استفاده کنید.این دستور پیتزا با قارچ سیر و اسفناج راهی عالی برای خوردن سالم است اما هنوز هم خوشمزه است! امیدوارم شما هم مثل من این دستور غذا را دوست داشته باشید. این است:• وگان• گیاهی• بدون لبنیات• سالم• خامه ای• سیر• پر شده با اسفناج و قارچ• روی آن آجیل کاج برشته شده است• خوش طعم•
مرحله هفتم تهیه پیتزا قارچ و اسفناج (وگان)
این پیتزا اسفناج وگان بسیار عالی است اگر می خواهید یک شام وگان سریع و آسان داشته باشید! مطمئنم هیچ کس متوجه نمی شود که این پیتزا با جایگزین های بدون لبنیات درست شده است، اما اگر گیاهخوار نیستید، مطمئناً می توانید از ریکوتا یا پنیر خامه ای معمولی برای تهیه این پیتزا استفاده کنید. صرف نظر از اینکه از چه خمیر پیتزا یا پنیری استفاده می کنید، این پیتزا تنها در 20 دقیقه آماده می شود!