942

طرز تهیه پیتزا با فیله ماهی

مواد لازم:
خمیر پیتزا: 250 گرم
گوجه فرنگی: 2 عدد
سیر: 2 پره
فیله ماهی: 350 گرم
ریحان: به مقدار لازم
آویشن: نیم قاشق چایخوری
روغن زیتون: 2 قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا: 100 گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم


در ابتدا باید فر را روشن کنید و دمای آن را روی 210 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود. سینی فر را آماده کنید و روغن را به آن اسپری کنید.
خمیر پیتزا را روی سطحی صاف که آردپاشی کرده اید باز کنید و یک دایره با قطر 24 سانتی متر ببرید. لبه های خمیر را کمی جمع کنید تا ضخیم شود.
این خمیر را روی سینی فر قرار دهید. و به ترتیب زیر شروع به چیدن مواد روی خمیر کنید:
در مرحله اول گوجه فرنگی ورقه شده را بگذارید و آن را زیبا بچینید. دقت کنید که هسته و قسمت های نرم تر گوجه را حتما جدا کنید تا خمیر شما را خیس نکند.
سپس فیله های ماهی را که از قبل ریز کرده اید با نمک و فلفل طعم دار کنید و آنها را روی گوجه فرنگی ها پخش کنید. بهترین ماهی برای تهیه این مدل پیتزا، سالمون دودی است.
ریحان ساطوری شده را در مرحله بعد اضافه کنید و روی آن را سیر خرد شده بریزید. با کمی نمک، فلفل و آویشن پیتزای خود را خوش طعم تر کنید. پنیر پیتزا را روی مواد بپاشید طوری که همه جای خمیر را بپوشاند (استفاده از پنیر فتا در تهیه این مدل پیتزا نیز توصیه میشود). در نهایت کمی روغن زیتون روی تمام مواد پیتزا بریزید و در فر قرار دهید.
پیتزای خوشمزه شما 25 دقیقه دیگر آماده سرو است. امیدوارم از این پیتزا خوشمزه لذت ببرید.