938

طرز تهیه پیتای پر گوشت (آرایس)

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 455 گرم
جعفری : 1/4 فنجان
پیاز : 1 عدد
ادویه : 2 قاشق چایخوری
زیره : 1/2 قاشق چایخوری
پودر دارچین : 1/2 قاشق چایخوری
گشنیز : 1/2 قاشق چایخوری
تخم گشنیز : 1/2 قاشق چایخوری
فلفل : 1/2 قاشق چایخوری
نمک : 1/2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه : 1/4 قاشق چایخوری
نان : 2 عدد
روغن : 2 قاشق غذاخوری



مرحله اول تهیه پیتای پر گوشت (آرایس)
زیبایی این دستور پخت در این است که لازم نیست قبل از پر کردن پیتا گوشت گاو را بپزید، بنابراین درست کردن آن خیلی راحت است! من ترجیح می دهم از گوشت چرخ کرده بدون چربی استفاده کنم که 85 تا 90 درصد بدون چربی باشد. گوشت چرخ کرده و جعفری خرد شده و پیاز زرد کوچک خرد شده و 7 ادویه مخلوط بدلخواه و زیره و پودر دارچین و تخم گشنیز و پودر فلفل قرمز و نمک و پودر فلفل سیاه، نان پیتا و روغن زیتون یا روغن دلخواه برای پخت روی اجاق گاز و کمی برای توی سینی فر مورد نیاز است.برای این آرایه ها از نان پیتا دولا استفاده کنید. گوشت گاو چاشنی شده را بین دو لایه پیتا پهن می کنیم، بنابراین به پیتای جیبی نیاز دارید. من همیشه دوست دارم از روغن زیتون استفاده کنم، اما کانولا یا سبزیجات نیز موثر هستند.


مرحله دوم تهیه پیتای پر گوشت (آرایس)
گوشت چرخ کرده، جعفری، پیاز، 7 ادویه، زیره، دارچین، گشنیز، فلفل قرمز، نمک و فلفل را در یک کاسه بزرگ بریزید. از دستان خود استفاده کنید تا خوب مخلوط شوند. هر پیتا را به قسمت چهارم برش دهید. دو طرف پیتا را قسمت کنید. حدود 2 قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت گاو را با قاشق بریزید



مرحله سوم تهیه پیتای پر گوشت (آرایس)
دستورالعمل اجاق گاز یک تابه گریل یا تابه معمولی را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کنید. چهار عدد از پیتاهای پر شده را روی ماهیتابه گریل بگذارید و بپزید تا رنگ پیتا طلایی شود و گوشت گاو به دلخواه شما پخته شود، در کل حدود 7-10 دقیقه. این کار را با باقی مانده روغن زیتون و پیتاهای پر شده باقی مانده تکرار کنید.فر را با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید.پیتاهای پر شده را روی یک ظرف پخت قرار دهید و با اسپری روغن زیتون اسپری کنید. تا زمانی که پیتا طلایی و ترد شود و گوشت گاو به میل شما پخته شود، حدود 8-10 دقیقه بپزید.در صورت تمایل با ماست ساده برای غوطه ور شدن آن را گرم سرو کنید.


مرحله چهارم تهیه پیتای پر گوشت (آرایس)
از گوشت چرخ کرده با مقداری چربی در آن استفاده کنید. سعی کنید 85٪ یا 90٪ گوشت چرخ کرده بدون چربی را انتخاب کنید که مقداری چربی در آن وجود دارد تا جیب پیتا آبدار بماند و خشک شود.آرایه ها را زیاد نپزید. شما می خواهید مطمئن شوید که پیتا از بیرون ترد و طلایی است و این نشانه شماست که پخت آنها تمام شده است. پختن بیش از حد گوشت گاو می تواند آن را واقعاً خشک کند. با خیال راحت پیتا را بلند کنید تا گوشت گاو را بررسی کنید.در صورت امکان از نان پیتا نازک استفاده کنید. نان پیتا نازک به مخلوط گوشت گاو در داخل اجازه می دهد تا سریعتر بپزد زیرا گرما راحت تر در آن نفوذ می کند. همچنین تمایل به ترد شدن بیشتر دارد.سبزیجات را داخل آن اضافه کنید. در حالی که سنتی است که از این پیتاهای پر شده گوشت به تنهایی لذت ببرید، مطمئناً می توانید سبزیجات را برای یک وعده غذایی کامل داخل آن قرار دهید. بهتر است از سبزیجات پخته شده مانند فلفل، کدو سبز یا قارچ استفاده کنید و بعد از پخت به آن اضافه کنید.