926

طرز تهیه پوره ماهی

مواد لازم:
ماهی سفید : 300 گرم
پیازچه : 3 قاشق مرباخوری
لیمو ترش : 2 عدد
سس خردل : 2 قاشق مرباخوری
ماهی دودی : 300 گرم
کره : 1 استکان
فلفل : 2 قاشق مرباخوری
نان ساندویچی : به مقدار لازم 


قابلمه مناسبی را انتخاب نموده و آن را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید. زمانی که جوش آمد فیله های ماهی را داخل آن بریزید. حدود 5 الی 10 دقیقه زمان دهید تا ماهی ها خوب بجوشد و بعد آبکش کنید.
سپس ماهی دودی، آب لیمو، سس خردل، پیازچه و فلفل را داخل مخلوط کن ریخته و با هم میکس کنید و بگذارید آنقدر مخلوط شوند تا مواد کاملاً یکدستی به دست آید و بعد فیله های پخته شده را اضافه نمائید و هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. مواد به دست امده را درون کاسه ای ریخته و روی آن را سلفون بگیرید و حدود 2 ساعت در یخچال بخوابانید. این پوره خوشمزه را با نان ساندویچی نوش جان فرمائید.