923

طرز تهیه پوره عدس با تخم مرغ پخته شده

مواد لازم:
عدس: 450گرم
ادویه: 2 قاشق چایخوری
جعفری: برای تزئین
نعناع: 2 قاشق مربا خوری
آب سبزیجات: 1 لیتر
تخم مرغ: 4 عدد
نمک و فلفل: به میزان لازم
تره فرنگی: 3 عدد
این عصرانه رژیمی پر است از سبزیجات تازه که در ازای هر یک نفر ارزش غذایی فراوانی به شرح زیر دارد:انرژی = 470 کیلو کالریچربی کل = 1/9 گرمچربی اشباع = 2/2 گرمچربی اشباع نشده چند حلقه ای = 5/1 گرمچربی اشباع نشده تک حلقه ای = 38/3 گرمکربوهیدرات = 8/65 گرمقند کل = 2/4 گرمنشاسته = 5/75 گرمفیبر = 95/6 گرمسدیم = 75/423 گرمبرای تهیه پوره عدس, ابتدا عدس، تره فرنگی، ادویه، نعناع و آب سبزیجات را در قابلمه ای بریزید و اجازه دهید که به جوش آید. شعله را کم نمایید برای پخته شدن کامل عدس 30 – 40 دقیقه صبر کنید و اجازه دهید آب آن کاملاً جذب شود. یک ظرف را چرب کنید. در این مرحله عدس و نمک و فلفل را کاملاً مخلوط کنید و آن را در ظرفی که چرب کرده اید بریزید. سپس منافذی را در داخل ظرف عدس با کمک قاشق ایجاد نمایید و داخل هر حفره یک تخم مرغ بشکنید. روی ظرف را با استفاده از کاغذ آلومینیومی پوشانده و به مدت 10 تا 15 دقیقه در فری که از قبل روی دمای 180 درجه سانتی گراد روشن و گرم کرده اید قرار دهید. پس از آن غذا را با یک مشت جعفری تازه خرد شده تزیین نمایید.