916

طرز تهیه پودینگ وگان تیرامیسو

مواد لازم:
قهوه: 1 قاشق غذاخوری
آب جوش: 1 قاشق غذاخوری
بادام هندی: 1 فنجان
وانیل: 2 قاشق چایخوری
شربت افرا: 1/3 فنجان
شکلات تلخ: 1/3 فنجان
شیر نارگیل: 1/3 فنجان - گاناش

مرحله اول تهیه پودینگ وگان تیرامیسو
این پودینگ الهام گرفته از تیرامیسو با خیساندن بادام هندی شروع می شود تا نرم شود، طعم ملایم تری ایجاد کند و بافتی ضخیم و خامه ای به دست آورد. در مرحله بعد، بادام هندی خیس شده را با شیر نارگیل برای غنا و شربت افرا برای شیرینی طبیعی مخلوط می کنیم . عصاره وانیل، قهوه و نمک دریایی پودینگ را با عطر و طعم الهام گرفته از تیرامیسو القا می کنند! نتیجه یک پودینگ غنی، خامه‌ای و قهوه‌ای است که آماده تقسیم بین لیوان‌های سرو (لیوان‌های کوچک دسر زیبا هستند!) و در یخچال قرار می‌گیرد تا خنک شود.مرحله آخر درست کردن گاناش شکلاتی دو ماده ای است . ما با شیرهای بدون لبنیات دیگر تست نکرده ایم، اما ممکن است در مخلوط پودینگ کار کنند. اگر آن را امتحان کردید، در نظرات به ما اطلاع دهید! شیر تغلیظ شده نارگیل گرم را روی شکلات تلخ خرد شده بریزید، سپس بگذارید ذوب شود و هم بزنید تا یکدست شود. آن را روی پودینگ پخش کنید، سپس یک بار دیگر سرد کنید. وقتی گاناش بافت نیمه سفت شد، این دسر آماده خوردن است!

مرحله دوم تهیه پودینگ وگان تیرامیسو
1 فنجان بادام هندی خام را توی یک کاسه بریزید و بعد را به یک کاسه مقاوم در برابر حرارت اضافه کنید و حداقل 1-22 تا 5 سانتیمتر آبجوش را روی آن بریزید و کنار بگذارید تا بادام هندی ها کمی خیس بخورنند و نرم شود و اینکار باعث راحت مخلوط کردن آن میشود. پس بادامها را به مدت 20-30 دقیقه کنار بگذارید تا خیس خورده و بعد درهمین حین،قهوه فوق العاده را آماده کنید و با اضافه کردن 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری + 1 قاشق غذاخوری آب جوش را توی یک لیوان با هم کاملا ترکیب کنید تا قهوه در آب جوش حل و آماده شود.
مرحله سوم تهیه پودینگ وگان تیرامیسو
پس از خیساندن بادام هندی، آنها را آبکش کرده و آب خیس خورده را دور بریزید. بادام هندی خیس شده و آبکش شده و سایر مواد شامل 1/3 فنجان شیر نارگیل پرچرب تغلیظ شده + 1/3 فنجان شربت افرا یا عسل + 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل + 1 قاشق غذا خوری از قهوه دم کرده و نوک چاقو نمک را به یک مخلوط کن یا میکسر با سرعت بالا اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا تمام مواد کرم رنگ و یک دست و صاف شوند و اگر خیلی غلیظ شد بحدی که نتواستید هم بزنید در صورت نیاز، هر بار 1 قاشق غذاخوری (15 میلی لیتر) شیر نارگیل بیشتری به مخلوط اضافه کنید ، اما از افزودن بیش از حد خودداری کنید - می خواهید پودینگ غلیظ باشد.سپس ترکیب آماده شده پودینگ را بین لیوان های سرو تقسیم کنید (لیوان های دسر کم عمق و پهن بهترین هستند - مانند توی تصاویر ) - ما دوست داریم 3-4 قاشق غذاخوری در هر لیوان اضافه کنیم و بعد در یخچال بگذارید تا خنک شود.
مرحله چهارم تهیه پودینگ وگان تیرامیسو
برای گاناش: در همین حین، 1/3 فنجان شکلات تلخ ۷۲./. وگان ریز خرد شده را به یک کاسه متوسط اضافه کنید. در یک کاسه شیشه ای جداگانه، 1/3 فنجان شیر نارگیل پرچرب تغلیظ شده را اضافه کنید و در مایکروویو قرار دهید تا داغ شود اما به جوش نیاید یا می توانید بطریق بن ماری روی بخار آبجوش قرار دهیدو بعد از گرم شدن از روی گرما برداشته و شیر نارگیل را مستقیماً روی شکلات خرد شده بریزید. هم نزنید. روی آن را با یک درب یا یک تکه فویل آلومینیومی بپوشانید تا با گرمای شیر نارگیل شکلات ذوب شود. اجازه دهید شکلات به مدت 5 دقیقه روی آن بماند تا آب شود. بعد از 5 دقیقه درب آن را باز کنید سپس هم بزنید تا ترکیب شود. مخلوط باید کاملا ذوب و صاف باشد. اگر اینطور نیست، با افزایش 20 تا 30 ثانیه در مایکروویو حرارت دهید تا کاملا صاف شود و هیچ تکه ای باقی نماند. (در روش دیگر، کاسه مخلوط کن شیشه ای یا سرامیکی خود را روی یک دیگ دو تایی روی اجاق گاز قرار دهید تا ذوب شود).
مرحله پنجم تهیه پودینگ وگان تیرامیسو
سپس بعد از سرد شدن لیوان های پودینگ را از یخچال خارج کنید روی هر کدام یک لایه نازک گاناش اضافه کنید و یا روی هر لیوان 1 قاشق غذاخوری بریزید و با قاشق آن را پخش کنید تا یکدست شود. به مدت حداقل 45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا پودینگ سرد شود و گاناش نیمه سفت شود. برای خنک شدن سریعتر، می توانید 20-25 دقیقه در فریزر قرار دهید. در صورت تمایل، با اضافه کردن پودر کاکائو به یک صافی مشبک و تکان دادن آرام روی ظروف آن را زیباتر کنید و برای بهترین بافت/طعم از سرد شدن لذت ببرید! باقیمانده غذا را تا 4 تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید