905
طرز تهیه پودینگ گلابی و زنجبیل
مواد لازم:
کره: 100 گرم
شکر دانه ریز: 50 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
زنجبیل: 2 تکه
پرتقال: 2 عدد
شربت طلایی: به میزان لازم
گلابی: 1 عدد
آرد: 50 گرم
530 کالری
2/28 گرم چربی
9/60 گرم کربوهیدرات
7/6گرم پروتئین
حالا اگر تصمیم تون رو گرفتید بیایید با هم شروع کنیم به آشپزی. اول باید قالب های فنجانی رو آماده کنید. برای این کار دو فنجان چای را سر و ته روی کاغذهای روغنی بگذارید و دور آن را خط بکشید و برش دهید. یک سمت کاغذها و داخل فنجان ها را چرب نمایید. و کاغذها را داخل فنجان بگذارید.
آرد، شکر، کره و تخم مرغ را با استفاده از غذاساز خوب هم بزنید تا خمیری صاف و یکدست بدست آید. زنجبیل خرد شده و پوست پرتقال رنده شده را به خمیر اضافه نمایید. سپس مواد را بزنید تا کمی ترکیب شوند.
پوست و هسته های گلابی را جدا کنید و آن را به تکه های 1 سانتی متری تبدیل کنید. از شربت طلایی یا همان شربت قند که حسابی غلیظ شده است و به شکل عسل درآمده است، ته فنجان ها بریزید. سپس تا نیمه ی فنجان را گلابی بریزید. خمیر را به طور مساوی داخل فنجان ها بریزید. سپس یک کاغذ روغنی بالای خمیر بگذارید و اندکی فشار دهید.
فنجان ها را در مایکروفر بگذارید و روی بالاترین قدرت (100%) به مدت 4 دقیقه تنظیم کنید تا بپزد و خمیر حالت اسفنجی شود، سپس اجازه دهید خنک شود، پس از آن پودینگ ها را برگردانید و سرو نمایید و از طعم عالی آن لذت ببرید.
کره: 100 گرم
شکر دانه ریز: 50 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
زنجبیل: 2 تکه
پرتقال: 2 عدد
شربت طلایی: به میزان لازم
گلابی: 1 عدد
آرد: 50 گرم
530 کالری
2/28 گرم چربی
9/60 گرم کربوهیدرات
7/6گرم پروتئین
حالا اگر تصمیم تون رو گرفتید بیایید با هم شروع کنیم به آشپزی. اول باید قالب های فنجانی رو آماده کنید. برای این کار دو فنجان چای را سر و ته روی کاغذهای روغنی بگذارید و دور آن را خط بکشید و برش دهید. یک سمت کاغذها و داخل فنجان ها را چرب نمایید. و کاغذها را داخل فنجان بگذارید.
آرد، شکر، کره و تخم مرغ را با استفاده از غذاساز خوب هم بزنید تا خمیری صاف و یکدست بدست آید. زنجبیل خرد شده و پوست پرتقال رنده شده را به خمیر اضافه نمایید. سپس مواد را بزنید تا کمی ترکیب شوند.
پوست و هسته های گلابی را جدا کنید و آن را به تکه های 1 سانتی متری تبدیل کنید. از شربت طلایی یا همان شربت قند که حسابی غلیظ شده است و به شکل عسل درآمده است، ته فنجان ها بریزید. سپس تا نیمه ی فنجان را گلابی بریزید. خمیر را به طور مساوی داخل فنجان ها بریزید. سپس یک کاغذ روغنی بالای خمیر بگذارید و اندکی فشار دهید.
فنجان ها را در مایکروفر بگذارید و روی بالاترین قدرت (100%) به مدت 4 دقیقه تنظیم کنید تا بپزد و خمیر حالت اسفنجی شود، سپس اجازه دهید خنک شود، پس از آن پودینگ ها را برگردانید و سرو نمایید و از طعم عالی آن لذت ببرید.