طرز تهیه اسنک پیاز و سبزیجات
مواد لازم:
پیاز: ۲عدد
فلفل چیلی سبز: ۱ عدد
زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
گشنیز: به میزان لازم
پودر فلفل چیلی قرمز: ۱ قاشق چایخوری
زیره: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به میزان لازم
روغن: ۱ قاشق چایخوری
ارد برنج: ۱/۲پیمانه
این اسنک یک میان وعده کامل هست. میتونید به عنوان پیش غذا هم سرو کنید یا به عنوان یک عصرانه کنار خانواده میل کنید و لذت ببرید. حتی گاهی اوقات که سخت درگیر کار هستید و فرصت زیادی برای غذا درست کردن ندارید میتونید این اسنک رو تهیه کنید. چون هم خیلی ساده هست و هم در کمترین زمان آماده می شود. این اسنک بخاطر وجود زنجبیل و گشنیز و زیره عطر فوق العاده ای دارد. اگر به هر کدام ازین ادویه ها آلرژی دارید و یا دوس ندارید میتونید حذف کنید. ولی کافیه یک بار امتحان کنید و لذت ببرید.
مرحله اول طرز تهیه اسنک پیاز و سبزیجات:
دو عدد پیاز متوسط را پوست کنده و بشورید سپس به شکل خلالی خرد کنید و در ظرف مناسبی بریزید. یک عدد فلفل چیلی سبز را ریز خرد کنید و به پیاز خرد شده اضافه کنید. زنجبیل را به اندازه یک قاشق چایخوری رنده کنید (اگر هم دوس داشتید میتونید از پودر زنجبیل استفاده کنید) و به پیاز خرد شده اضافه کنید. سپس یک قاشق چایخوری پودر چیلی قرمز+یک قاشق چایخوری زیره اضافه کنید. به میزان لازم برگ تازه گشنیز خرد شده اضافه کنید. سپس به میزان لازم نمک بیفزایید (طبق طعم و مزه ای که دوس دارید. اگر غذای کم نمک یا بی نمک دوس دارید میتونید کمتر نمک اضافه کنید. البته در این اسنک هم نیازی به نمک زیاد نیست. فقط در حدی که طعم نمک حس شود). سپس یک قاشق چای خوری روغن اضافه کنید. حالا همه مواد را خوب با دست هم بزنید و به خوبی مخلوط کنید.
مرحله دوم طرز تهیه اسنک پیاز و سبزیجات:
وقتی در مرحله اول خوب مواد را باهم مخلوط کردید حال یک دوم پیمانه ارد برنج را کم کم اضافه کنید و هربار با دست خوب هم بزنید وقتی کامل آرد برنج را اضافه و مخلوط کردید. سپس کمی آب اضافه کنید (دقت کنید که یکباره آب را زیاد اضافه نکنید چون نیازی به آب زیاد نیست و فقط در حدی که خمیر اسنک آماده بشه و مواد به خوبی بهم بچسبند. ). در حد ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری ما آب نیاز داریم. خب حالا خوب مخلوط کنید و خمیر رو ورز دهید تا خمیر اسنک حاصل شود.
مرحله سوم طرز تهیه اسنک پیاز و سبزیجات:
قسمت های کوچکی از خمیر را بردارید و مانند توپ گرد کنید و بعد کف دست کمی پهن کنید و در یک سینی قرار دهید.
مرحله چهارم طرز تهیه اسنک پیاز و سبزیجات:
وقتی همه موادتان را به شکل گردی درآوردید و در سینی چیدید. در یک تابه مناسب و کمی عمق دار (برای این که روغن به اطراف نپاشد و کثیف کاری نشود) به میزان لازم روغن بریزید (روغن در حدی باشد که اسنک ها در روغن شناور باشند تا خوب مغز پخت شوند و ترد و خوشمزه باشند.) خب حالا تابه را روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ شود. وقتی روغن داغ شد اسنک ها رو داخل روغن بیندازید. و حرارت شعله را روی متوسط نگه دارید. در این حین مدام با کفگیر اسنک ها را حرکت دهید تا همه جا یک دست پخته شود. وقتی یک طرف سرخ شد برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. زمانی که اسنک ها طلایی و ترد شدند از روغن خارج کنید. سعی کنید خوب روغن اضافه ان خارج شود. میتوانید اسنک های سرخ شده را در یک توری قرار دهید تا روغن اضافه ان گرفته شود.
من در اینجا ابتدا اسنک ها را در سینی که کاغذ روغنی کف آن گذاشتم قرار دادم تا خوب روغن اضافی آن توسط کاغذ جذب شود. این دستور عمل قطعا مورد پسند همه قرار خواهد گرفت. امیدوارم امتحان کنید و لذت ببرید. این هم از اسنک های امروزمون. نوش جان
اگر این اسنک را تهیه کردید در قسمت نظرات می توانید عکس بذارید.