875

طرز تهیه پنیر کوارک

مواد لازم:
شیر : 2 گالن حدود 6 لیتر
کلسیم : 1/2 قاشق چایخوری
کشک مزوفیلیک : 1/4 قاشق چای خوری
مایع پنیر : 1/2 قاشق چای خوری

مرحله اول تهیه پنیر کوارک
2 گالن شیر کامل (شیر کامل خامه‌ترین و طعم‌دارترین نتیجه را ایجاد می‌کند) 1/4 قاشق چایخوری کشت مزوفیلیک و1/2 قاشق چایخوری کلرید کلسیم مایع و 1/2 قاشق چایخوری مایه پنیر مایع و کفگیر استیل ضد زنگ و پارچه پنیر با دماسنج (می توانید از یک دماسنج لبنیات یا یک دماسنج دیجیتالی معمولی استفاده کنید). را آماده کنید. این پنیر را با ماست و مایه پنیر و قرص پنیر هم درست میکنند.



مرحله دوم تهیه پنیر کوارک
شیر را در یک قابلمه بزرگ استریل شده روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. به آرامی آن را تا دمای 77 فارنهایت گرم کنید. سعی نکنید این فرآیند را تسریع کنید وگرنه شیر به درستی عمل نمی کند. شیر را به آرامی با قاشق استیل ضد زنگ هم بزنید تا از سوختن و ته گرفتن آن جلوگیری کنید. قابلمه را از روی حرارت بردارید. کشت مزوفیل را به طور یکنواخت روی سطح شیر بپاشید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه بماند تا آب شود. (یک ماده استاندارد پنیر سازی، این باکتری زنده است که طعم کوارک را برای شما فراهم می کند. به یادداشت مراجعه کنید ) از یک کفگیر استیل ضد زنگ استریل شده استفاده کنید، آن را با حرکات ملایم به سمت بالا و پایین حرکت دهید تا به سمت پایین کشیده شود و در کشت مخلوط شود و از شکستن سطح شیر جلوگیری شود. کلرید کلسیم را در 1/2 فنجان آب خنک و بدون کلر هم بزنید. (به یادداشت مراجعه کنید ) شیر را به آرامی هم بزنید و در حالی که در حال چرخش است، کلرید کلسیم رقیق شده را به شیر اضافه کنید. بلافاصله با همان حرکت بالا و پایین شیر را با کفگیر هم بزنید. مایه پنیر را در 1/2 فنجان آب خنک و بدون کلر هم بزنید و روند استفاده از کفگیر را با حرکت بالا و پایین تکرار کنید. اطمینان حاصل کنید که کلرید کلسیم و مایه پنیر به طور کامل در شیر مخلوط شده اند، در غیر این صورت شیر ​​به درستی عمل نمی کند.

 

مرحله سوم تهیه پنیر کوارک
درب قابلمه را بپوشانید و اجازه دهید به مدت 24 ساعت در مکانی بدون آب و هوا در دمای اتاق بماند (در صورت نیاز مانند قابلمه تهیه ماست آنرا در یک حوله بزرگ بپیچید). بعد از 24 ساعت شیر ​​را چک کنید. قابلمه را با دقت کج کنید تا آب پنیر روی سطح آن خارج شود. اگر شیر به درستی بسته شده باشد باید براحتی از کناره ها ظرف جدا می شود. از یک چاقوی بلند و استریل شده برای بررسی شیر غلیظ شده استفاده کنید اگر بتوانید آن را برش دهید و شیر کاملا سفت شده باشد، بزیبایی برش میخورد ولی اگر هنوز شل و بسته نشده باشد، بگذارید بماند و بعد از 30 دقیقه دوباره چک کنید. در صورت نیاز بارها تکرار کنید. بعد از بسته شدن کامل از یک چاقوی بلند و استریل شده برای برش نوارهای 2 اینچی یا 6 سانتی از بالا به پایین در پنیر استفاده کنید. سپس همین روند را دنبال کنید تا نوارهای 2 اینچی یا 6 سانتی را به صورت افقی از یک طرف به طرف دیگر ببرید. بعد بصورت عمودی هم برش زده تا مکعب های سفت پنیری جدا شود.

 

مرحله چهارم تهیه پنیر کوارک
اگر اب پنیر را بخواهید آبش خود را روی یک ظرف قرار داده و آب پنیر را ذخیره کنید . پنیرها را در آبکشی که با پارچه پنیر پوشانده اید قرار دهید. بسته به اندازه آبکش مایه را توی ان بریزید و اجازه دهید، حدود 4 ساعت در آبکش بماند(بسته به اندازه توری پارچه پنیر شما ممکن است کمتر شود). اجازه دهید پنیر ها کاملا آب اضافه آن خارج شود تا زمانی که یک قوام غلیظ و قابل پخش بدست آورید. کوارک تمام شده را به یک کاسه منتقل کنید، آن را چند بار خوب هم بزنید تا توده ها خرد شود، روی آن را بپوشانید و تا زمان استفاده در یخچال قرار دهید. تا 2 هفته در یخچال میتوانید نگهداری می شود. میتوانید برای قوام بیشتر خامه‌ای ، می‌توانید چیزی را که آلمانی‌هابه آن Sahnequark یا «کرم کوارک» می‌نامند ، با هم زدن کمی خامه غلیظ درست کنید.
بیایید به چند مورد از این موارد با جزئیات نگاه کنیم.
کفگیر استیل ضد زنگ از این برای کشیدن فرهنگ و مایه پنیر به داخل شیر استفاده خواهید کرد.
مزوفیلیک یک ماده استاندارد پنیر سازی، این باکتری زنده است که طعم کوارک را برای شما فراهم می کند.
کلرید کلسیم یک ماده استاندارد پنیرسازی که به انعقاد و سفت شدن شیر کمک می کند. اگر از شیر خام استفاده می کنید می توانید این را حذف کنید. می توانید کلرید کلسیم را در مغازه های عطاری یا پنیر سازی پیدا کنید.
مایه پنیریک ماده استاندارد پنیرسازی، همراه با کلرید کلسیم به انعقاد و غلیظ شدن شیر شما کمک می کند.
دماسنج برای بررسی دمای شیر خود به یک دماسنج نیاز دارید. می توانید از دماسنج لبنیات یا دماسنج دیجیتال معمولی استفاده کنید. من از یک دماسنج خواندن فوری استفاده کردم
پارچه پنیر این همان چیزی است که برای تخلیه شیر غلیظ خود استفاده می کنید. من از این پارچه پنیر استفاده می کنم و توصیه می کنم زیرا 100٪ پنبه سفید نشده است، درجه بالایی دارد،
نحوه استفاده از آب پنیر باقیمانده هر زمان که یک محصول پنیر یا ماست درست می کنید، آب پنیر محصول جانبی طبیعی و هر چه مدت زمان بیشتری آن را صاف کنید، آب پنیر بیشتری دریافت خواهید کرد. آب پنیر شیر منهای چربی ها و مواد جامد است، بنابراین اساسا آب با لاکتوز و پروتئین است. و این پروتئین است که ماده ارزشمند اینجاست. شیر حاوی دو نوع پروتئین کازئین و آب پنیر است .