862

طرز تهیه پنه با اسفناج و سالاد ایتالیایی

مواد لازم:
ماکارونی: 455 گرم
ریحان: 1/2 فنجان
اسفناج: 285 گرم
پنیر ریکوتا: یک فنجان
پنیر خامه ای: 113 گرم
خامه: 2 فنجان
پنیر موزارلا: 2 فنجان
پنیر پارمسان: 5 قاشق غذاخوری
سیر: 2 حبه
نمک: یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه: 1/4 قاشق چایخوری
جوز هندی: 1/4 قاشق چایخوری
سرکه قرمز: 1/4 فنجان
روغن زیتون: 1/4 فنجان
عسل: 1-1/2 قاشق چایخوری
پونه: 1/4 قاشق چایخوری

مرحله اول تهیه پنه با اسفناج و سالاد ایتالیایی
آنچه برای درست کردن پنه پخته شده با اسفناج، ریکوتا و فونتینا شما به این مواد نیاز دارید. پنه و پنیر ریکوتا و پنیر خامه ای و اسفناج پاک و شسته شده و ریحان تمیز و شسته و تقریبا خرد شده و همینطور پنیر ریکوتا خرد شده و پنیر خامه ای و خامه و پنیر فونتینا رنده شده (در این غذا از 170 گرم پنیر فونتینای رنده شده،استفاده میشود که در صورت نداشتن شما پنیر موزارلا را جایگزین کنید) و پارمیجانو رجیانو ریز رنده شده تقسیم شده (در این غذا از 5 قاشق غذاخوری پنیر پارمیجانو رجیانو رنده شده،استفاده میشود که در صورت نداشتن شما پنیر پارمسان را جایگزین کنید) و سیر، تقریباً رنده یا له شده و نمک با فلفل سیاه تازه آسیاب شده ،جوز هندی رنده شده را هم آماده کنید. فر را با دمای 450 درجه فارنهایت و یا 250 درجه سانتیگراد روشن و گرم کنید و پنجره فر را در وسط قرار دهید. توی یک ظرف پخت پیرکس یا سرامیکی 9 در 13 اینچی ویا 22 در 33 سانتیمتری را کمی با روغن چرب کنید.


مرحله دوم تهیه پنه با اسفناج و سالاد ایتالیایی
پنه ها را طبق دستور پشت بسته در آب نمک آن در حال جوش حدود 9 دقیقه بپزید تا زمانی که آماده شود(چون این پنه در فر هم پخت کامل میشود) آبکش کنید سپس پنه های پخته شده را دوباره در تابه قرار دهید و کنار بگذارید.در کاسه غذاساز مجهز به تیغه استیل، اسفناج، ریحان، ریکوتا، پنیر خامه ای، خامه 1 فنجان فونتینا، 3 قاشق غذاخوری پارمیجانو رژیانو، سیر، نمک، فلفل و جوز هندی. تا زمانی که کاملا ترکیب و صاف شود و بعد مخلوط اسفناج را به پاستا اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. توی ظرف آماده شده منتقل کنید. باقیمانده پنیرهای فونتینا و پارمیجانو رجیانو را روی آن بپاشید و در فر حدود 20 دقیقه بپزید تا قسمت بالایی آن طلایی شود. بعد از فر خارج کنید و بگذارید چند دقیقه خنک شود سپس در کنار سالاد آن را سرو کنید.


مرحله سوم تهیه پنه با اسفناج و سالاد ایتالیایی
سالاد بزرگ ایتالیایی/ این سالاد به ترکیبات زیر نیاز دارد که شما اول سس سالاد را با این مواد آماده کنید.1 فنجان برگ جعفری تازه با 1 فنجان برگ ریحان تازه و 1/4 قاشق چایخوری پونه کوهی خشک و 2 حبه سیر، پوست کنده و 1/4 فنجان سرکه قرمز، 3/4 فنجان روغن زیتون فوق بکر، 3/4 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه آسیاب شده و 1-1/2 قاشق چایخوری عسل آماده کنید و برای تهیه آن تمام مواد را در میکسر یا مخلوط کن بریزید و کامل آن را ترکیب کنید و اگر این دستگاه ها را ندارید سبزیجات را با ساطور خوب ریز کرده و بعد تمام مواد را در یک کاسه با قاشق و یا در یک شیشیه با درب بسته خوب هم زده تا کاملا سس ترکیب شود.


مرحله چهارم تهیه پنه با اسفناج و سالاد ایتالیایی
آنچه برای درست کردن سالاد شما به این مواد نیاز دارید. یک سره کاهو شسته، خشک شده و به قطعات بزرگ و به اندازه لقمه خرد شده و 1 عدد فلفل دلمه ای قرمز بزرگ، خرد شده و با 1 فنجان خیار خرد شده و 1 تا 2 عدد هویج، پوست کنده به صورت نواری نازک برش بزنیدو یک مشت گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده و یک مشت زیتون بدون هسته را آماده کنید. شما میتوانید از پنیر فتا، خرد شده هم برای این سالاد استفاده کنید. تمام مواد سالاد به جز پنیر را در یک کاسه بزرگ بریزید. درست قبل از سرو، نیمی از سس را اضافه کنید و خوب هم بزنید. در صورت لزوم کم کم سس بیشتری اضافه کنید. حتما سبزی ها را خیلی عالی با سس مزه دار کنید، در غیر این صورت سالاد طعمی ملایم خواهد داشت. پنیر را داخل آن بریزید، سپس مزه کنید و در صورت لزوم چاشنی را با نمک و فلفل تنظیم کنید. توجه: ریکوتا سالاتا یک پنیر شیر گوسفند ایتالیایی است که طعمی شور و کمی تند دارد، تقریباً مانند یک فتای خشک ایتالیایی. مانند ریکوتای مرطوب نیست. می توانید آن را در، فروشگاه های تخصصی پنیر پیدا کنید.