85

طرز تهیه اسنک

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 300 گرم
قارچ: 200 گرم
پیاز: 2 عدد متوسط
رب گوجه: به میزان لازم
ذرت: 100 گرم
نان تست: یک بسته
پنیر پیتزا: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم
ادویه کاری: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم


امروز میخوام طرز تهیه اسنک رو توضیح بدم. همونطور که می دونید ، اسنک ها انواع مختلف دارند و استفاده از مواد مختلف در تهیه آن ها سلیقه ای هست و جزو اون دسته غذاهایی هست که طرفداران زیادی داره و مخصوصا بچه ها که بدون هیچ بهانه گیری نوش جان می کنند.


مرحله اول طرز تهیه اسنک:
ابتدا در ماهی تابه مقداری روغن ریخته ، سپس پیاز ها را پوست گرفته و رنده می کنیم و به روغن درون ماهی تابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم.بعد از آن گوشت را به پیاز اضافه کرده و می گذاریم تا به خوبی سرخ شود. حال می توانیم ادویه کاری، نمک ، فلفل و زردچوبه را به گوشت اضافه کنیم و تفت دهیم.در حین سرخ شدن گوشت ، فلفل دلمه ای ها را نگینی کرده و سپس به گوشت اضافه می کنیم و تفت می دهیم، پس از آن ذرت را به بقیه مواد اضافه می کنیم و در نهایت کمی رب گوجه به مواد سرخ شده میزنیم (استفاده از رب گوجه کاملا سلیقه ای هست).

مرحله دوم طرز تهیه اسنک:
دستگاه اسنک را آماده کرده و نان تست ها را روی آن قرار می دهیم. سپس روی نان تست، پنیر رنده شده می ریزیم.


مرحله سوم طرز تهیه اسنک:
حال مقداری از مایه گوشتی آماده شده و بعد هم کمی قارچ و در آخر کمی پنیر پیتزا روی آن قرار می دهیم و سپس یک لایه نان تست روی آنها قرار می دهیم.


مرحله چهارم طرز تهیه اسنک:
حال می گذاریم به مدت سه تا پنج دقیقه درون اسنک ساز بماند و طلایی شوند.وقتی اسنک ها طلایی شدند، آن ها را از دستگاه درآورده و به صورت سه گوش برش می دهیم.

اسنک های ما آماده سرو است. نوش جان!