843

طرز تهیه پنکیک خانگی

مواد لازم:
شیر: ۱ لیوان
آرد: ۱ و ۱/۲ لیوان
تخم مرغ: ۲ عدد
کره: ۳ قاشق غذاخوری
شکر: ۳ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر: ۱ قاشق
وانیل: نوک قاشق چای خوری
پنکیک یکی از خوراکی‌ها‌ی خوشمزه ایست که با عنوان صبحانه سرو می‌شود و حتی می‌توان به عنوان میان وعده یا عصرانه نیز استفاده نمود.پنکیک غذای محبوب بسیاری از افراد هست به همه‌ی دوستان پیشنهاد می‌کنم حتما یک بار امتحان کنید.
این پنکیک خانگی که درست می‌کنیم به علت در دسترس نبودن فر در بعضی خانه‌ها بدون استفاده از فر آن را تهیه میکنیم.
مرحله اول تهیه‌ی پنکیک خانگی:
در ابتدا پیشنهاد می‌کنم که همه‌ی وسایل مورد نیاز پنکیک خانگی را آماده می‌کنیم و در کنار هم قرار می‌دهیم تا دسترسی راحت‌تر‌ی به آن ها داشته باشیم و همینطور اینگونه به کار‌مان سرعت می‌بخشیم.
در وهله‌ی اول سه قاشق غذا‌خوری کره را در ظرفی می‌ریزیم و صبر می‌کنیم تا در فضا‌ی اتاق ذوب شود. در این زمان می‌توانیم وسایل مورد نیاز را آماده کنیم. دو عدد تخم‌مرغ را در ظرفی کاسه ای و تقریبا بزرگ می‌شکنیم و سه قاشق غذا‌خوری شکر را به ظرف تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و با هم‌زن یا با قاشق (به صورت تند) هم‌ می‌زنیم تا لطیف و کرم رنگ شود و شکر کاملا در تخم‌مرغ حل شود.
مرحله دوم تهیه‌ی پنکیک خانگی:
در مرحله‌ی بعد یک پیمانه و نصفی آرد سفید را در ظرفی دیگر می‌ریزیم و به آن یک قاشق غذا خوری بکینگ پودر اضافه می‌کنیم و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط می‌کنیم.
مرحله سوم تهیه‌ی پنکیک خانگی:
سپس به ظرف تخم‌مرغ و شکر‌مان نوک قاشق چای خوری وانیل اضافه می‌کنیم.
نکته: اضافه کردن زیاد وانیل به پنکیک‌مان باعث تلخ شدن پنکیک می‌شود. مقدار کم وانیل پنکیک را خوش طعم می‌کند.
یک لیوان شیر را بعد از اضافه کردن وانیل به ظرف تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و با هم مخلوط می‌کنیم و سپس کره ی نرم شده در فضای اتاق را اضافه کرده و هم ‌می‌زنیم.
مرحله چهارم تهیه‌ی پنکیک خانگی:
بعد از مخلوط کردن این مواد آرد و بکینگ پودر را که با هم مخلوط کرده بودیم آرام آرام به ظرف تخم مرغ اضافه می‌کینیم.به دلیل گوله گوله شدن آرد در تخم‌مرغ آن را کم کم اضافه می‌کنیم پس مقدار کمی آرد را اضافه می‌کنیم و هم می‌زینم پس از آن مقدار دیگری اضافه کرده و هم می‌زنیم این کار را ادامه می‌دهیم تا ارد‌ سفید و بکینگ پودر‌مان تمام شده و در ظرف تخم‌مرغ ریخته شود.

زمانی که آرد کاملا در تخم مرغ حل نشده باشد به صورت گوله گوله می‌ماند که در تصویر بالا مشخص است و آنقدر هم ‌می‌زنیم تا گوله ها از بین برود و مخلوط یک‌نواخت شود. زمانی آرد کاملا در تخم‌ مرغ حل می‌شود که خمیر‌مان صاف و یک‌دست شده باشد و حالت خمیری به خود گرفته باشد مانند تصویر پایین .

مرحله پنجم تهیه‌ی پنکیک خانگی:
پس از تهیه‌ی خمیر پنکیک ماهی‌تابه را برداشته و بر روی اجاق گاز می‌گذاریم و زیرش را روشن می‌نماییم صبر می‌کنیم تا ماهی‌تابه داغ شود سپس روغن را به روی ماهی‌تابه می‌ریزیم و ماهی‌تابه را تکان می‌دهیم تا روغن همه‌ی سطح ماهی‌تابه را بگیرد و می‌گذاریم تا روغن داغ داغ شود هنگامی که روغن داغ داغ شد یک قاشق را برداشته و از خمیر پنکیک به مقدار زیاد پر می‌کنیم و داخل ماهی‌تابه می‌ریزیم.

آن را با حرارت ملایم سرخ می‌کنیم زمانی که روی سطح خمیر‌مان حباب حباب شد به این معنی است که یک طرف آن سرخ شده است آن را با کمک دو قاشق یا یک قاشق و یک کفگیر بر می‌گردانیم.

پس از سرخ شدن دو طرف پنکیک آن را از ماهی‌تابه برداشته و مقداری دیگر از خمیر را اضافه می‌کنیم آنقدر این کار را انجام می‌دهیم تا تمام خمیر پنکیک سرخ شود.