طرز تهیه پلوف با ماست و خیار و سالاد
مواد لازم:
گوشت گاو : 682
روغن : 2 قاشق غذاخوری
برنج : 1-1/2 فنجان
پیاز : 1 عدد
هویج : 2 عدد
گوجه فرنگی : 1/2 فنجان
آب گوشت : 1-1/2 فنجان
فلفل سیاه : 1 قاشق چایخوری
پودر سیر : 1 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا : 1/2 قاشق غذاخوری
گالینابلانک : 1 قاشق چایخوری
برگ بو : 1 عدد
نمک : 2 قاشق چایخوری
سیر : 1 سر
جعفری : 1/4 فنجان
مرحله اول تهیه پلوف با ماست و خیار و سالاد
گوشت گاو را 3 سانتیمتری مکعبی خرد کنید.شما میتوانید از گوشت های دلخواه مثل گوسفندی یا سفید هم می توانید استفاده کنید و بعد برنج را شسته تا آب زلالی روی آن قرار بگیرد. پیاز را پوست گرفته و کاملا خرد کنید. هویج را پوست گرفته و 1/5 سانتیمتر برش بزنید.از سس یا رب گوجه فرنگی یا (می توان آن را با آب گوشت گاو یا آب جایگزین کرد) و بعد آب گوشت گاو (می توان آن را با آب جایگزین کرد) . شما براحتی این غذا را در قابلمه معمولی و یا در زودپز به مدت 30 دقیقه آن را پخته و آماده کنید. پس 2 قاشق غذاخوری روغن و 1 عدد پیاز بزرگ خرد شده را توی قابلمه اضافه کنید و حدود 5 دقیقه تفت دهید تا کمی طلایی رنگ شود ، سپس 2 هویج خرد شده ، را با گوشت گاو مکعبی خرد شده به پیاز اضافه کرده و هم بزنید. سپس ، 1 قاشق غذاخوری فلفل آسیاب شده ، 1 قاشق چایخوری پودر سیر ، 1/2 قاشق چایخوری پاپریکا دودی ، 1 قاشق چایخوری ادویه گوشت گاو ( همان گالینابلانکا) ، 2 قاشق چایخوری نمک ، 1/2 فنجان سس یا پوره گوجه فرنگی ، و 1 برگ بو و 1.5 فنجان آب گوشت گاو را هم اضافه و خوب هم بزنید.
مرحله دوم تهیه پلوف با ماست و خیار و سالاد
همانطور که گفته شد اگر با زودپز میپزید که 45 دقیقه کافیه برای پخت گوشت و مواد و اگر روی حرارت گاز با قابلمه معمولی آماده میشود. بگذارید تا گوشت کاملا نیم پز شود. بعد از سپری شدن و پخت گوشت برگ بو را بردارید. 1.5 فنجان برنج را روی ترکیب توی قابلمه بپاشید فقط نباید (هم نزنید) و آن را با یک قاشق به طور مساوی پخش کنید (بنابراین تمام برنج با مایع پوشانده شده است). سیر از وسط به دو نیم شده را توی قابلمه روی برنج قرار داده و بعد دوباره درب ظرف را بسته و بگذارید تا آب برنج تبخیر و پخته شود. پس از اتمام زمان ، و پخت برنج جعفری خرد شده را هم روی آن بپاشید و کمی هم بزنید تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شود. سپس این غذا را با ماست و خیار و سبزی تازه و یا هویج تفت داده شده در کره و انواع ترشی و چاشنی ها میتوانید سرو کنید.
مرحله سوم تهیه پلوف با ماست و خیار و سالاد
برای ماست و خیار با این مواد براحتی برای 2 نفر آماده کنید و اگر دوست داشتید میتوانید دو تا سه برابر هم به این ترکیب اضافه کنید . پس در یک کاسه 2 قاشق غذاخوری خامه ترش یا ماست یونانی با 1 قاشق غذاخوری سس مایونز قاشق غذاخوری و کمی نمک را در یک کاسه خوب با هم مخلوط کنید و بعد 2 عدد خیاز بدلخواه خرد شده را با 3 قاشق غذاخوری شوید خرد شده اضافه کنید ، هم بزنید تا خوب با هم مخلوط شوند. 1/3 تا 1/4 فنجان پیازچه قسمت ساقه سبز آن را ریز خرد شده را روی آن بپاشید و دوباره هم بزنید.سپس در کنار غذا آن را سرو کنید.
مرحله چهارم تهیه پلوف با ماست و خیار و سالاد
سالاد واقعا خوشمزه و براحتی در خانه آماده میشود . این سالاد گوجه فرنگی یک طعم طراوت بر روی یک سالاد کلاسیک با پایه کاهو است. افزودن پنیر بز خامه ای و زیتون سیاه خامه ای غیر منتظره را به این غذای اصلی خوشمزه می افزاید. مواد این سالاد برای 4 نفر کافیست.
در یک کاسه 6 تا 7 خیار را به دایره های نازک خرد کرده ،2 فنجان گوجه فرنگی را به دو نیم شده و 1/2 از یک پیاز شیرین را ریز برش دهید و همینطور 1/2 فنجان پنیر بز یا هر پنیری که دوست دارید را با 1/4 فنجان زیتون سیاه بریزید و بعد 1 قاشق غذاخوری شوید خرد شده را هم روی آن بپاشید و 2-3 قاشق غذا خوری روغن زیتون و 1/2 قاشق چایخوری نمک را هم در انتها به روی سالاد بپاشید .شما میتوانید تمام مواد را با هم خوی ترکیب کنید و یا همانطور بصورت مخلو نشده قرار دهید. شما میتوانید از کاهو یا گوجه فرنگی معمولی را استفاده کنید. زیتون و شوید را حذف کنید. اگر طرفدار آن نیستید