797

طرز تهیه پلو گوجه و سیب زمینی

مواد لازم:
برنج : 400 گرم
روغن : دوقاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه : به میزان لازم
سیب زمینی : 2 عدد
گوجه فرنگی : 2 عدد
پیاز قرمز : 1 عدد


ابتدا برنج را خیسانده و در ظرفی مناسب یک لیتر آب را برای آن به جوش می آوریم. سیب زمینی ها را که بصورت نگینی خرد شده، در تابه خوب سرخ میکنیم و بعد پیاز را نیز میریزیم تا خوب تفت بخورد. نمک و زردچوبه را اضافه کرده و بهم میزنیم. در آخر هم گوجه ها را میریزیم و کمی مخلوط میکنیم. تابه را از روی شعله برمیداریم. وقتی آب ظرف به جوش آمد، برنج را درون آن ریخته و خیلی آرام بهم میزنیم. پس از چند دقیقه که دانه های برنج نرم شدند، آن را آبکش کرده با مواد تابه مخلوط میکنیم و میگذاریم دم بکشد. این غذا بعد از حدود یک ساعت آماده صرف است.