791

طرز تهیه پلو شوشتری

مواد لازم:
برنج : 2 کیلو
فیله مرغ : 1 کیلو
شوید : 3 لیوان
پیاز : 2 عدد
لوبیا چشم بلبلی : 3 لیوان
زردچوبه : به میزان لازم
نمک : به میزان لازم
فلفل : به میزان لازم
زعفران : 2 قاشق چایخوری
روغن سرخ کردنی : 3 قاشق


در مرحله اول برنج را خیس کرده و سپس آبکش می‌کنیم و کنار می‌گذاریم. روغن را در تابه مناسب روی حرارت قرار می‌دهیم صبر می‌کنیم تا داغ شود و پیاز خرد شده را داخل آن ریخته و کمی تفت می‌دهیم. تکه‌های فیله مرغ را در پیاز می‌ریزیم و تفت می‌دهیم. زرد چوبه و نمک را اضافه کرده و زعفران دم کشیده را همراه با ۱ استکان آب جوش داخل تابه می‌ریزیم و به مواد مهلت می‌دهیم تا مواد بپزد و آب داخل آن بخار شود.
اکنون زمان آن است که شوید خرد شده و لوبیا چشم بلبلی پخته شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید. اگر دسترسی به شوید تازه نداشتید می‌توانید به جای آن شوید خشک هم استفاده کنید. بعد از آبکش کردن برنج مواد را لایه لایه داخل برنج می‌ریزیم و برنج را دم می‌کنیم.