طرز تهیه پلو چینی با تخم مرغ
مواد لازم:
برنج قهوه ای : دوپیمانه پخته شده
پیازچه : سه عدد
روغن کنجد : سه قاشق غذاخوری
سس سویا : یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ : یک عدد
نخودفرنگی : 1/4پیمانه
هویج : 1/2پیمانه خرد شده
نام خداوند بخشنده مهربان
این پلو از غذاهایه معروف کشور چین است که به ان پلو چینی یا برنج مخلوط شده میگویند.چینی ها این غذارو برایه مهمانانشان سرو میکنند .این غذا تلفیقی از برنج سفید یا قهوه ای پخته شده است که با تخم مرغ یا انواع گوشتیجات و سبزیجات درست میشود .این پلو به راحتی تهیه میشود بهتره این پلو با سبزیجات درست کنید و همراه گوشت مرغ یا ماهی میل کنید .اگه مثل من طرفدار غذاهایه پرخاصیت و مقوی چینی هستید تهیه این پلو رو بهتون پیشنهاد میکنم .امیدوارم از تهیه این غذا لذت ببرید، طعم جدیدی به غذاهایه روزمره گیتون تو وعده ناهار یا شام اضافه کنید .واقعا خیلی لذت بخشه که ادم تو برنامه هایه غذاییش برایه خودش یه تنوع خاص و جالب ایجاد کنه و خودشو از یکنواختی در بیاورد .با من در ادامه مطالب همراه باشید .
مرحله اول تهیه پلو چینی با تخم مرغ :
در ابتدایه کار برایه درست کردن این پلو لذیذ یک ماهیتابه نچسب تهیه کنید .بعد مقداری روغن کنجد درون ماهیتابه بریزید صبر کنید تا روغن کنجد داغ شود.بعد مقداری نخود فرنگی و هویج را که به صورت نگینی خرد کردیم ، به ماهیتابه اضافه کنیدو مواد را با هم تفت دهید .حالا نوبت اینه که قسمت سفید پیازچه که از قبل خرد کردیم را به موادمون اضافه کنیم همه مواد را با هم تفت دهید یک ربع زمان برایه تفت دادن همه مواد کافیست تا مواد از حالت خامی در بیاید و نرم شود .دقت کنید قسمت سبز پیاز چه هارو خرد کنید چون در قسمت اخر برایه تفت کلی بهشون نیاز داریم
مرحله دوم تهیه پلو چینی با تخم مرغ:
حالا سبزیجاتمون که تفت گرفت همرو یک گوشه جمع کنید ،سپس نوبت اضافه کردن تخم مرغ به داخل ماهیتابس .یک عدد تخم مرغ به گوشه ماهیتابه اضافه کنید.صبر کنید تخم مرغ کمی خودش را بگیرد بعد شروع کنید به هم زدن تخم مرغا، به صورتی که کاملا تکه تکه شود .
مرحله سوم تهیه پلو چینی با تخم مرغ:
حالابرنج قهوه ایی یا برنج سفیدی که از قبل پخته بودیم را با مواد بالا مخلوط کنید و هم بزنید .من از برنج قهوه ای استفاده کردم .به مدت دو الی سه دقیقه مواد را باهم تفت دهید سپس نوبت اضافه کردن سس سویا به مواد است بعد از ریختن سس سویا مواد را دو الی سه دقیقه با حرارت ملایم شعله گاز تفت دهید تا همه مزه ها قاطی شود و چاشنی و طعم ها همه به خورد هم برود به اصطلاح مواد مزه دار شود.
مرحله چهارم تهیه پلو چینی با تخم مرغ :
در قسمت اخر کار گفته بودم که به قسمت سبز پیاز چه نیاز داریم .حالا قسمت هایه خرد شده پیاز چه را به مابقی مواد اضافه میکنیم و همه مواد را با هم مخلوط میکنیم .حالا غذایه ما آماده است.بعد از درست شدن مواد ،یک ظرف حاضر کنید و پلو خود را داخل ظرف مورد نظر بریزید و با هر سلیقه ای که دوست دارید و مایلید آن را تزیین کنید و از خوردن این پلو مقوی لذت ببرید نوووووش جان
ارزش غذایی برنج :
برنج سرشار از نشاسته است در صورتی که سبوس آن گرفته نشده باشد، حاوی مواد معدنی زیادی است و از ویتامینهای گروه b محسوب میشود .خوردن برنج تحریکات معده و روده را کاهش میدهد.برنج بدون نمک به درمان فشار خون کمک می کند .ولی از آنجایی که ارزش غذایی آن کم است بهتر از همراه با گوشت ماهی سبزیجات و انواع غلات استفاده شود. همچنین چون چربی ان کم است بهتر است همراه کره ، پنیر و تخم مرغ استفاده شود. بهترین غذای دوران نقاهت و همچنین مبتلا به سوء هاضمه یا اسهال و زخم معده است.