777

طرز تهیه پلو بریانی مخلوط با ماهی

مواد لازم:
زنجبیل : 1 قاشق غذاخوری
سیر : 1 قاشق غذاخوری
فلفل : 1 قاشق غذاخوری
شنبلیله خشک : 1 قاشق غذاخوری
نمک : 2 قاشق چایخوری
نعناع : 10-12 برگ
گرام ماسالا : 1 تا 2 قاشق چایخوری
زردچوبه : 1/2 قاشق چایخوری
گشنیز : 2 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز : 1 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
ماست : 1/4 فنجان
فیله ماهی : 900 گرم
برنج هندی : 2 پیمانه
پیاز : 1 عدد

مرحله اول تهیه پلو بریانی مخلوط با ماهی
در این مرحله اول ماریناد را آماده کنید و یک قاشق غذاخوری رنده شده زنجبیل و یک قاشق غذاخوری سیر که آن را له یا رنده کنید و یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز و یک قاشق غذاخوری گشنیز آسیاب شده ،1 تا 2 قاشق چایخوری گرام ماسالا ، 1/2 قاشق چایخوری زردچوبه و یک قاشق غذاخوری برگ خشک شده شنبلیله و دو قاشق چای خوری نمک ، 10-12 برگ نعناع تقریباً خرد شده و دو قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و دوقاشق غذاخوری آب لیمو و 1/4 فنجان ماست ساده را آماده کنید و بعد در یک کاسه زنجبیل، سیر، پودر فلفل قرمز، گشنیز آسیاب شده، زردچوبه، گارام ماسالا، برگ شنبلیله، نمک، برگ نعناع، ​​گشنیز، آب لیمو و ماست درست کنید. سپس دو طرف فیله ماهی را به طور یکنواخت با ماریناد بپوشانید و بعد از آماده سازی بقیه مواد را در یخچال نگهداری کنید و برنج را 2 بار آبکشی کرده و 20 دقیقه خیس کنید . بعد از 20 دقیقه آب را خالی کنید. با این کار مقداری نشاسته از برنج خارج می شود و بعد از پخت برنج با دانه های بلندتر پف می کند و بعد در یک صافی روی یک کاسه بریزید تا آب اضافه آن تخلیه شود و آب را ذخیره کنید (مرحله 3 - 4).

 

مرحله دوم تهیه پلو بریانی مخلوط با ماهی
در این مرحله شما ابتدا یک قابلمه را روی حرارت اجاق گاز قرار داده و بعد 2 قاشق غذاخوری روغن را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید تا گرم شود. سپس یک پیاز نازک خلال شده را توی قابلمه به روغن اضافه کنید و به مدت 8 تا 10 دقیقه یا تا زمانی که پیازها کاراملی و سرخ شوند، آن را تفت و مرتب هم بزنید. بعد از سرخ شدن نیمی از پیاز را جدا کنید و برای تزئین بریانی کنار بگذارید (مرحله 5 - 6). سپس 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون دیگر را به همراه نیمی از پیازهای کاراملی شده را در قابلمه اضافه کنید. 1 فنجان شوید تازه خرد شده را هم اضافه کرده و خوب هم زده و مخلوط کنید و در این زمان ماهی مرینت شده و 1/2 از فلفل های هالاپینو برش داده شده (در صورت استفاده) را هم به ترکیب توی قابلمه اضافه کنید.

 

مرحله سوم تهیه پلو بریانی مخلوط با ماهی
وقتی که فیله های مرینت شده ماهی را توی قابلمه چیده شد ، در اینجا برنج شسته شده و بدون آب ، 1.5 قاشق چایخوری نمک و 2 لیوان آب جدا رده برنج را به روی ماهی اضافه کنید. با کاردک یا یک کفگیر تمام برنج را به آرامی زیر مایعات فشار دهید. درب قابلمه را بگذارید تا آب برنج تبخیر شود و بعد از جمع شدن آب برنج درب قابلمه را بگذارید و با حرارت کم بگذارید تا برنج و ترکیبات پخته شوند و اگر این غذا را در دیگ آرام پز یا پلوپز آماده میکنید ، بعد از 5 دقیقه برنج پخته شده و آماده است. پس در زمان سرو میتوانید با باقی مانده پیاز کاراملی و 1/4 فنجان گشنیز خرد شده برای تزئین روی برنج بپاشید.برای اینکه بریانی کمتر تند شود ، کافی است پودر فلفل قرمز و گرام ماسالا را نصف کنید.

 

مرحله چهارم تهیه پلو بریانی مخلوط با ماهی
در کنار این پلو خوشمزه و خوش عطر شما می توانید با یک کاسه رایتا (پیاز و گوجه فرنگی مخلوط با ماست) و لیمو ترش سرو کنید. که طرز تهیه آن بدین صورت است 2 فنجان ماست ساده و 1 عدد پیاز قرمز پست گرفته و ریز خرد شده و 2 عدد گوجه فرنگی خرد شده و همینطور 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری سبزی گشنیز خرد شده را آماده کنید و بعد از آن در یک کاسه تمام این مواد را برای تهیه رایتا ​​با هم بزنید. این چاشنی فوق العاده خوشمزه و بسیار مزه عالی دارد و کسانی که عاشق غذاهای تند هندی هستند می توانند این غذای خوشمزه را با انواع ماهی های دریایی دلخواه خود آماده کنید و در کنار چاشنی رایتا ماست و یا سبزی تازه نعناع و شوید و برش های لیمو ترش آن را سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید.