768

طرز تهیه پلو با گوشت

مواد لازم:
روغن آفتابگردان : 3 قاشق غذاخوری
گوشت چرخ کرده : 600 گرم
دارچین : 30 گرم
زیره : 3 قاشق غذاخوری
هل :  2 قاشق غذاخوری
فلفل قرمز : به میزان کافی
آب لیمو ترش : 2 عدد
پیاز : 2 عدد
سیر : 3 عدد
برنج دانه بلند : 300 گرم
عصاره سبزیجات : 2 بسته
زعفران : به میزان کافی
کشمش : نصف پیمانه
هویج : 3 عدد
کدو حلوایی : 200 گرم
خلال بادام : به میزان کافی
نعنا : به میزان کافی
خلال پوست پرتقال : 2 عدد (پرتقال)


این که پلو یکی از محبوب‌ترین غذای ایرانیان است نواع مختلفی دارد. پلو با گوشت گوسفندی رنگ و ظاهر جذاب و هیجان انگیزی دارد و هم مقوی و لذیذ است.
طرز تهیه: روغن را داخل تابه ریخته و حرارت زیر آن را زیاد می‌کنیم تا روغن داغ شود گوشت چرخ کرده را همراه با ادویه‌ها اضافه می‌کنیم تا همراه هم بپزند. باید گوشت را تا جایی که ممکن است با قاشق از هم باز کنیم. ۶ تا ۸ دقیقه گوشت و ادویه‌ها را در روغن تفت می دهیم تا رنگ گوشت تغییر کرده و قهوه‌ای شود. عسل را به مواد اضافه و خوب هم می‌زنیم تا عسل به تمام مواد برسد. بعد از آن گوشت را از داخل تابه درون ظرف دیگری می‌ریزیم و روی گوشت‌ها آبلیمو می‌ریزیم و روش ظرف را می‌پوشانیم تا گرم بماند.
در تابه، پیاز و سیر را تفت دهید تا طلایی شود این کار نیاز به ۵ الی ۶ دقیقه نیاز دارد. زمانی که طلایی شد برنج را اضافه می کنیم و با هم مخلوط می‌نماییم. سپس ادویه‌ها را اضافه کرده و عصاره سبزیجات را در یک و نیم لیوان آب جوش حل می‌کنیم و به محتویات تابه اضافه می‌کنیم. درب تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا ۱۵ دقیقه روی شعله‌ی ملایم قرار گیرند. می توانید در این زمان زعفران و کشمش‌ها را در یک کاسه مخلوط کنید و یک قاشق غذا خوری آب جوش اضافه کنید و ۵ دقیقه زمان بدهید تا زعفران شما دم بکشد.
بعد از گذشت ۱۵ دقیقه هویج، کدو حلوایی، خلال پوست پرتقال و ترکیب کشمش و زعفران را به داخل تابه اضافه می‌کنیم و مخلوط می کنیم. دوباره در تابه گذاشته و آن را از روی شعله برمی‌داریم و ۵ دقیقه صبر می‌کنیم. گوشت را به برنج اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم. پلو اماده است آن را در ظرف سرو می‌ریزیم. می‌توانید برای تزیین پلو با گوشت از بادام و نعنا استفاده و همراه با ماست و لیمو ترش سرو نمایید. این یکی از پلوهای بین المللی بود که می توانید تنوع غذایی را برای خانواده‌تان ایجاد کنید. امیدوارم لذت کافی را ببرید.