753

طرز تهیه پفکی گردویی

مواد لازم:
زرده تخم مرغ: 5 عدد
پودرقند: 1 لیوان سرخالی
گردو خرد شده: 150 تا 200 گرم
وانیل: 1/8 قاشق چایخوری

در مرحله اول زرده های تخم مرغ را به همراه پودر قند الک شده و وانیل با همزن حسابی میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و پودر قند کاملا در زرده ها حل بشه. در مرحله دوم گردوهای خرد شده رو به موادمون اضافه کرده و با هم مخلوط می کنیم تا یک مایه یکدست بدست بیاد.

نکته: توجه داشته باشین که نباید مایه شما شل بشه و مقدار گردو هم بستگی به ذائقه خودتون داره.
در مرحله سوم کف قالبمون رو کاغذ روغنی می ندازیم و با کمک یه قاشق چایخوری موادمون رو با فاصله از هم روی کاغذ روغنی می ریزم و بعد با پودر پسته روی آنرا تزیین می کنیم. در مرحله چهارم قالب رو در فر با دمای 160 درجه به مدت 15 دقیقه قرار میدهیم تا جاییکه فقط زیر شیرینی کمی رنگ بگیره کافیه. بعد از اینکه شیرینی رو از فر خارج کردیم اجازه می دهیم تا خنک بشه بعد در سینی سرو می چینیم. خب عزیزان شیرینی پفکی گردویی ما آماده شده. نوش جانتون