740

طرز تهیه پخت خوراک عدس با گوشت و سبزیجات

مواد لازم:
روغن : 2 قاشق غذاخوری
سیر : 3 حبه خرد شده
پیاز : 1عدد خرد شده
کرفس : 3 ساقه خرد شده
هویج : 4 عدد خرد شده
سرکه قرمز : 1 فنجان
آب گوشت : 6 فنجان
برگ بو : 3 عدد
آویشن خشک : 1 قاشق غذاخوری
ترخون : 3 قاشق غذاخوری خرد شده
عدس : 1-1/2 فنجان
گوشت : 250 گرم
گوجه فرنگی : 800 گرم خرد شده
نمک و فلفل : به میزان لازم
فلفل قرمز : به میزان لازم اختیاری


مرحله اول تهیه پخت خوراک عدس با گوشت و سبزیجات
یک دستور غذای غنی از گوشت و عدس پر از مواد سالم و مغذی است که به تنهایی به عنوان یک خوراک در کنار سالاد یا نان یک وعده غذایی کامل خانوادگی برای روزهای سرد زمستان است. شما میتوانید انواع سبزیجات مانند سیب زمینی، کلم بروکسل یا کلم بروکلی و ذرت یا نخود فرنگی در این غذا استفاده کنید و یا با انواع نان های ساده و یا سیردار سرو کنید و شما میتوانید به عنوان خورشت در کنار برنج پخته شده و سالاد یا انواع ترشیجات از خوردن آن لذت ببرید این غذا به تنهایی و یا در کنار انواع سبزیجات یک غذای کامل خوشمزه و عالی برای افراد خانواده است.پس تمام ترکیبات را آماده و در کنار دستتان قرار دهید.

 

مرحله دوم تهیه پخت خوراک عدس با گوشت و سبزیجات
در این غذا شما می توانید از انواع گوشت هایی مانند (گاو، گوساله یا گوسفندی و یا حتی گوشت سفید مرغ یا بوقلمون) استفاده کنید و هیچ فرقی در طعم و مزه آن تاثیری نخواهد داشت و همین طور از انواع آب مرغ، گوشت و یا سبزیجات و قلم و اگر در دسترس نبود از آب ساده استفاده کنید و برای این غذا ۱ فنجان سرکه گفته شده که شما بستگی به ذائقه از مقدار کمتر و یا جایگزین آن آب لیمو ترش یا سرکه سفید و یا گرد لیمو و حتی کمی آبغوره بستگی به سلیقه و داشتن هر یک از این ترکیبات میتوانید استفاده کنید. در آشپزی دست شما باز است برای جایگزین کردن ترکیبات تا بتوانید از غذاهای دلخواه خود تهیه و میل کنید.


مرحله سوم تهیه پخت خوراک عدس با گوشت و سبزیجات
ابتدا روغن را در قابلمه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط ​​تا زیاد گرم قرار دهید و بعد پیازهای نگینی خرد شده را توی قابلمه اضافه و به مدت 3-4 دقیقه تفت دهید تا سبک و نرم شود و سپس گوشت خرد شده و سیر خرد شده را هم اضافه کنید. گوشت را به مدت 5-10 دقیقه مرتباً هم بزنید. همه اطراف تکه های گوشت باید کمی سرخ و قهوه ای شود. در این مرحله باقی ترکیبات شامل هویج خرد شده، کرفس خرد شده، عدس، گوجه فرنگی خرد یا پوره شده، آب گوشت، سرکه، برگ بو، آویشن تازه یا خشک، 1 قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه پودر شده و برای تندی و عطر بیشتر از پودر فلفل قرمز یا همان کاین را هم می توانید اضافه کنید.

 

مرحله چهارم تهیه پخت خوراک عدس با گوشت و سبزیجات
وقتی که تمام ترکیب را کمی هم زدید درب قابلمه را گذاشته و بگذارید تا ترکیبات به جوش بیاید سپس حرارت را کم کنید و حدود 60-75 دقیقه بپزید، تا زمانی که عدس و گوشت پخته و نرم شوند. در این زمان ترخون را هم اضافه و کمی هم بزنید. ترخون به غذا عطر و طعم خاصی می دهد و شما جایگزین از گشنیز یا جعفری خرد شده هم می توانید استفاده کنید. سپس نمک و فلفل را را بچشید و اگر کم بود به دلخواه اضافه کنید. برای پخت از ظروف مختلف مانند انواع قابلمه های چدنی یا سنگین که حرارت را خوب حفظ می کند و یا در آرام پزها هم می توانید استفاده کنید و زمانی که غذا آماده شده در کنار نان، انواع سالادها و یا ترشیجات، برنج پخته شده آن را سرو کنید.