736

طرز تهیه پتاژ برنج

مواد لازم:
کره: 100گرم
آرد برنج: 1 پیمانه
آب: 4پیمانه
شیر: 2پیمانه
تخم مرغ: 4عدد
خامه سفت: 100گرم
آب لیموی تازه: به مقدار کافی
نمک و فلفل: به مقدار کافی
پتاژ برنج نوعی سوپ برنج غلیظ است. بسیار خوشمزه و مقوی است و طعم بینظیری دارد. علاوه بر اینکه میتواند یک پیش غذای مناسب در وعده ی نهار باشد، یک غذای کامل برای شام هم هست. در ضمن به عنوان یک مکمل غذایی عالی برای کودکان نیز میتوان از آن استفاده کرد. طرز تهیه پتاژ بسیار آسان است و زمان زیادی صرف آن نمیشود.
ابتدا کره را به روش بن ماری با حرارت بسیار ملایم ذوب کنید، بعد در یک قابلمه آرد برنج بریزید و کره را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پس از اینکه آرد کمی تفت گرفت، کم کم آب را به آن اضافه کنید و هم بزنید. (برای خوشمزه‌تر شدن غذا می‌توان از آب گوشت یا آب مرغ هم استفاده کرد). مواظب باشید که آرد گلوله گلوله نشود و یکدست بماند. بعد شیر، نمک و فلفل را نیز به موادتان اضافه کنید. زیر قابلمه را خاموش کنید. درون کاسه‌ای مجزا زرده‌های تخم مرغ را هم زده و آن‌ها را درون قابلمه ی موادتان بریزید و مجددا هم بزنید. در مرحله ی آخر، خامه و آبلیمو را اضافه کرده اجازه دهید تا مواد با هم ترکیب شوند. پتاژ برنج تان آماده است آن را درون ظرفی کشیده و تزئین کنید و با نان تست سرو نمائید.