721

طرز تهیه پای گوشت لبنانی

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده : 500 گرم
پیاز : 2 عدد
گوجه فرنگی : بزرگ 2 عدد
رب انار : 4 قاشق غذا خوری
آبلیمو : 2 قاشق چایخوری
دانه کاج : یک پیمانه
جعفری خرد شده : یک پیمانه
نمک و فلفل : به مقدار کافی
آرد : 7 پیمانه
مخمر : 1 قاشق
آب گرم : 1 پیمانه
نمک :  10 قاشق چایخوری


اگر دنبال یک پیتزای ساده و بدون پنیر هستید پای گوشت بهترین پیشنهاد است. مواد روی آن بسیار ساده و لذیذ است و به راحتی قابل درست کردن می باشد. یک فینگر فود عاللی برای مهمانی‌ها و یک غذای لذیذ در جمع خانواده می‌باشد.
اول باید خمیر پا را آماده کنید. برای این کار دو روش پیش رویتان است، یا خمیر پیتزای نازک را آماده تهیه کنید و یا اینکه وقت بگذارید و خمیر را در خانه تهیه کنید: ابتدا مخمر مایع را با مقدار کمی شکر داخل 2 و 1.4 پیمانه آب گرم بریزید و خوب هم بزنید در ظرف دیگری آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و سپس مخمر مایع حل شده را نیز اضافه کنید و بعد کاملا هم بزنید میتوانید از یک همزن برقی استفاده نموده و یا با دست خوب ورز دهید که تایم بیشتری می‌طلبد با دست ورز دادن و بعد این کار روی ظرف را با سلفون پوشانده و 20 دقیقه زمان دهید تا خمیر خوب استراحت کند.
تابه بزرگی را روی شعله قرار دهید و پیاز را در آن ریز کنید مقدار کمی روغن بریزید و خوب هم بزنید تا رنگ آن‌ها کمی طلایی شود سپس گوشت چرخکرده را درون تابه بریزید و خوب هم بزنید تا کمی تفت بگیرد. پس از اینکه رنگ گوشت تغییر کرد گوجه را خرد کرده و به همراه ادویه‌ درون تابه بریزید و هم بزنید و بعد رب انار و دانه‌های کاج بو داده و جعفری ریز شده و اگر تمایل داشتید مقدار کمی آب لیمو را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید و بعد آن زیر گاز را خاموش کنید.


به سراغ خمیر پا بروید و آن‌ها به صورت دایره‌هایی به قطر 20 و کلفتی کم‌تر از 1 سانت گرفته و پهن کنید و یا از خمیرهای آماده 10 سانتی استفاده کنید روی خمیرها 3 تا 4 قاشق مواد بریزید و با قاشق کاملاً پخش کنید و بعد در فر با دمای 175 درجه بگذارید پس از گذشت 10 دقیقه که طلایی رنگ شد شعله بالای فر را هم روشن کنید. در زمان سرو با کمی جعفری و پیاز خرد شده تزئین و میل نمایید.