700

طرز تهیه پای تند گوشت گاو با سالسای گوجه فرنگی

مواد لازم:
اسپاگتی: 125 گرم
تخم مرغ: 2 عدد
روغن زیتون: یک قاشق غذا خوری
گوشت گاو: 250 گرم
پیازچه: 2 عدد
خامه ترش: 1/2پیمانه
پنیر پارمزان: 80 گرم
پیاز: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری
آب مرغ: یک پیمانه
کنسرو نخود فرنگی: 400 گرم
گوجه فرنگی: 2 عدد
شکر: یک قاشق چایخوری
آبلیمو: یک قاشق غذا خوری
گشنیز: یک قاشق غذا خوری
روغن: به میزان لازم
ریحان: 50 گرم
سرکه سیب: 5 قاشق غذاخوری
سرکه قرمز: 5 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به میزان لازم
فلفل دلمه ای: یک عدد
سیر: 2 حبه
فلفل سبز تند: 100 گرم
فلفل قرمز: 100 گرم


ابتدا اسپاگتی را درون ظرفی از آب جوش بدون گذاشتن درب بپزید تا اندکی نرم شود. سپس آنرا آبکشی نمائید. برای پختن اسپاگتی می­توانید از مایکرویو هم استفاده کنید.
یک عدد پیاز قرمز متوسط را ریزکنید. پنیر پارمزان را رنده کنید. کنسرو نخود فرنگی را شسته و آب آن را بگیرید. تخم مرغ را درون ظرفی قرار دهید و خوب به هم بزنید. اسپاگتی، خامه ترش و نیمی از پنیر را به آن اضافه کنید. مواد را کاملاً با یکدیگر مخلوط نمائید. روغن را درون ماهی تابه بریزید تا گرم شود. سپس پیاز را درون آن سرخ کنید. مخلوط سس چیلی، رب گوجه فرنگی و استاک(آب مرغ) را به ماهی تابه اضافه نمائید. به مدت 5 دقیقه مخلوط را با حرارت ملایم بجوشانید. سپس نخود را به محتویات درون ماهی تابه اضافه نمائید. به مدت 5 دقیقه با حرارت ملایم بدون گذاشتن درپوش ظرف مخلوط را بجوشانید تا کمی غلیظ شود.
ظرف فر را چرب نمائید و نیمی از مخلوط اسپاگتی را درون آن قرار دهید. مخلوط گوشت را روی اسپاگتی بریزید و فشار دهید. سپس بقیه اسپاگتی را روی مخلوط گوشت بریزید. پنیر باقیمانده را نیز روی اسپلگتی بریزید. خوراک را به مدت 60 دقیقه با حرارت ملایم در فر بپزید.
اسپاگتی را با سالسای گوجه فرنگی سرو نمائید.


طرز تهیه سالسای گوجه فرنگی
گوجه فرنگی، پیازچه و گشنیز را خرد کنید. سپس با شکر، آبلیمو در ظرفی با یکدیگر کاملاً مخلوط نمائید و روی آن را بپوشانید. بعد از مدت زمان 20 دقیقه آن را سرو کنید.
این خوراک را می­توان از روز قبل آماده کرد. کافی است با درب بسته در یخچال نگهداری کنید. خوراک پای تند گوشت را حتی می­توان فریز کرد.