طرز تهیه پاناکوتا چغندر با موس لیمو یا پاناکوتا
مواد لازم:
چغندر: 230 گرم
خامه: 2 فنجان
نمک: 1/4 قاشق چای خوری
ژلاتین: 1 قاشق چایخوری
عسل: 1/4 فنجان
شربت: 2 قاشق غذاخوری
وانیل: 2 قاشق چایخوری
مرحله اول تهیه پاناکوتا چغندر با موس لیمو یا پاناکوتا
شما برای پاناکوتا به این ترکیبات نیاز دارید.چغندر، ها را خوب شسته و بعد پوست آن را بگیرید و به مکعبی خرد کنید. خامه غلیظ شده و نمک و ژلاتین ، عسل ، شربت افرا یا شربت ساده ،عصاره وانیل ، اول چغندر را درست کنید. مکعب های چغندر را به یک قابلمه متوسط اضافه کنید.خامه را روی چغندرها بریزید سپس نمک را اضافه کنید.مخلوط را به جوش بیاورید، سپس حرارت را کم کنید تا بجوشد.حدود 30 دقیقه یا تا زمانی که چغندرها نرم شوند بجوشانید.توجه: حرارت را حتما کم کنید، چون اگر دقت نکنید جوش می آید! ژلاتین و 2 قاشق غذاخوری آب سرد را به مخلوط کن اضافه کنید. بگذارید 5 دقیقه بماند، سپس مخلوط چغندر داغ را در مخلوط کن بریزیدو چغندرها را پوره کنید.با سرعت کم شروع کنید،
مرحله دوم تهیه پاناکوتا چغندر با موس لیمو یا پاناکوتا
سپس سرعت را افزایش دهید،عسل، شربت افرا و وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط شوند.رنگ صورتی آن الهی است!مخلوط را از صافی ریز رد کنید. مواد جامد باقی مانده را دور بریزیدو بسته به اندازه لیوانها، مخلوط را به طور مساوی در 5 یا 6 لیوان تقسیم کنید.در صورت تمایل، اگر میخواهید لایههای زاویهدار درست کنید، لیوانها را به صورت زاویهدار در کارتن تخممرغ یا تابهای با برنج خام قرار دهید، همانطور که در این آموزش انجام دادیم. حداقل 4 ساعت (ترجیحاً در طول شب) خنک کنید تا پاناکوتا کاملا سفت شود.پاناکوتا چغندر را می توان دو روز قبل درست کرد و در بسته در یخچال نگهداری کرد. نمی توان آن را فریز کرد. توجه: اگر پاناکوتا را یک شبه یا به مدت دو روز نگهداری می کنید،
مرحله سوم تهیه پاناکوتا چغندر با موس لیمو یا پاناکوتا
کشک لیمو مخلوطی خامه ای است که از آب (معمولاً لیمو، لیموترش یا پرتقال)، شکر، کره و زرده تخم مرغ تهیه می شود. مواد با هم پخته می شوند تا مخلوط کاملا غلیظ شود. وقتی خنک شد، کشک لیمو (یا لیموترش یا پرتقال) به اندازه کافی غلیظ می شود ،( دستور تهیه آن در قسمت سوالها نوشته شده) موس لیمو را درست کنید. لیوان های پاناکوتا چغندر را با موس لیمو پر کنید. بعد 1 فنجان کشک لیمو را وقتی سرد شد از یخچال خارج کنید و هم بزنید تا شل شود. 3/4 فنجان خامه غلیظ را در یک کاسه متوسط با همزن دستی بزنید تا به اوج نرمی برسد. کمی از خامه نرم به کشک اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا کشک سبک شود.بقیه خامه فرم گرفته را اضافه کنید و به آرامی فولد کنید.لیوان های پر شده از چغندر پاناکوتا را از یخچال خارج کنید.لیوان ها را صاف روی میز قرار دهید. موس را با احتیاط روی لایه پاناکوتا چغندر بریزید. توجه: از آنجایی که لایه چغندر تنظیم شده است، زاویه آن باقی می ماند و روی شیشه نمی لغزد.قطرات آن را با یک پارچه کمی مرطوب پاک کنید. لیوان ها را دوباره تا زمان سرویس داخل یخچال قرار دهید.
مرحله چهارم تهیه پاناکوتا چغندر با موس لیمو یا پاناکوتا
برای تزیین قلب چغندر قندی، اختیاری - یک روز قبل از دستور غذا درست کنید: پوست 2 چغندر را بگیرید و نازک برش دهید. برش ماندولین برای این کار عالی است، اما اگر ندارید، فقط آن ها را نازک و با احتیاط با یک چاقو تیز برش دهید. یا بشکل قلب یا شکل های دلخواه برش بزنید. بعد 1 فنجان شکر را به 1 فنجان آب اضافه و شربت ساده را درست کنید. آن را به جوش بیاورید و هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و حرارت را خاموش کنید. چغندرها را با احتیاط به شربت اضافه و مخلوط را به آرامی و حدود یک ساعت روی حرارت قرار دهید.چغندرها پس از اتمام، نرم و تقریباً شفاف می شوند.پس از اتمام، قابلمه را از روی حرارت بردارید.اجازه دهید چغندر در شربت خنک شود تا به دمای محیط برسد.سپس آنها را با احتیاط از شربت خارج کرده و آنها را روی یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار دهید.بعد دو طرف قلب ها را شکر پاشی کرده و آنها را روی یک ورقه پخت تمیز با کاغذ روغنی بچینید و بگذارید یک شب در فر سرد بماند تا خشک شوند. آنها را می توانید تا 4 روز در دمای اتاق و در ظرف دربسته نگهداری کنید.
مرحله پنجم تهیه پاناکوتا چغندر با موس لیمو یا پاناکوتا
درست قبل از سرو، 1/2 فنجان خامه غلیظ را با 1 قاشق غذاخوری شکر و 1/2 قاشق چایخوری وانیل هم بزنید تا فرم دار شود و بعد خامه فرم گرفته را در یک کیسه با نوک ستاره دار شده بریزید و روی موس را با ان تزیین کنید و یک قلب را روی هر خلال دندان را با دقت بزنید ، سپس قلب را در مرکز خامه فرم گرفته قرار دهید. نوش جان سرو کنید.