677

طرز تهیه پاکت شیرینی پای تمشک

مواد لازم:
آرد: 1-3/4 فنجان (210 گرم)
کره: 1/2 فنجان + 1 قاشق غذاخوری ( 140 گرم )
نمک: نوک یک چاقو
شکر: 1 قاشق غذاخوری
آب: 1/3 فنجان ( 75 میلی لیتر)
تمشک: 7-1/2 قاشق چایخوری
تخم مرغ: 1 عدد

مرحله اول تهیه برای پاکت شیرینی پای تمشک
شما برای درست کردن به این مواد که شامل آرد همه منظوره + نوک چاقو نمک + کره بدون نمک، خرد شده( در صورت استفاده از کره نمک دار حتما نمک در دستور را حذف کنید)+ شکر گرانول + کم هم اضافه + آب، یا بیشتر در صورت نیاز + مربای تمشک + 1 تخم مرغ زده شده نیاز دارید. در ابتدای کار در یک کاسه متوسط، آرد و نمک را با هم الک و مخلوط کنید. کره را به قطعات کوچک خرد کنید و آن را با آرد مخلوط کرده تا به اندازه یک نخود کوچک شود. شکر را هم به ترکیب اضافه کنید و خوب هم بزنید. سپس در اینجا باید آب سرد یخ را کم کم بریزید و با چنگال ترکیب خمیر را خوب هم بزنید. براحتی میتوانید این کار را با نوک انگشتان دست هم انجام کنید وبعد از هم زدن خمیر را به شکل توپ در بیاورید. بعد خمیر را کمی صاف کنید و داخل یک نایلون بپیچید و حدود 30 دقیقه در یخچال بگذارید.

مرحله دوم تهیه برای پاکت شیرینی پای تمشک
خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح آردپاشی شده پهن کنید. با استفاده از یک خط کش و یک چاقوی تیز، خمیر را به 5 پاکت (13 * 13سانتی متر) برش دهید. از باقیمانده خمیر پای برای برش دادن 5 قلب کوچک با کاتر کوکی به شکل استفاده کنید. مربع ها را بچرخانید تا شبیه الماس شوند و 1 ½ قاشق چایخوری مربای تمشک را در مرکز هر کدام اضافه کنید (زیاد پر نکنید). لبه های پایینی الماس را به آرامی با آب کمی مرطوب کنید. به دنبال چین های یک پاکت واقعی، دریچه های چپ، راست و پایین را روی مربای تمشک ببندید و درب بالایی را باز بگذارید. یک طرف قلب شیرینی را خیس کنید و سمت خیس را روی لبه های تا شده پاکت شیرینی بچینید.

مرحله سوم تهیه برای پاکت شیرینی پای تمشک
شیرینی ها را روی ورقه پخت با کاغذ روغنی قرار دهید. برس را با تخم مرغ شسته و در دمای 375 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) حدود 15 دقیقه یا تا زمانی که کمی قهوه ای شود بپزید. شیرینی های خیلی داغ را با قلم مو از فر خارج کنید و مقداری شکر روی آن بپاشید. اجازه دهید به مدت 10 دقیقه روی ورقه پخت آماده شده خنک شود، سپس به توری خنک کننده منتقل کنید. در صورت تمایل با تمشک تازه، برگ نعناع تزئین کنید، با یک حبه خامه فرم گرفته سرو کنید و لذت ببرید!
مرحله چهارم تهیه برای پاکت شیرینی پای تمشک
نکات حرفه ای از آنجایی که همه ما می‌خواهیم پاکت‌های شیرینی پایی زیبا داشته باشیم، من چند نکته مفید را جمع‌ آوری کردم تا هر بار نتیجه عالی را تضمین کنم. من مطمئن هستم که شما به زودی از آن استفاده خواهید کرد!همیشه با خمیر پای سرد کار کنید. مهم است که خمیر را قبل از استفاده به مدت 30 دقیقه تا 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. اگر در حین فرآیند پاکت شیرینی پای (خمیر را باز کنید، آن را به شکل مربع برش دهید، تا کنید، و غیره)، پوسته کمی گرم شد، دوباره آن را در بین مراحل در یخچال قرار دهید تا مطمئن شوید که همیشه با خمیر سرد کار می کنید. .
پاکت ها را بیش از حد پر نکنید و از کمی آب در لبه استفاده کنید تا کناره ها به هم بچسبند. برای هر شیرینی به پر کردن زیادی نیاز ندارید. اگر زیاد آن را پر کنید، مربای تمشک در حین پخت روی شیرینی می ریزد. برای اینکه مطمئن شوید پاکت‌هایتان همیشه زیبا به نظر می‌رسند، پرکننده را به سختی بالاتر از قسمت پایین پاکت تا شده قرار دهید و پس از پخت، مقداری بیشتر اضافه کنید.در حین پخت، قسمت باز پاکت معمولاً کمی سریعتر از طرف های تا شده به رنگ قهوه ای طلایی در می آید. در صورت نیاز روی آنها را با فویل بپوشانید.
می توانید با دستور غذا بازی کنید و بسته به فصل، مناسبت و ترجیحات شخصی خود نیز از مواد پرکننده مختلف استفاده کنید.به جای مربا از فیلینگ خانگی استفاده کنید. به سادگی مربای تمشک را با این فیلینگ پای سیب یا این فیلینگ پای هلو جایگزین کنید .با میوه های تازه (زغال اخته، شاه توت، توت فرنگی ورقه شده، موز برش داده شده...) تزئین کنید. برای این کار، همانطور که در اینجا توضیح داده شده است، می توانید قبل از پخت، یک بسته فویل کوچک (با قلم مو با کره ذوب شده) در مرکز هر پاکت اضافه کنید . وقتی خمیر پخته شد، فویل را بردارید، بگذارید خنک شود و با میوه های تازه تزئین کنید.
مرحله پنجم تهیه برای پاکت شیرینی پای تمشک
مربای سریع و آسان تمشک 2 شیشه (در کل 900 میلی لیتر) | 800 گرم تمشک، 700 گرم پودر شکر و 5 قاشق غذاخوری آب لیمو را در یک تابه نگهدارنده یا قابلمه بریزید. بعد تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا تمام شکر حل شوند. معمولاً با کشیدن یک قاشق چوبی روی کف تابه می توانید متوجه شوید. تابه را به جوش بیاورید و 7 دقیقه زمان دهید.ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و چند قطره مربا را روی یک نعلبکی سرد بریزید.نعلبکی را حدود یک دقیقه در یخچال قرار دهید.ست را با کشیدن انگشت خود در مربا تست کنید، اگر چروک شد و مانند ژله بود، مربا آماده است.اگر مربا آماده نیست، هر بار 2 دقیقه دیگر به جوشیدن ادامه دهید و دوباره تست کنید تا آماده شود (مربا 9 دقیقه طول کشید). بعد مربا را در شیشه های استریل شده بریزید و بلافاصله با درب ببندید.در جای تاریک خنک نگهداری کنید و پس از باز شدن در یخچال نگهداری کنید.