667

طرز تهیه پاستا مرغ و قارچ

مواد لازم:
کره: ۴ قاشق غذا خوری
سینه مرغ: یک عدد
قارچ خرد شده: ۲ فنجان
آرد همه منظوره: ۱/۴ فنجان
آب مرغ: ۳ فنجان
شیر: یک فنجان
فتوچینی یا اسپاگتی: ۲۲۵ گرم
نمک،فلفل: به میزان لازم
نخود فرنگی تازه: ۱/۴ فنجان
پودر سیر: یک قاشق چای خوری
پنیر پارمزان: ۱/۴ فنجان
جعفری: به میزان لازم


مرحله اول پاستا مرغ و قارچ:
ابتدا برای درست کردن این غذا میریم سراغ سینه مرغمون. برای این از سینه مرغ استفاده میکنیم، چون بافت لطیف تری داره و خیلی سریع تر پخته میشه و غذای ما زودتر درست میشه. پس اول سینه مرغ رو برمیداریم و تمیز میکنیم یعنی اگر چربی اضافی داشت  میگیریم و خوب میشوریمش و میذاریم تا آبش بره. چون اگر خیس خرد بشه تار و پود بافتش از بین میره و از هم جدا میشه و حیف و میل میشه.
سپس وقتی آب مرغ رفت اونها رو به صورت مکعبی قطعه قطعه میکنیم و میذاریم کنار تا توی غذا استفاده کنیم. حالا یه تابه برمیداریم و یک قاشق غذا خوری از کره ایی که داشتیم رو میریزیم داخلش و تابه رو میذاریم رو حرارت تا کره آب شه. بعد از این کره آب شد، مرغ هایی که خرد کرده بودیم رو میریزیم داخلش و شروع میکنیم به تفت دادن تا قشنگ مرغهامون سرخ بشه همه طرفش . سپس بعد از اینکه سینه های مرغمون سرخ شد اونها رو از تابه در میاریم و میریزیم تو یه ظرف و میذاریم کنار.

 

مرحله دوم پاستا مرغ و قارچ:
حالا تو این مرحله بعد از مرغ ها نوبت قارچ هامونه. قارچ ها رو تمیز میشوریم تا روی کلاهک سرش به هیچ عنوان سیاهی و آلودگی نباشه. سپس بعد از اینکه تمیز شستیم میریزیم تو آبکش تا آبشون بره. سپس بعد از اینکه خشک شدن اونها رو روی تخته آشپزخانه میذاریم و به دو قسمت تقسیمشون میکنیم. حواستون باشه بیشتر از این قارچ ها رو خرد نکنید چون موقع پخت آب میشن و از بین میرن. سپس مجدد یه تابه رو میذاریم رو حرارت و یک قاشق غذا خوری کره میریزیم داخل تابه و تابه رو میذاریم رو حرارت تا کره آب شه.
بعد از اینکه کره آب شد قارچ های خرد شده رو میریزیم داخلش و شروع میکنیم به تفت دادن. سپس یک قطره آبلیمو هم داخلش میریزیم که قارچها آب نندازه و خوب سرخ شه. سپس بعد از اینکه قارچها خوب سرخ شد، مرغهای سرخ شده رو هم بهشون اضافه میکنیم و مجدد با هم تفت میدیم سپس بعد از اینکه خوب مرغ و قارچمون تفت خورد فلفل، نمک و پودر سیرمون رو بهشون اضافه میکنیم و با هم مخلوط میکنیم تا همه طعم ها به خورد مرغ و قارچمون بره. سپس مخلوط رو از تابه در میاریم و میریزیم داخل ظرف و میذاریم کنار.
سپس یه قابلمه برمیدارم و میذاریم رو حرارت و ۲ قاشق غذا خوری باقی مانده کره رو میریزیم داخلش تا آب شه. بعد از اینکه کره آب شد، آردی که داشتیم رو به کره مون اضافه میکنیم و شروع میکنیم به مخلوط کردنشون. سپس آب مرغی که داشتیم رو همراه با شیرمون به مخلوط آرد و کره اضافه میکنیم و خوب با هم مخلوط میکنیم تا قشنگ آردمون حل بشه و همه مواد به خورد هم برن و سسمون شروع کنه به جوشیدن و غلیظ بشه. زمانی که سس پاستامون غلیظ شد حرارت رو کم میکنیم و مخلوط قارچ و مرغمون رو میریزیم داخلشو میزاریم رو حرارت خیلی کم بمونه.

 

مرحله سوم پاستا مرغ و قارچ:
حالا تو این مرحله اول از همه یه قابلمه رو آب کرده کمی هم نمک و روغن میریزیم داخلش و میزاریم رو حرارت تا آب داخلش به جوش بیاد. سپس زمانی که آب جوشید پاستا ها رو میریزیم داخلش و حدود یک دقیقه میذاریم جوش بخوره سپس آبکشش میکنیم و زمانی که آبش رفت به مخلوط مرغ و قارچ و سسمون اضافه میکنیم و هم میزنیم سپس در قابلمه رو هم میذاریم تا بپزن با هم. سپس نخود فرنگی های تازه ای که داریم رو بعد از پاک کردن و شستشو تو یه شیرجوش میریزیم با کمی آب تا نیم پخت بشه. بعد از اینکه نیم پخت شدن آبکش کرده و به مخلوط توی قابلمه اضافشون میکنیم و مجدد در قابلمه رو گذاشته و میزاریم ۲۵ الی ۳۰ دقیقه پاستامون بپزه تا همه طعم ها به خورد هم برن.
سپس جعفری های تازه رو برداشته و بعد از پاک کردن و شستشو ریز خردش میکنیم و میذاریم کنار. سپس پنیر پارمزان رو هم رنده میکنیم و میذاریم بمونه. در ادامه بعد از ۲۵ دقیقه پاستا ما دیگه آماده شده. پس تو یه ظرف کشیده و با جعفری خرد شده و پنیر پارمزان رنده شده تزئین کرده و سرو میکنیم. نوش جان.