660

طرز تهیه پاستا قالبی

مواد لازم:
پاستا: یک بسته
سیر: 2 حبه
رب: 3 قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا: 100 گرم
ژامبون: 100 گرم
سس سفید: 30 گرم
نمک و فلفل: به میزان لازم
آویشن: یک قاشق چایخوری
گوشت چرخ کرده: 100 گرم
روغن: به میزان لازم


مرحله اول تهیه پاستا قالبی:
در ابتدا وسایل تهیه این غذا را آماده می کنیم و بعد مواد اولیه را آماده کرده و روی میز قرار داده تا همه چیز نزدیکمان باشد.
برای این غذا پاستا حتما باید از نوع لوله ای بزرگ باشد چرا که به راحتی قالبی می شود.
لازم نیست برای این غذا زمان زیادی را صرف کنید زیرا غذای بسیار راحت و آسانی است.

 

مرحله دوم تهیه پاستا قالبی:
اینک ژامبون ها را ابتدا به صورت ورقه ای برش می زنیم و بعد هر کدام از ورقه ها را به چهار قسمت تقسیم می کنیم.
حالا سیر را پوست می کنیم و بعد می شوییم و به صورت نگینی خورد می کنیم.
سپس تابه ای را برمیداریم و درونش کمی روغن میریزیم و روی شعله کم می گذاریم تا روغن داغ شود. وقتی روغن داغ شد ژامبون ها را اضافه می کنیم و خوب سرخش می کنیم. بعد از اینکه ژامبون ها سرخ شد آن ها را از روغن خارج کرده و سیر ها را اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد  گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و هم میزنیم.
وقتی بوی گوشت توسط سیر گرفته شد حال رب می افزاییم و انقدر تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود.
بعد از تفت خوردن رب ادویه ها را اضافه می کنیم، نمک و فلفل و آویشن را اضافه کرده و اجازه می دهیم در روغن سرخ شوند تا بوی آن ها بلند شود. حال ژامبون ها را نیز اضافه می کنیم.


مرحله سوم تهیه پاستا قالبی:
حالا قابلمه را پر از اب می کنیم و روی شعله متوسط قرار می دهیم تا به جوش بیاید.
هنگامی که آب به جوش آمد پاستا ها را داخل آن میریزیم و صبر می کنیم تا پاستاها نرم شوند.
از هر چند دقیقه یکبار، پاستا را هم بزنید ولی این کار را به ارامی انجام دهید تا پاستاها خراب نشوند.
درون اب پاستا کمی نمک و روغن بریزید تا طعمشان بهتر شود و بهم نیز نچسبد.
حالا پاستا را ابکش کنید و روی ان اب سرد بپاشید. اجازه دهید ابش کامل گرفته و خارج شود.
حالا پاستا را داخل ظرفی بریزید و رویش مقدار کمی پنیرپیتزا بریزید و به کمک دو کفگیر هم بزنید.
نکته: مخلوط کردن پاستا ها با پنیر پیتزا موجب می شود تا وقتی پاستا را داخل قلب کنار هم چیدیم، سر نخورند و به هم بچسبند.

 

مرحله چهارم تهیه پاستا قالبی:
حالا یک قالب کمربندی بردارید و ته آن را چرب کنید. سپس پاستاهای لوله ای را به طور عمودی و مرتب کنار هم قرار دهید.
حالا با ملاقه مقداری سس را بردارید و روی تمام پاستا بریزید و به کمک یک قاشق سس را به طور یکنواخت روی پاستاها پخش کنید.
بعد از اینکه سس را ریختید، رویش کمی پنیر پیتزا بپاشید و اینبار سس سفید رویش بریزید و خوب پخش کنید. مابقی پنیر پیتزا را روی سس سفید بریزید جوری که همه جای ظرف را بپوشاند.
نکته: شما عزیزان می توانید از هر نوع قالب و یا ظرف نشکنی استفاده کنید و درون آن پاستا قالبی درست کنید. اما بعد از پخته شدن در فر، خارج کردن پاستا از ظرف بسیار مشکل است و ممکن است پاستایتان از هم بپاشد. اما اگر از قالب کمربندی استفاده کنید و درون آن پاستا درست کنید هنگام خارج کردن پاستا از قالب، کمربند آن را باز می کنید و به راحتی پاستا به صورت قالبی درمیاید.

 

مرحله پنجم تهیه پاستا قالبی:
حالا قالب پاستا را در فری که بیست دقیقه قبل گرم کرده ایم قرار می دهیم و حدود نیم ساعت به آن زمان می دهیم تا پاستا به خوبی نرم شود و پنیر روی آن آب شود.
وقتی حس کردید پاستا روغنی شده شعله زیر فر را خاموش کنید و گریل را روشن کنید. حدود یک الی دو دقیقه زمان بدهید تا گریل پنیر روی پاستا را طلایی و برشته کند. وقتی پنیر روی پاستا طلایی رنگ شد، فر را خاموش کنید. پاستا را از قالب خارج کرده و سرو نمایید.