658

طرز تهیه پاستا فتو چینی

مواد لازم:
پاستای مارپیچ: یک بسته
خامه: یک بسته
قارچ: 200 گرم
سیر: دو حبه
شیر: 50 میلی لیتر
نمک و فلفل: به میزان لازم
پنیر پیتزا: 100 گرم
آبلیمو: یک قاشق غذاخوری
کره: 30گرم
تخم مرغ: 4عدد
سینه مرغ: 200گرم


پاستا انواع مختلفی داره و با مواد مختلفی هم ترکیب میشه. در واقع اصالت پاستا به کشور فرانسه برمیگرده و خیلی هم غذای محبوبیه.


مرحله اول تهیه پاستا فتوچینی:
در ابتدا سینه مرغ رو جدا کرده و تمیز می کنیم. تمام رگه ها و چربی هایش را جدا می کنیم و دور میریزیم. حالا قابلمه کوچکی برمیداریم و سینه مرغ را داخل ان قرار می دهیم و رویش اب جوش میریزیم.
به اندازه ای آب بریزید که آب روی مرغ را بگیرد.
حالا قابلمه را روی شعله متوسط قرار می دهیم و آنقدر زمان می دهیم تا سینه مرغ پخته شود.
نکته: وقتی سینه مرغ پخته می شود که اگر با کارد قسمتی از سینه را برش زدیم داخل آن صورتی نباشد و یا خونابه نداشته باشد.
حتی می توانید از دماسنج مخصوص گوشت استفاده کنید و آن را داخل ران مرغ قرار دهید، اگر دماسنج عدد 82را نشان داد یعنی مرغتان پخته است.
وقتی مرغ پخت آب آن را دور نریزید و اجازه دهید خنک شود و بعد در فریزر نگه دارید و در مواقع لزوم از آن در غذایتان استفاده کنید.
سینه مرغ را داخل ظرفی بگذارید و اجازه دهید خنک شود و بعد از انکه خنک شد ان را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.

 

مرحله دوم تهیه پاستا فتوچینی:
حالا سیر را پوست می کنیم و با رنده ریز رنده می کنیم و داخل ظرفی میریزیم.
سی گرم کره را داخل تابه کوچکی میریزیم و روی شعله متوسط گاز قرار می دهیم تا کره آب شود.
مراقب باشید که کره نسوزد و فقط حالت کف داشته باشد.
وقتی کره آب شد سیر رنده شده را اضافه می کنیم. وقتی که سیر دارد سرخ می شود. قارچ ها را تمیز شسته و پاک می کنیم و بعد به صورت حلقه ای ان را ریز می کنیم.
نکته: قارچ ها را طوری بشویید که تمام خاک و کود های چسبیده به آن پاک شود زیرا بسیار سمی و خطرناک هستن. قارچ ها را با آب زیاد نشویید زیرا آب را به خودشان می کشند و حالت خمیری پیدا می کنند.


وقتی سیر ها سرخ شد قارچ را به ان اضافه می کنیم و اجازه می دهیم کمی تفت بخورد و نرم شود.
بعد از نرم شدن قارچ ها به ان نمک و فلفل اضافه می کنیم و هم می زنیم و بعد به ان خامه می زنیم و می گذاریم کمی بجوشد.

 

مرحله سوم تهیه پاستا فتوچینی:
مقداری شیر را به مایه پاستا اضافه می کنیم و اجازه می دهیم خوب جا بیوفتد و غلیظ شود. حدود نیم ساعت کافی است تا کمی از شیر بخار شده و غلیظ شود.
نکته: برای غلیظ تر شدن بیشتر مایه پاستا می توانید به آن کمی آرد اضافه کنید تا مایه خودش را بگیرد و کمی سفت شود. فقط حواستان باشد که آرد را کم کم اضافه کنید تا گلوله گلوله نشود.
آرد باید به طور یک نواخت و صاف در مایه پاستا پخش شود.
حالا کمی آبلیمو به آن اضافه کرده و هم می زنیم. اگر غلظت مایه پاستا مورد تاییدتان بود زیر آن را خاموش کنید و کنار بگذارید.


مرحله چهارم تهیه پاستا فتوچینی:
داخل قابلمه بزرگی آب بریزید و روی زیاد گاز قرار دهید تا به جوش آید. وقتی آب جوشید حدود یک بسته پاستا را داخل آب بریزید و کمی نمک به ان اضافه کنید.
وقتی پاستا نرم شد و کاملا مغزپخت شده بود زیر گاز را خاموش کرده و پاستا را آبکش کنید. روی پاستا آب سرد بریزید تا به هم نچسبد.

 

مرحله پنجم تهیه پاستا فتوچینی:
داخل یک ظرف بزرگ پاستا را بریزید و رویش مایه پاستا را قرار دهید و پنیرپیتزا را نیز اضافه کنید. مواد را با کمک دو چنگال بزرگ انقدر هم بزنید تا تمام پاستا به مایه و پنیر اغشته شود.
حالا پاستای فتوچینی شما آماده است. داخل ظرفی بریزید و با هر چیزی که مطابق با سلیقه تان بود تزیین کنید. نوش جان