636

طرز تهیه پاستا با گوشت گوساله و سس خردل

مواد لازم:
گوشت ران : 750 گرم
روغن زیتون : 1/4پیمانه
پیاز : 1 عدد
آرد : به مقدار لازم
شیر : 1/2 پیمانه
خامه : 3/4پیمانه
سس خردل : 2 قاشق غذا خوری
پاستا : 500 گرم


پیاز قرمز را خرد کنید. روغن را در ماهیتابه روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیاز را در آن سرخ کنید و سپس آن را از ماهی تابه خارج نمائید.
استخوان را از گوشت ران گوساله جدا کنید و آن را به صورت نواری برش دهید. گوشت را داخل آرد سفید بغلتانید. بعد از داغ کردن روغن در ماهیتابه، گوشت را درون آن بریزد و خوب تفت دهید تا سرخ شود. گوشت را از ماهی تابه خارج نمائید و آن را با پیاز سرخ شده در ظرفی مخلوط کنید. آبی که درون ماهیتابه باقی مانده است را با حرارت زیاد 1 دقیقه بجوشانید تا به اندازه یک قاشق شود. شیر را داخل ماهیتابه بریزید تا غلیظ شود. خامه و سس خردل فرانسوی را به محتویات ماهیتابه اضافه کرده و بدون گذاشتن درب ظرف ترکیب مورد نظر را با حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود و سس به دست آید. پاستا را درون ظرفی از آب جوش بپزید تا نرم شود سپس آنرا آبکشی نموده و گرم نگهدارید. سس خردل را به گوشت و پیاز اضافه کنید و با هم مخلوط کنید تا کاملاً گرم شود. سپس آن را روی پاستا بریزید.