630
طرز تهیه پاستا با سس قارچ و ژامبون
مواد لازم:
پاستا: 250 گرم
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
ژامبون: 4 برش
مغز گردو: 2 قاشق غذا خوری
قارچ: 250 گرم
خامه ترش: 1/2پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
پنیر پارمزان: 1/4 پیمانه
جعفری: 1/4 پیمانه
پاستای مارپیچی را در ظرفی از آب جوش بدون گذاشتن درپوش آن بپزید تا اندکی نرم شود. سپس آن را آبکشی نمائید. برای تهیه سس قارچ یک عدد پیازقرمز را ریز کنید و با ورقه های ژامبون و مغز گردو در روغن زیتون درون ماهیتابه حرارت دهید تا زمانی که پیازها کاملا نرم شوند.حالا ورقه های نازک قارچ را به آن اضافه کنید. تخم مرغ را در ظرفی به هم بزنید تا یکدست شود. خامه ترش، تخم مرغ، پنیر و جعفری خرد شده را به مخلوط اضافه نمائید. مخلوط را روی حرارت ملایم بپزید تا مزه ها کاملا باهم ترکیب شوند. سس به دست آمده را روی پاستا بریزید و به صورت گرم سرو نمائید.