طرز تهیه پاستا با سس پستو
مواد لازم:
پاستا: ۳۰۰ گرم
پنیر پستو: ۱۰۰ گرم
دانه کاج: ۵۰ گرم
پنیر پارمزان: 130 گرم
فلفل سیاه، نمک: به میزان لازم
خامه ترش: یک پیمانه
استاک گوشت: ۱/۳ پیمانه
سیر: ۴ حبه
برگ ریحان: ۱۵۰ گرم
روغن زیتون: به میزان لازم
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
مرحله اول تهیه پاستا با سس پستو :
اول از همه تو تهیه این غذا میریم سراغ درست کردن سس. برای سس احتیاج به ریحان داریم. پس اول از همه برگ ریحانهایی که خریدیم رو پاک میکنیم و خوب میشوریم و میریزیم داخل آبکش تا آبش بره. بعد از ریحانها نوبت سیرها هست پوستشون میگیریم ومیشوییم و میذاریم کنار. سپس یه تابه بر میداریم و در حد چند قطره روغن میریزیم داخل تابه و میذاریم رو حرارت. (البته به جای روغن سرخ کردنی اینجا از روغن زیتون هم میتونید استفاده کنید)
سپس دانه کاجهایی که داشتیم رو میریزیم داخل تابه ایی که رو حرات بود و شروع میکنیم به تفت دادنشون. فقط سریع باید تفت بدین که دانه های کاجمون کمی بو داده بشن نه اینکه خیلی برشته بشن. سپس دانه های کاج بو داده رو از رو حرارت برداشته و میذاریم کنار.
حالا غذا سازمون رو برداشته و برگهای ریحان رو که آبش رفته رو میریزیم داخلش سپس دانه های کاج بو داده رو بهش اضافه میکنیم و بعد از اون خامه ترش رو همراه با پنیر پارمزان ضافه کرده و در آخر هم روغن زیتون رو همراه با کمی نمک و فلفل به موادمون اضافه میکنیم و غذا ساز رو روشن کرده تا همه مواد با هم خوب مخلوط بشن. نکته ایی که باید بهتون بگم راجب این سس این هست که اگر سس سفت شد نباید بهش آب اضافه کنیم چون کامل طعم سسمون عوض میشه. وقتی هم که میخواهیم این سس رو برای غذا درست کنیم باید دور غذا ساز رو زیاد کنیم که یکدست تر بشه سسمون و در آخر سسمون رو از غذاساز میریزیم داخل یه ظرف و میذاریم کنار تا استفاده کنیم.
مرحله دوم تهیه پاستا با سس پستو :
حالا تو این مرحله میریم سراغ پاستا ایی که داریم. ابتدا یه قابلمه رو بر میداریم و آب پر میکنیم داخلش و میذاریم رو حرارت و کم نمک و چند قطره روغن هم بهش اضافه میکنیم برای اینکه زمانی که پاستا ها رو ریختیم داخلش به هم نچسبن. سپس میذاریم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاد.
زمانی که آب داخل قابلمه جوشید پاستا ها رو یا درسته یا اگر دوست داشتین به دو قسمت خرد کنید و بریزید داخل قابلمه ایی که آب جوش داخلش بود سپس بذارید قل بخوره و بجوشه. ۱۰ الی ۱۲ دقیقه باید بذاریم پاستامون بجوشه تا نرم بشه. زمانی که نرم شد پاستا رو آبکش میکنیم و یه کوچولو آب سرد میگیریم روش تا پاستاها به هم نچسبه.
مرحله سوم تهیه پاستا با سس پستو :
حالا یه قابلمه رو بر میداریم و روغن زیتون ی که داشتیم رو میریزیم داخلش و بعد میاریم رو حرارت تا روغنمون کمی گرم بشه نه اینکه داغ بشه. چون روغن زیتون اگر خیلی داغ بشه بوی بدی میگیره و طعم غذا رو هم از بین میبره پس وقتی کمی گرم شد پاستاهایی که آبکش کرده بودیم رو پس از اینکه آبش رفت میریزیم داخل قابلمه.
سپس سس پستویی رو هم که درست کرده بودیم رو هم به پاستامون اضافه میکنیم و خوب با هم دیگه پاستا و سس پستو رو مخلوط میکنیم طوری که تمام پاستا ها به سس پستو آغشته بشه. بعد از مخلوط کردن پاستامون با سس پستو، استاک گوشتی رو هم که داشتیم بهشون اضافه میکنیم و یه هم میزنیم.
سپس در قابلمه رو میبندیم و میذاریم با حرارت کم پاستامون با سس و استاک گوشت بپزن. تا زمانی که آب پاستا داره کشیده میشه میریم سراغ پنیر پستومون. یه کاسه بر میداریم و پنیر پستو رو با دنده ریز رنده داخلش رنده میکنیم و میذاریم کنار.
سپس زمانی که آب پاستا کشیده شد غذامون آماده شده و در ادامه پاستامون رو تو ظرف میکشیم و پنیر پستویی که رنده کرده بودیم رو هم روش میریزیم و با چند تا برگ ریحان تزئین کرده و سرو میکنیم. نوش جان.