622

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

مواد لازم:
جعفری: 300 گرم
پاستا: 500 گرم
سیر: 2 حبه
سینه مرغ: یک عدد
خامه: 4 قاشق غذاخوری
کره: 100گرم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
پنیر پیتزا: 200 گرم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم


مرحله اول تهیه پاستا با سس آلفردو:

ابتدا سینه مرغ را به قطعات کوچک برش دهید و بگذارید به مدت 15 دقیقه ابپز شود. سپس انرا ابکش کنید و به همراه زردچوبه و نمک و فلفل در روغن تفت دهید. و آن را در ظرف جدا بریزید.

 

مرحله دوم تهیه پاستا با سس آلفردو:

در قابلمه ایی آب را بریزید و بگذارید جوش بیاید، سپس پاستا را در ان ریخته و به ان کمی اب و روغن اضافه کنید.و بعد از حدود 10 دقیقه ان را آبکش نمایید.



مرحله سوم تهیه پاستا با سس آلفردو:

سیر را پوست بگیرید و ریز خورد کنید، در تابه ای کره را آب کنیدو به آن سیر را اضافه کنید همچنین خامه را هم اضافه کنیدو روی شعله کم بگذارید یک دقیقه بماند.



مرحله چهارم تهیه پاستا با سس آلفردو:

جعفری تازه را ریز خورد کنید وبه همراه نمک و فلفل به سس باقی مواد آن را اضافه کنید.

 

مرحله پنجم تهیه پاستا با سس آلفردو:

مرغ را به همراه ماکارونی آبکش شده به مواد دیگر اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.

اکنون پنیر پیتزا را هم به مواد اضافه کنید و در تابه را بگذارید و زیر شعله را بعد یک دقیقه خاموش کنید و به مدت 3 دقیقه اجازه دهید تا به خوبی پنیر پیتزا آب شود . اکنون در تابه را بردارید و همه مواد را بار دیگر هم بزنید. پاستای ما آماده است.

نوش جان