618

طرز تهیه پاستا آلفردوی گل کلم

مواد لازم:
ماکارونی: یک بسته
گل کلم کوچک: یک عدد
بادام: یک لیوان
پودر پیاز: یک قاشق غذاخوری
پودر سیر: یک قاشق غذاخوری
کره: یک و نیم قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
نخود فرنگی: یک فنجان
جعفری: یک دوم فنجان
آب: به مقدار لازم


مرحله اول تهیه و پخت پاستا آلفردوی گل کلم:
ماکارونی رو در آبجوش بریزید و بهش نمک بزنید.بعد از 8 تا 10 دقیقه آبکشش کنید.در حین جوشوندن ماکارونی, گل کلم رو بشورید و درشت خرد کنید و به مدت 12 دقیقه در آبجوش بپزید.حالا گل کلم ها رو آبکش کنید.

 

مرحله دوم تهیه و پخت پاستا آلفردوی گل کلم:
یک لیوان بادام رو به مدت 10 دقیقه در آبجوش بجوشونید و بلافاصله در آب یخ بریزید تا پوستش جدا بشه.بادوم ها رو پوست بگیرید و در مخلوط کن بریزید.یک لیوان آب بهش اضافه کنید و بذارید بادام ها حسابی له بشن و بعد اونا رو از صافی رد کنید.به این نوشیدنی شیر بادام میگن.خب یک فنجان از این شیر بادام رو در مخلوط کن بریزید.گل کلم ها رو بهش اضافه کنید.پودر سیر و پیاز, کره, نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید و مخلوط کن رو روشن کنید.این پوره رو روی ماکارونی آبکش شده بریزید.

 

مرحله سوم تهیه و پخت پاستا آلفردوی گل کلم:
جعفری رو بسته به سلیقتون ریز یا درشت خرد کنید و روی ماکارونی بریزید.یک فنجان نخود فرنگی پخته شده رو هم بهش اضافه کنید و به آرامی ترکیب شون کنید.
خب پاستای سبزیجات سالم و مقوی  آماده شد.نوش جان.