617

طرز تهیه پاستا آلفردو (پنه آلفردو با مرغ)

مواد لازم:
پاستا: 400 گرم
فیله مرغ: 300 گرم
پاستا (کرفسی شکل): 500 گرم
پیاز: یک عدد متوسط
سیر: 2 حبه بزرگ
قارچ: 200 گرم
ریحان: به میزان دلخواه
شیر: به میزان لازم
پنیر پارمسان: به میزان دلخواه
پنیر پیتزا: به میزان دلخواه
خامه: به میزان دلخواه
نمک و فلفل: به میزان لازم


مرحله اول تهیه پاستا آلفردو:
ابتدا پیاز، سیر و قارچ را خرد کرده و کمی تفت می دهیم تا طلایی شوند. در اینجا می توانیم برای جلوگیری از سیاه شدن قارچ ها یک قاشق غذا خوری آبلیمو به آن اضافه کنیم. سپس فیله مرغی که به صورت مکعبی خرد کرده ایم با پیاز تفت می دهیم. بعد از این کار ادویه را می ریزیم و به مدت 2 دقیقه اجازه می دهیم تا کمی سرخ شوند. شیر را به میزانی که لازم است به مخلوط اضافه کرده و به آن ها زمان می دهیم تا همه مواد خوب پخته شوند. بعد از پخت مواد، پنیر پارمسان و خامه را اضافه می کنیم و بعد از 5 دقیقه از روی حرارت بر میداریم.

 

مرحله دوم تهیه پاستا آلفردو:
تا زمانی که مایه مرغ و سس مخصوص پخته می شوند، باید پاستا ها را داخل آب جوش به همراه کمی روغن و نمک بگذاریم تا خوب بپزند اما مراقب باشید تا پاستاها خمیر نشوند و یا به ته قابلمه نچسبند. سپس آبکش کرده و داخل ظرف سرو ریخته و با مایه مرغ مخلوط می کنیم.


مرحله سوم تهیه پاستا آلفردو:
پنیر پیتزا را روی پاستا ریخته و به مدت لازم داخل فر میگذاریم تا پنیر آب شده و کمی طلایی شود .


مرحله چهارم تهیه پاستا آلفردو:
برای تزئین می توان از هر چیزی مرتبط با غذا و مطابق سلیقه خودمان استفاده کنیم مانند ذرت، برگ ریحان تازه، سیب زمینی پخته، پنیر گودا یا چدار و ...

نکته: طعم نهایی غذا بسته به سلیقه شما کاملا قابل تغییر به کم و یا زیاد شدن مواد می باشد.